mark rutte

‘Gary-Glitter-Premier Rutte’ hoort ‘gelul’ van het CDA en raak direct opgewonden.

(door onze hitsige ‘Gay-Glitter –VVD’ redactie)

Mark Rutte ToppersAMSTERDAM-NOIR- Is de Elite van Nederland moreel failliet? Oordeelt u zelf:In Frankrijk, Griekenland en België gaan de Kaal geplukte burgers terecht woedend de straat op tegen de EU-‘Graai en Naai-Elite.’ Maar in Nederland hangt Rutte de ‘VVD-Glitter-Kip uit’ en er kraait geen Haan na! “Wat een gelul. Geef mij maar de ‘VVD-Toppers’of Goor in mijn (dark) Torentje ” Dat flapte premier ‘Gary-Glitter Mark Rutte’ er woensdag uit tijdens de bijdrage van CDA’er Raymond Knops in het ‘debat-gebral’ over de aanhouding kidnapping van Ebru Umar door de ‘fatwa-politie’ van Sultan Erdogan in Turkije. Hij was nog lichtelijk stoned en dronken van zijn hysterische Valse nichten avondje bij zijn ‘billemaatje Goor’ en de VVD-Toppers. Ook kon hij nog niet zitten, maar dat had volgens zijn verrotte Parlementaire pers niets te maken met de afterparty na de Toppers, die Rutte had bezocht als de Premier van Nederland met vrij ‘handelsverkeer’ in zijn anus en mond.

‘V.O.C.-Valse VVD nichten Mark en Goor’ feesten Anaal-Banaal in Het Torentje.

Knops vindt terecht dat het Lieg en Bedrieg Kabinet na haar aanhouding kidnapping  harder had moeten optreden tegen Sultan.Volgens de christendemocraat had onder meer de Turkse ambassadeur op het matje geroepen moeten worden. De privé ‘PvdA-Eunuch’ van Rutte mark en goorMinister Koenders van Buitenlandse Corrupte Zaken had duidelijker stelling moeten nemen. Daarop kwam Rutte met zijn Glitter-commentaar. De opmerking wordt niet in de handelingen opgenomen, liet Kamervoorzitter ‘PvdA Mocro Spion Khadija Arib’ weten wat de zoveelste geschied vervalsing is van het ‘Nep en Fop Parlement’. Knops reageerde vrij luchtig op de pinnige valse ‘VVD-nichten’ opmerking van de premier Gary Glitter. ,,Ik heb geen lange tenen en zolang u maar van mijn kont afblijft ”, zei hij later in het debat tegen de premier. Hij verwees daarmee naar de Turkse president  Sultan Erdogan die honderden mensen vals heeft aangeklaagd wegens beledigingen en de grootste afperser van de eeuw is. Kan Rutte en zijn Top bed en snuif ‘Gay-Lovers Geer&Goor’ wat schelen. Zij hebben immers altijd de Pvda-hoertjes als Alibi, die alles wat Rutte flikt een succes vinden!

23 antwoorden »

 1. LS…

  Wat is elite eigenlijk !? Volgen de Dikke van Dale is elite een kleine groep van voorname mensen. Vandaag aan de dag lach je natuurlijk je l#l uit je broek bij het lezen van deze verklaring… Dus Joris Demmink is elite. De Paus is elite. Zei van Drakestein is dus elite. Onze MP Pink Pinoccio Rutte is dus elite. Fat Willy & Pampa Max zijn dus elite. Mijn voormalige huisarts is dus elite. Het mens had nog nooit een chemtrail gezien en wist ook niet dat magnesium en kalium en knoflook de middelen zijn tegen hoge bloeddruk. Haar assistent van de categorie pink Rutte laat je verrekken bij een bloeddruk van over de 200 met de mededeling dat je te ver weg woont. Oh ja elite bestaat maar nooit zonder het begrip satanische. De Satanische Elite… En daar moeten we van af !

 2. Kameel, Rutte, Gordon, Joling, Peter R. De Vies, Humberto Schwarzkopf Tan, Onno Hoes, Jan-Kees de Naaier, Bilderbert Koenders, Joris D., Ed Pedo Raket, Rhinoceros Ivo en Albert Verlinde weerspiegelen de normen en waarden van de hedendaagse polder.

 3. Dat de M-P, die NL als 1ste representeert, zich met zulke goorlappen zo openlijk inlaat, zegt natuurlijk wel iets! Mss vindt ie hen “leuk”, maar mag ’t ook ’n onsje minder, zeker nu hij ook nog heel de EU vertegenwoordigt. Van diplomatie en representatie hebben ze in NL geen kaas gegeten.Hoe platter, des te beter (zogenaamd).Want hij is toch zo eenvoudig (gebleven). Die Goor schijnt toch regelmatig mensen voor rotte vis uit te schelden en daar prat op te gaan? Wel bij dat soort schorriemorrie voelt de M-P zich senang. Moet Voltaire lezen over NL: canaux, canards, canaille (grachten, eenden, schorem).Idem in 2016.

  • LS…

   Goordon de Cocaïne Koning (samen met Fat Willy) vond het ook lekker om een meisje van 6 jaar af te zijken die de sterren van de hemel speelde op de piano bij Holland Got Tallent . De Onderbroeken Koopman uit de Pijp kan alleen zingen als hij door Geer wordt gepijpt…

 4. De Zakkewasser van Wouter Irrgang van de SP die in 2011 vondt dat het geen goed plan was om 17 miljoen mensen in Nederland 240 aandelen te geven van ABN-Amro maar wel € 26.000.000.000,00 te gebruiken voor redding ! Van mij mogen ze allemaal de heen en weer krijgen !

  Moge het Volk van Nederland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook uw hond zijn tong.

  • Mark Rutte is vrij gesprokken van de feit dat die de Nederlandse dat die de volk heeft genaaid
   de rechters vonden unimanie dat de Nederlandse volks wel te gemakkelijk
   in zijn reet gingen zitten.
   dus Eindhoven stront van je knikker halen en niet meer mee doen met de
   graai en naai show van de politieke elite

 5. LS…
  Nederland is gedoemd met zijn Homo / Pedo/ Plunder Zio-Nazie/ Khazaren Roverheid met aan het hoofd een Koning en een Koningin met Draco / Nazie Roots. Net als in Frankrijk maar daar is al in 50 steden continu dag en nacht de pleuris aan de gang. Maar de NOS mag daar van de Neder – Gestapo niet over berichten

  • PS…

   De Professor met het lage voorhoofd van Zio Nazie Elsevier Pleepapier heeft een bericht aan alle Anti Semieten ; Israël blijft bestaan. Vladi, kom er maar in !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s