Uncategorized

Failliet en toch Winst: Was DSB een Complot van Grote Misdaad-banken en “Zalm&Bos”.

(van onze VVD en PvdA Bestuur- Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Misdaad-Top KPMG sneuvelt in smeergeldzaak. Wouter Bos ontspringt voor alsnog de Gerrit Zalmdans.
De DSB Bank-misdaadbankje van de Boerenklompen ‘Maffia Godfather Scheringa’ is al jarenlang failliet maar het bedrijf boekte vorig jaar toch een riante nettowinst van €174 miljoen. Ra,Ra, hoe kan dat? Ook voor het lopende jaar wordt winst verwacht maar wel minder dan vorig jaar.Dit blijkt uit het verslag dat de inmiddels veelvoudig Miljonair geworden ‘Aasgier-curatoren’ van de failliete financiële misdaad instelling hebben gepubliceerd. Net voordat de kleine Misdaadbank DSB failliet ging liep de hele VVD-Top nog te graaien en hun zakken te vullen onderleiding van de ex VVD Minister van Financiën voor de Rijken de schaamteloze en gewetenloze ‘Drag Queen Zalm.’ Daarna wurgde de toenmalige PvdA Minister van Financiën  voor de Rijken Wouter Bos het kleine Misdaadbankje DSB .Was dat een Complot van ‘Zalm(VVD)& Bos(PvdA)’ in vereniging met de Grote Misdaadbanken?

1.5 miljard ‘Duister-Foetsie’ dankzij PvdA Oud- Minister Wouter Bos.

Corrupte Curatoren Mr. S. en Mr. K. stellen hun partijgenoot ‘VVD–Gangster Gerrit Zalm’ niet aansprakelijk voor DSB Misdaadbank.
Had die domme boer Dirk wellicht het VVD Paard van Troje Zalm&Bos binnen gehaald. Wouter Bos loopt inmiddels al zalm_scheringa_254337ejaren  te Graaien bij het VU en slaagt er wonderwel in om de gebruikelijke Rat in pak declaratie-fraude te plegen en daar straffeloos mee weg te komen. Is dat een’ Elite-Complot’? Dat DSB failliet is en toch winst maakt, is het gevolg van de structuur van de onderneming. Mensen hebben veel langlopende leningen afgesloten bij DSB (met name Wurg-hypotheken); die leningen lopen gewoon door en de failliete ontvangt dus maandelijks aflossingen en rentebetalingen. Omdat er echter weinig kosten worden gemaakt (er werken nog maar 24 mensen) resteert er winst.

Meevaller, maar voor wie?
Gerrit ZalmDaarnaast had DSB vorig jaar een mooie meevaller door de verkoop van verzekeraars die bij DSB behoorden. De klus van de curatoren is voorlopig nog niet voorbij. Er staat nog €3,8 miljard aan leningen uit die in de loop van de komende jaren langzaam worden afgelost. De opbrengsten van het bedrijf worden gebruikt om de schulden van het failliete bedrijf verder af te lossen. Pikant is dat de corrupte ex wijkagent Dirk Scheringa die DSB oprichtte en groot maakte met allerlei oplichling’s producten tot het bedrijf enkele jaren geleden met veel geraas instortte, tot de schuldeisers behoort. Of de voormalig bankier ooit een uitkering zal krijgen, is nog onduidelijk.

Nieuwe naam, zelfde criminele vuiligheid
Overigens zal de naam DSB langzaam gaan verdwijnen. De naam is besmet, zo vinden de curatoren. Er komt een nieuwe naam in komende maand (’Finqus’) om – zo stellen de curatoren – ,,de verstandhouding met de debiteuren van de resterende 74.500 leningen verder te normaliseren’’.

 

12 antwoorden »

 1. Mijn vertrouwen in banken is er echt niks beter op vooruitgegaan de laatste 20 jaar.
  Eerder gevoel dat je voor de gek gehouden wordt, door een stelletje gangsters nog wel?

  Like

 2. Het Franse volk wil haar gestolen democratie terug. En dat kan alleen nog maar op deze manier:

  “Tout le monde deteste la police!”

  Like

 3. En schuiven de schuld v/h DSB debacle in de schoenen van Lips, die in Dubai woont. Banken hebben nimmer schuld. Indien wel,stort ’t betalingssysteem in elkaar wat de AAA status in gevaar brengt. Zo hangt alles fijntjes met en aan elkaar samen. Met zalm wordt je in restaurants toch doodgegooid? Is hij gekweekte of echte zalm? Een delicatesse: ’n Zalm(cock)tail. Goor houdt ook zo van vi(e)s!

  Like

 4. Die jongens weten de weg wel . Dezelfde nacht dat Dirk failliet was
  stond de ABNAMRO met verhuiswagens voor de deur om zijn magisch-
  realistische fijnschilders als Koch&Willink te confisqueren .

  Met levend intellect gaan ze net zo om. Dat wordt ook verplaatst en uit de wind gehouden zolang het bruikbaar is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.