Uncategorized

De Kunduz-coalitie komt u duur te staan. Maar de EU-norm wordt gehaald en waarom !

(door Rob Brockhus)

AMSTERDAM-NOIR-Deze mail(artikel) is bedoeld om die door te sturen naar alle echelons van binnenlands bestuur, de politiek, advocatuur en rechterlijke instanties. Maak zelf een keuze uit de mailinglijst bij de SDN: www.sdnl.nl/mailinglijsten.htm. Heb je zelf praktische voorbeelden met echte bewijzen van juridisch gezwendel laat ons dat dan weten. De Kunduz-coalitie komt u duur te staan. Maar de EU-norm wordt wel gehaald. De eurocrisis wordt in de plutocratie op de burger afgewenteld met privatisering en lastenverzwaring met BTW-verhoging en…:

De zwendel in de rechtspraak loopt de spuigaten uit. Wat doet het parlement? Weer alles verzwijgen? 

Voorbeeld van hoe de strategie te bepalen om een Kamerzetel te kunnen verwerven. Zonder deze tactiek kan iedereen het vergeten…!!!!

De media bepalen of de burger een echte keuze krijgt met de informatie van de lijsttrekkers. Schone beloftes zijn niets waard, alleen de historie van blunders en leugens is leidraad voor de uitdaging van de gevestigde orde; en zo de massamedia de kans en de plicht te geven om jou en anderen nieuwelingen mee te laten praten op televisie en in de kranten. Klemmende vragen moeten er komen die pijnlijk zijn voor de grote partijen en geen zeepsopreclame voor jouw eigen programma van: “Wij zijn goed, stem op ons”. Doe je dit wel zoals de SOPN dat deed? Ga dan vissen en hou je centen in de zak. Dreig de omroep(en) met een schadeclaim wanneer ze de nieuwe partijen niet evenredig aan het woord laten. Eis vergoeding voor de investeringen met dreigen van beslag op de bankrekening van de omroep(en) of krant(en) met de uitgaven voor de campagne(s) en de cauties van 1000 euro per district bij het behalen van voldoende steun.Zie de lijst van politieke partijen, ingeschreven bij de Kiesraad. Maak een afspraak voor bundeling van tactische krachten van nieuwe partijen.Voorstel van kandidaat Rob Brockhus (39) voor de advertentie als bewijs voor alle politici, partijen en massamedia.

 

Aan Rutte (VVD) :

Meneer Rutte, hoeveel kan bezuinigd worden als uw regering bij wet de staatsschuld herfinanciert tegen de huidige rente?

Aan Roemer (SP) bijvoorbeeld:Meneer Roemer, de jeugdzorg ondervindt kritiek wat betreft onnodige uithuisplaatsingen, wat gaat de SP daaraan doen?

Aan Haersma Buma (CDA) bijvoorbeeld:Meneer Buma: U dacht dat de staatsschuld was gefinancierd door Chinezen, Arabieren en Amerikanen, is dat echt zo?

Aan Jolande Sap:Mevrouw Sap, U steunt het lenteakkoord door 30 miljard te bezuinigen, hoeveel mensen verliezen daardoor hun baan?

Aan Arie Slob:Meneer Slob, Steeds meer burgers zijn genoodzaakt hun eten bij de voedselbank te halen. Is dat christelijk?

Aan Pechtold bijvoorbeeld:Meneer Pechtold, u wilt flexibilisering arbeidsmarkt, welke invloed heeft dat op de lonen in een concurrerende markt?

Aan Diederik Samsom:Meneer Samsom, De jeugdwerkloosheid in Europa stijgt enorm, past dit bij het verhogen van de AOW-leeftijd?

Aan Geert Wilders:Meneer Wilders, u stelde dat Nederland alleen 30 miljard moet betalen aan Spanje vanwege het ESM-verdrag. Klopt dat?

Aan Marianne Thieme:Mevrouw Thieme, U bent fel tegenstandster van ritueel slachten, maar bent u ook tegen islamitisch bankieren?

Aan de kiezer:Geachte Kiezer, is een kandidaat van een partij die aan u het inspraakrecht weigert wel democratisch?

Speerpunten: 

1: De staatsschuld mag niet worden afgelost, omdat het mede de spaarpot is voor de pensioenen.

 1. De staatsschuld bij wet te herfinancieren tegen de huidige rente van ca. 0 procent en daardoor 11 miljard bezuinigen.
 2. Het recht van inspraak van de burgerin de Tweede Kamer tijdens het Vragenuurtje maakt splinterpartijen overbodig.
 3. De Advocatenwetmoet aangescherpt zodat advocaten niet meer mogen lasteren, liegen en frauderen in de rechtszaal.
 4. De jeugdzorgondervindt kritiek wat betreft onnodige uithuisplaatsingen, wat gaan de andere partijen daaraan doen?

Kamervragenvragen van de kandidaten van de SOPN of een andere partij die de 19 districten heeft binnengehaald.

Partijprogramma van de SOPN

Bronmateriaal van het partijprogramma van de SOPN

Doelstellingen van de Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland.

Advertentie van de Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland met Kamervragen aan de lijsttrekkers

Nog iets: Er moet een democratisch groot verkiezingsdebat worden gehouden voor alle nieuwe deelnemende partijen op 10 september, een dag voor het grote vierkiezingsdebat van de grote partijen op 11 september. Laat dat de NOS en andere betrokkenen weten! Hieronder de voorbeelden om de zendtijd tactisch te vullen. Ikzelf als spindoctor doe niet meer mee, want nu 73 jaar.Nu nog het grote verkiezingsdebat voor nieuwe partijen op 10 september 2012. Zie de Grondwet art. 1, de Mededingingswet en Discriminatiewet

M.v.g.Rob Brockhus (redacteur SDNL)Tel.: 035-5268153Mail: sdn@planet.nlWeb: www.sdnl.nl

 

12 antwoorden »

 1. Heb je die AntonTeuben die de scepter zwaait bij SOPN die aan die schuman shit doet. Hier heb je een stukje wat ik een tijdje geleden geschreven heb over die oplichter.

  De Schumann Shit,

  Lang geleden een stuk over die Schumann Shit gelezen en ik was niet onder de indruk. Je pakt een mavo brugklas natuur en scheikunde boek. Haalt er alle moeilijke woorden uit en flikkert die op een hoop en daar heb je de Schumann theorie. De logica die gehanteerd wordt door de Schumann Shitters is als volgd. Een voetbal eten is goed voor je gezondheid want een tomaat is ook rond. Het is niet meer als een hoop gewauwel doorspekt met interessant klinkende woorden zoals freqeunties, geomagnetische velden en enz.. Is het wel een hoop onzin? Ja alles is echt onzin wat er staat maar wel geniaal gedaan. Het is namelijk een briljant geschreven stuk mindfuckpropaganda. In elkaar gezet door een kwaadwillend team psychologen mischien???!!!!

  De nederlandse Opperschumann shitter,

  De nederlandse oppershumann shitter, beter bekend als Anton Teuben de genezende stenen verkoper, schijt het internet reeds lange tijd vol. Vergezelt door allerlei andere oplichters en ondersteunt door en haast wel proffesioneel lijkend promotie team.( Er is geen grotere ramp als een aanhanger van de sekte Oldenkamp.) Vergeet u vooral niet, een spoor van financieel uitgeklede mensen achter zich latend die zich belazerd voelen of rijp voor een inrichting zijn. Heeft Teuben dit allemaal alleen zelf bedacht, nee dat zou hij wel willen de fucker.

  Aanbieding van de week, Schumann stenen,

  Ik wil toch van die Schumann stenen kopen en niet opgelicht worden, dat kan. Het werkt als volgt: Ga naar het tuincentrum en koop een steen die je leuk vindt. Een baksteen, een fonteinsteen, een aquariumsteen het maakt niet uit. Vind je dit allemaal nog te duur kun je natuurlijk ook echt low budget gaan. Trek gewoon een tegel uit de stoep voor de deur van de buurman waar je een hekel aan hebt(bad karma is ook karma). Vervolgens meld je even dat je een steen hebt hier in de comments en dan sturen wij met magische intergallactische paranormale telekinetische post via de twaalfde dimensie een biologisch verantwoorde veganistische activeringscode naar de steen. Dit alles geheel gratis. Deze steen zal dan werken tegen alle nare dingen zoals laagvliegende ufo’s en alle ziekten en kwaaltjes natuurlijk. Als je af en toe s’ochtens wakker wordt met pijn in je reet en je denkt ben ik weer gebuttfucked door een alien, daar werkt de steen dan ook tegen. We hebben ook een service nummer voor als steen niet goed werkt 012-3456789(crissisteam psychiatische hulp) of je gebruikt de steen als buttplug. Dit alles gratis en voor niets met niet goed geld teruggarantie. We zouden het zeer op prijs stellen als u tevreden bent met onze fantastische service dat u een kleine donatie doet aan deze site want onze allesgenezende Schultenbrau toverdrank en onze karmazeepjes zijn bijna op. Einde zakelijke mededeling.

  • Karmazeepjes ? Om het achterwerk van Kameel en Gordon schoon te wassen ?

   Karma is (meestal) zwarte magie. Het is een echte kracht/energie, maar je er te veel mee bezig houden leidt i.d.d. te vaak naar mindfuck.

   Voor een juist begrip van karma dient men het te relativeren bij de bestudering en toepassing van de hogere onderdelen van de wetenschappen van esoterie en theologie.

   • Het is ook humoristisch bedoeld, je denkt toch zeker niet dat een goeroe mij zo’n zeepje aan kan smeren.

 2. SOPN ongelooflijk de organisatie omringt door handopleggers, ufospotters, de chemtrailsekte, genezende stenen en karmazeep verkopers en de gratis geld voor iedereen mentaliteit. Staatschuld niet aflossen want het is een spaarpotje, ben je niet niet goed wijs. En dan ook nog geen rente overdat spaarpotje betalen hoe betaal je die pensioenen dan. Vroeger kon je op nieuwemedianieuws.nl nog nieuws vinden nu staat het vol met shit over channeling, ufo’s ect.. Waar gaat het naar toe met de alternatieve media. Kunnen we hier binnenkort ook het eerste artikel over ufo’s verwachten.WTF

   • Zegt overigens wel genoeg dat niemand op dit artikel reageert,de meeste reageerders/lezers van deze site zijn het hele politieke partijen gedoe al laaaaaang voorbij….!

   • Gelukkig want vroeger had je Vrijland die nog iets fatsoenlijk schreef maar dat wordt nu ook al bijna Niburu 2.0. JDTV kan alleen maar koffieshops filmen sinds de ruzie met Kat. Micha Kat roep af en toe dat hij een profeet is en verwijst naar niburu. Beginnen ze hier over SOPN. (Kan ik het van Micha Kat nog hebben want ik kan best begrijpen dat hij af en toe een zenuw inzinking heeft met alles wat hem aan is gedaan.). Iemand die af en toe leugens verkoopt is niet betrouwbaar en zo zie ik het ook met de alternatieve media. Er is niet veel meer over dat betrouwbaar is en ik hoop dat dat hier niet gebeurd.

   • Nee,misschien geen onzin maar het gaat om de”belofte” en daarbij geen enkele politieke partij gaat het hier nog waar maken..het is aan de massa,het volk ,eendrachtig om in opstand te komen! Over de gehele wereld!!!!

   • Er is veel onzin en kolder op het internet. Maar er is ook veel interessants op internet te vinden. De kunst is het kaf van het koren te scheiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s