Uncategorized

Vader van door politie vermoorde zoon Ihsan vervolgd door OM wegens uiten van zijn gevoelens.

(door uithuis gezette Verzetsheld Nico van der Ham en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Amnesty in reactie op:”De ‘vergeten’ Groep-Killer-Cop en organen roofzaak Ihsan Gurz.”Wat als ze mij neerschieten zoals Rishi en Michael Koomen?
Geert Wilder RTL BoulevardRechtbank Amsterdam overtreft Sultan Erdogan in censuur. Vader Gurz bruut en onmenselijker de mond gesnoerd dan Umar.( zie Video hierna). Waar blijft nu de ‘Mainstream&Maffia-media’ en de Tweede Kamer nu om Gurz zijn recht op vrijheid van meningsuiting te waarborgen? En waar zijn de zogenaamde misdaadjournalisten nu? Die zitten in hun sensatie afleiding’s Riool-drek en houden zich bezig met Wilders, het ‘Monster’-Holleeder, drs Micha Kat (Video) en het ‘Pijpmeisje'(Video).
Hoerenkind’, schreef de verdrietige en boze Cengiz Gürz op Facebook. Dat was gericht tegen een corrupte politieagent die deel uitmaakte van het Beverwijkse Killer-Cops-Team dat de zoon Ihsan van vader Gürzin 2011  dood-trapte. Cengiz Gürz is begin dit jaar aangehouden door de Amsterdamse politie afdeling…  Zware Criminaliteit.

‘Killer Cop Fred B.‘ stijf van de Coke ?
Vader Gürz mag van de politie en het OM zijn verhaal niet meer vertellen wat extreme Noord-Koreaanse censuur is, waar Erdogan een puntje aan kan zuigen. Niet op Twitter en ook niet op Facebook. Ook zijn optreden op de Turkse TV werd Gürz verweten. Artikelen in Nederlandse en Turkse tijdschriften en kranten mogen ook niet meer! Foto’s van zijn, door de politie dood getrapte, zoon mag vader Gürz van de politie én het OM ook niet meer publiceren!Gisteren was de zitting en de vaders Gurs en Michael Koomen,  geven hart verscheurende commentaar hoe hun zoons zijn vermoord en deze zaken in de ‘Politie Moorden-doofpot’ zijn gestopt en hun daarna de mond zijn en worden gesnoerd. Is dat een Complot van(Video) de gerechtelijke macht in vereniging met de Killer-Cops?

Hart kwijt aan ‘VVD-Justitie’ en ‘Ruis-Politie’ zonder Hart: ‘Ruis-Politie’ met Undercovers van ‘Graai-Commissarissen’ lokken moorden uit.
Overleden aan een zwak hart, zo verklaarde de politie destijds en roofde het ‘zwakke hart’ uit het dood getrapte lichaam van Ihsan. Agent RishiVervolgens, zoals dat gaat in onze verkapte Schurkenstaat als iets niet zo goed van pas komt, raakte de politie het hart kwijt! Verkocht aan de Organen handelaren? De ruimte die door het weghalen van het hart in het lijk van Ihsan was ontstaan, werd opgevuld met oude kranten. ‘Valt het niet zo op’ moet het politie-schorem hebben gedacht.Allemaal in uw eigen ‘keurige rechtsstaat’ Nederland!

 

 

Meer lezen en Video’s: Nico  van den Ham.

 

8 antwoorden »

 1. Fred Teefje heeft de judas kus gekregen in de algemeen dagblad
  van Hoernalist Van der Heuvel
  gruwelijke wanneer de anus weggetrokken word van de riool pot

 2. En hoe ver is ’t OM gevorderd in ’t Demmink onderzoek en met de aangifte tegen Camiel wegens toegebracht zwaar lichamelijk letsel c.a.? St Juttemis? Idem ’t Franse OM met smeergelden,witwassen, omkoping, steekpenningen jegens Lagarde? Worden hier ook de katholieke trucks uitgehaald van doofpot, verjaring, omerta, dood en/of laten verdwijnen,verdoezeling van bewijsmateriaal,interne nep commissies,etc?

 3. Waarom werden de zonen van Cengiz Gürz en Jan Koomen beiden door de politie belaagd en moesten dat met hun leven bekopen? In de zaak van de doodslag van Ihsan Gürz zal de identiteit van de 6 Beverwijkse agenten wel nooit bekend worden [1]. Na 8 minuten komt de vader van door Amsterdamse politieagent Fred Buffing doodgeschoten Michael Koomen [2] er bij staan. Jan Koomen moest voor zijn baan op Schiphol iedere vijf jaar een verklaring van goed gedrag afleggen, zoals hij zegt is dat blijkbaar voor politie agenten niet zo van toepassing. Omdat je daar werkte op Schiphol ? Ja ik werkte op Schiphol, anders krijg ik m’n Schiphol-pas niet. Ook Genzig Gürz de vader van Ihsan Gürz moest iedere vijf jaar zo’n verklaring afleggen. Want ook hij werkte voor hetzelfde bedrijf, voor dezelfde luchthaven. Een vreemde situatie. Beide vaders hadden een Schiphol-pas en waren dus Schiphol-beveiligers …
  [1] Details over de zaak Ihsan Gürz zijn nog te bekijken in uitzending gemist van het toen inderhaast van de TV gehaalde programma `De Halve Maan’ : http://www.npo.nl/de-halve-maan/17-05-2013/NPS_1224568 (vanaf 37.18).
  [2] Details over de zaak Michael Koomen zijn te bekijken in ZEMBLA van vrijdag 16 december 2011 “De kogels na het kampioenschap” http://zembla.vara.nl/seizoenen/2011/afleveringen/16-12-2011 .

 4. Wat de KGB in de Sovjet Unie was is het O.M in het huidige Holland.
  Vriendelijk verhuld met dwangmatige drang . Iets met beeldvorming
  en imagoschade . Delen in de armoe en voor de rest je bek houden.

 5. NOS wordt aangestuurd door Ministerie van Oorlog (Defensie) wordt letterlijk bevestigd in de radio uitzending finding voices Janneke Monshouwer oud medewerkster NOS en Arnold Karkens.

  Ministerie van Propaganda NOS Marcel Gelauff
  https://over.nos.nl/uw-reacties/ooggetuige
  Pleinen worden bezet, banken gesloopt, auto’s in de hens gezet en de Franse politie kan de traangasbommen nauwelijks meer aanslepen. Nog steeds breiden de rellen zich uit en we hebben het hier over honderdduizenden actieve vechtende burgers tegen de gevestigde orde. Mensen gaan niet meer naar huis, wonen op straat en maken er één groot ‘feest’ van. Lees meer:
  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/nos-zwijgt-50-franse-steden-vol-in-protest/

  Irma Schiffers interviewed Arnold Karskens met de vaste gasten Janneke Monshouwer oud NOS en Ad Broere_Sun May 08 2016: http://www.4shared.com/mp3/xqGV1QHmce/Gewoon_Nieuws_met_Arnold_Karsk.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s