MH17

4 mei Staats-NOS propaganda:Bellingcat claimt identificatie Buk die MH17 neerhaalde en Aboutaleb geeft doden een klap in het gezicht op de Dam.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Corrupte Atlantic Council en Staats-NOS :Twintig Russen in beeld voor neerhalen MH17.
Met negatief reisadvies propaganda-is-dodelijkgeen slachtoffers van de MH17 slachting.

Aboutaleb op de Dam te ere van de gevallen Verzetshelden:”Als het je niet bevalt dan rot je maar op”!

Dodenherdenking ’40-’45 is gekaapt door de Elite en de Mainstream Media.Wij mogen dan wel op 4 mei de doden herdenken die gevallen zijn in de Tweede Wereld Oorlog mede door Hitler en de Heersende Klasse, maar de ‘dr. Goebbels- propaganda’ en censuur van de Heersende Klasse is er vandaag de dag niet minder om.4 mei-Sag mir wo die Blumen sind,tijd van reflectie en onbehagen.Moorden gedaan door gewone mensen. Gewone mensen die in het moorden geen moorden zagen. Moordenaars van vrouwen, kinderen,bejaarde,baby’s, jonge en oude mannen, die zich geen moordenaars vonden. Moorden, moorden, moorden, moorden, moorden en nog eens moorden door gewone mensen: totaal 50 miljoen vermoorden mensen. De Staats-NOS is de schaamte voorbij en blijft zich laten misbruiken door de obscure ‘CIA&NATO website Bellingcat’ en de VVD-‘Pedo-Demmink Kliek’. En de ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ die achter Razzia’s staat en werkloze als slaven(Video) behandelt  in Rotterdam en op viste gaat bij de Massa Moordenaar van Saoudi Arabië is de spreker op de Dam om de Doden te herdenken. Is dat een Complot?

OVV van ‘007 King HM17 Joura’: geen heropening ‘Doofpot-onderzoek’.

Lees hierna wat de Staat-NOS heeft te melden als doorgeefluik van de algemeen bekende ‘CIA&NATO Site Bellingcat’:”

Er is nieuwe gedetailleerde informatie gepubliceerd over de herkomst van de Buk-installatie waarmee vlucht MH17 vermoedelijk is De King van de ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka agent 007neergehaald boven Oost-Oekraïne. Het Onderzoekscollectief Fake-News Bellingcat komt in een nieuw Kleuter-rapport tot de conclusie dat het verdachte lanceervoertuig normaal het identificatienummer 332 draagt. Dat betekent dat het voertuig deel uitmaakt van de derde batterij van het derde bataljon van de 53e luchtafweerbrigade uit de Russische stad Koersk. Daarmee lijkt opnieuw een stap gezet naar een preciezere vaststelling van wie het vliegtuig uit de lucht heeft geschoten(kuch).

Middelste cijfer onleesbaar
Kort na de ramp in juli 2014 zijn al foto’s van de Buk-installatie die verantwoordelijk wordt gehouden voor het neerschieten van MH17 gepubliceerd. Daarop was een identificatienummer te zien van drie cijfers, waarvan het middelste onleesbaar was. Bellingcat deed (geen) onderzoek vanuit zijn zolderkamer naar de herkomst van deze raketlanceerder. Die werd sindsdien aangeduid als voertuig 3×2, waarbij de x stond voor het onleesbare nummer. Dat moest een 1, 2 of 3 zijn, een aanduiding voor het betrokken bataljon. In het nieuwe rapport vergelijken de onderzoekers van Bellingcat een aantal beschikbare foto’s van de diverse lanceerinstallaties. Op grond van overeenkomsten in de structuur van de wielen, de bekabeling, een beschadiging, roetvlekken bij de uitlaat en de spatiëring van de cijfers concludeert Bellingcat voor de CIA en de AIVD dat het om voertuig 332 gaat. De voertuigen 312 en 322 matchen op geen enkel punt, aldus  de schaamteloze Bellingcat.

 

Uitgeleend aan tweede bataljon
In een eerder rapport had Bellingcat de Buk-installatie al in verband gebracht met de 53e luchtafweerbrigade uit de Russische stad Koersk en uitgelegd dat de brigade drie Buk-bataljons heeft, die elk bestaan uit elf voertuigen. De vraag was alleen nog van welk onderdeel de gewraakte Aboutalebraketlanceerder exact afkomstig was. Het lijkt erop dat die vraag nu is beantwoord.Overigens gaat Bellingcat ervan uit dat de raketlanceerder 332 van het derde bataljon was uitgeleend aan het tweede bataljon. Dat vervoerde de installatie in juni van Koersk naar de grens met Oekraïne.Bellingcat is een initiatief van de Brit Eliot Higgins. Al bijna twee jaar houdt hij zich bezig met het onderzoek naar het neerhalen van de MH17, maar ook naar de oorlog in Syrië doet Bellingcat onderzoek. Het onderzoekscollectief deed al meerdere onthullingen over de zaak. Bellingcat baseert zich op informatie die beschikbaar is op internet, onder meer foto- en videomateriaal dat via sociale media is verspreid.

Bekijk ook ( Nog meer propaganda)

Bellingcat: Russische legertop betrokken bij neerhalen MH17

Onderzoeksgroep: twintig Russen in beeld voor neerhalen MH17

Bellingcat en Rusland ruziën over MH17

Het (VVD)-Openbaar Ministerie maakte in februari bekend nog voor de zomer vermoedelijk met bewijs te komen met welk type wapen en vanaf welke plek de MH17 is neergeschoten. Ook over de daders denken de onderzoekers dan meer bekend te kunnen maken. Het strafrechtelijk onderzoek wordt gedaan door het Joint Investigation Team (JIT), waarin Nederland, Australië, Maleisië, België en Oekraïne samenwerken (voor de CIA en de NATO)”.

13 antwoorden »

 1. Gisteravond op BBC 2 een documentaire over de eventuele toedracht van de mh17(geen BUk-raket). Binnen een uur na deze documentaire stond er op de nos-teletekst het ‘duimpje verhaal van Bellingcat’ dit kan toch geen toeval zijn!

  Like

 2. Allereerst moet je altijd kijken naar wie er wat aan heeft een vliegtuig uit de lucht te schieten. Dan kijk je naar eventuele geheimhouding rondom de afhandeling. Als je alleen deze twee factoren bekijkt dan wijst alles in de richting van de westerse elite en is het helemaal niet van belang wie de trekker heeft over gehaald.. Systematisch schrijven onze kranten dat zowel de Russen als Oekraïne de satellietgegevens niet willen prijsgeven. Dat is een leugen, Rusland heeft daags na het incident alle gegevens vrij gegeven aan alle belanghebbende kanalen. In mijn ogen is het duidelijk dat ze Rusland in een bepaald kamp willen drukken, waarschijnlijk omdat Putin een geheim akkoord, gesloten door de gecontroleerde oppositie die de Sovjet-Unie was, niet heeft verlengd. Dat moest dit jaar op 16 januari uiterlijk getekend zijn. Daarmee heeft Putin definitief gebroken met de machten achter de macht. Hij heeft dit zelf ook meermalen duidelijk uitgesproken. Rusland wil geen onderdeel uitmaken van een unipolaire wereldorde maar is wel groot voorstander van een multipolaire wereldorde. Met andere woorden, NWO fuck of maar wereldwijd openlijk samenwerken ter faveure van iedereen is welkom.. Dat boze Rusland toch!

  Like

  • Ieder willekeurige organisatie of persoon die sociale media als bron aanneemt, wordt door allerlei zogenoemde debunkers niet serieus genomen.

   Wat zeer frappant is, is dat bellingcat ineens serieus wordt genomen, ook door diezelfde zogenoemde debunkers die met die beslissing totaal van hun pad afgaan.

   Wie of wat zijn de financiele weldoeners voor bellingcat, meerdere personen die “vrijwillig” dagen lang aan het speuren zijn lijkt me stug, mogelijk dat dat een licht kan laten schijnen, denk dat ik weet in welke richting moet kijken

   Like

  • Rusland staat los van de Westerse NWO, maar heeft zijn eigen NWO van Sovjet-Unie versie 2.0. gereed liggen.

   Uiteindelijk slapen Obama, Merkel, Erdogan, Rutte (& Gordon), Putin en Netanyahu allemaal in hetzelfde bed.

   Putin als bad guy is dubbele fake.

   Putin en Merkel kennen elkaar uit de DDR-tijd van KGB en Stasi.

   Like

 3. De onderste steen is al lang gezonken, ’n echte casus belli. Russen zullen ’t ontkennen, Yanks ’t aangrijpen en Oekraïners de heilige onschuld spelen. Ofwel ’t zijn de Oekraïners geweest ofwel Russisch gezinde Oekraïners (al dan niet met hulp van Russen en Russisch materiaal). De uitkomst zal bepalend zijn voor onder welke invloedssfeer Oekraïne definitief komt. Daarom wordt ’t spel zo hoog gespeeld. Rutte horen we niet meer en Timmermans is uitgehuild. Wordt ’n 2de Lockerbie,alleen nog ’n graadje erger. Een schrale troost voor de nabestaanden en op dit gebied is ’t NL rechtssysteem zowat ’t slechtste ter wereld.Een Jodenfooi,meer zit er niet in.

  Like

  • Oekraïne komt bij Rusland c.s.

   Hetzelfde geldt voor Finland, Estland, Letland, Litouwen, Moldavië, Roemenië, Bulgarije, Griekenland, Servië, Iran, Wit Rusland, Kazachstan.

   Duitsland en Rusland verdelen samen Polen.

   Als Turkije in de EU komt, hebben we open grenzen tot aan Teheran en Bagdad, onwaarschijnlijk dus.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.