Uncategorized

DENK heeft niet ‘nageDenkt’ en vraagt ‘Maffia-journalist Peter R de Vries’ .

(door Geenstijl en aangevuld door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wie wil neuken voor een cent kom in de ‘Islam-DENK-tent’. DENK heeft niet nageDenkt en vraagt Denk Niet Partijrechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist en ex loopjongen van Willem Holleeder ‘Judas-Peter R. de Vries.’ Daarnaast is De Vries zo’n beetje de verkapte Pr-man van de VVD-misdaadgroep en loopt zijn corrupte benen uit het lijf om keihard te liegen dat de Top VVD-er en ex OM Boss de ‘Pedo-Rapist-Demmink’ onschuldig is. Is dat DENK niet opgevallen? Kunnen zij niet naDenken? Of kan het hun niet schelen? Wat zal Allah daar wel niet van denken?

Denk na:Peter R. de Vries en zijn ‘Pedo-OM-Chauffeur Bakker’ ‘rijden’ overal naar toe om onschuld Demmink te toeteren.

DENK ontmaskert zichzelf als een stel ras Opportunisten die de Islam en waarheid verkrachten.
De AIVD van de Plasterk moet zich helemaal slap hebben gelachen over de keuze van DENK voor ‘Geilneef Peter R. de Vries‘. Maar in ieder geval heeft een bepaald gedeelte van de Amsterdamse Volks-Onderwereld  die wel naDenkt zich wel helemaal slap gelachen om de ‘Duivelse’ keuzes van DENK.
DENK is een grote fan van het gedachte goed van Massamoordenaar en Heroïne &IS-Olie handelaar, maar zwaar ‘gelovige’ Erdogan en tegelijkertijd vragen zij Peter R. de Vries als Lijstduwer. Als Erdogan maar niet hoort van het verleden en het strafblad van Peter R. de Vries, want dan wordt DENK net als Ebru Umar door de Fatwa-politie van Sultan Erdogan in Turkije op zeker gearresteerd wegens het beledigen van de Islam. Nu is het hoerenlopen  zijn eerder een pre om lijstduwer te zijn voor de PvdA zou men denken, maar dat terzijde. Hoe strookt het Islam geloof van Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk en Farid Azarkan met het feit dat Peter R. de Vries een Maffiajournalist is die bekend staat als een meineed pleger, die ook nog eens een notoire hoerenloper is? Of had DENK wel nageDenkt en gevraagd om Peter R. Vries de ‘DENK-kan je neuken voor een cent-Tent’ in te lokken?  Allemaal feiten die tot nadenken stemmen voor de Kiezers. DENK is blijkens zijn keuzes voor Erdogan en De Vries moreel failliet en past derhalve naadloos als ‘Riool-verbinding’ met de ‘Gevestigde-Graai-Orde partijen’ in de (Pedo)-’Elite-Schurkenkstaat NL’.

Erdogan voert Fatwa uit tegen NL columniste Umar. Rutte: Erdogan en Peter R. de Vries zijn Oké.

Geenstijl:DENKWatch. Kuzu wil Peter Racismeroeper de Vries. PvdA Spijtoptanten Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk sluiten duistere deal met ‘Erdogan&Maffia&Prostitutie’.
puturdevruus.jpgDENK is BN’ers aan het shoppen. In de zwarte hoek hebben ze deze week de intellectueel Sylvana Simons weten te strikken, en in de witte hoek hebben ze aan Peter Racismeroeper de Vries gevraagd of hij bij hun politieke protestbeweging voor vreselijke mensen wil. Logische keuze natuurlijk van de lokale AK-Partij. Want Peter Rechtprater de Vries vond immers dat de cartoonisten van Charlie Hebdo het allemaal een beetje aan zichzelf te danken hadden, met hun profeetbeledigende potloodkunsten. Sowieso heeft Peter Radiohoofd de Vries niet zo veel op met de vrijheid van meningsuiting. Dat etaleerde hij zojuist weer op Grindpad FM (videofragment hierboven), waar hij zelf wereldkundig maakte dat DENK hem benaderd heeft. “Ik vind dat je in principes alles moet kunnen zeggen”, nasaalbromde hij, om in de volgende zin letterlijk te zeggen: “Ik vind dat er grenzen aan de vrijheid van meningsuiting moeten zitten.” Dus dat je Erdogan geen geitenneuker mag noemen, want dat vindt Peter Regressieflinks de Vries nergens voor nodig. En Peter Restrictief de Vries is nou eenmaal de maat der dingen. Overigens heeft bij bedankt voor DENK, zegt ie. Terwijl we van Peter Regentenfantasie de Vries toch weten, dat hij al sinds medio vorig decennium een stap naar de Haagse arena overweegt. Maar ja, dan wel als lijsttrekker van zijn eigen partij natuurlijk, niet als trekpop van de trekpoppen van Erdogan. Maar destijds haalde Peter Regelingvanwerkzaamheden de Vries z’n eigen instapnormen niet. Laten we hopen dat ie de lat niet lager legt, nu andere partijen die lat op de grond hebben gelegd.

P.S. Leest ook allen de verlichte lectuur van Don Arturito over deze kwestie.Toch staat de Islam Maffia en Hoeren partij DENK niet geheel alleen in zijn bewondering voor Erdogan. Zijn krijgen steun voor die bewondering van de VVD Premier ‘Garry Glitter-Rutte”: “Collega ‘Maffiaboss Erdogan’ valt niets te verwijten” en dat moet ook gezegd zijn in deze.

34 antwoorden »

 1. Behalve het oprichten van ad hoc politieke partijtjes zoals DENK zijn er nog andere middelen om de verkiezingen voor de zittende Nazi regenten Elite te redden en het verkiezingsfeestje van de PVV en Wilders te verstoren. De VVD draaide gisteren z’n kont de andere kant uit en wil opeens maar max. 15.000 asielzoekers per jaar. Maar zelfs dat zou wel eens niet genoeg kunnen zijn om de verkiezingen voor de Nazi Elite te kunnen redden. Natuurlijk levert ongeregelde instroom van Islamitische asielzoekers voor de PvdA, GroenLinks, D66 en DENK veel nieuw electoraat op, maar het nieuwste plannetje slaat werkelijk alles. Men gaat nog dit najaar proberen zoveel mogelijk kiezers uit het electoraat van de PVV en CDA te laten verdwijnen. Hoe ? Door een euthanasie pil op de markt te gooien, onder de naam De Laatste Wil Pil :

  Of ouderen, chronisch zieken, bejaarden en/of gehandicapten er inderdaad zelf om gevraagd hadden is natuurlijk totaal irrelevant. Er is natuurlijk niemand die achteraf kan achterhalen of dat Laatste Wil Pilleke ongezien in de thee is gegooid …

 2. Holland het is twee in één soro-mabelos ! Haar werk is wanneer u slaap uw belasting geld afleveren voor chaos!

  Maar Hollexit referendum dat is pas wat moet gebeuren gelijk met brexit in één klap
  verlost en waar zo ook gaan de geest van de schepper volg !

  Moge Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en de tong van uw hond ook.

 3. kijkt er een van die joop van de ende spionnen mee hier , je houdt nog iets te goed gluiperd, jopie je komt er wel achter wat

  • Ja Wendy dit is echt de druppel. Misschien een oproep tot referendum hier beginnen. Een refurendum pagina toevoegen hier dat slaat in als een bom refurendum tegen kinderhuwlijken. Dat gaat helemaal los wedden.(we halen het hele zooitje door de stront) Ik doneer wel voor een extra domeinnaam, hosting en ik heb nog een legale versie van monstroid thema liggen. Ik zou het graag zelf doen maar ik snap echt niks van computers. Dus wie o wie heeft daar zin in.

   • Pipo ook niet heel veel verstand daarvan, ik kan wel een petitie opstarten is kosteloos, Maar meer publiciteit hieraan geven en met referendum is altijd beter dan je te mond houden. Want iemand die nog stemt op dat zieke zootje is zelf ziek. Wie o wie helpt nog meer?

   • Kijk wendy Ik heb al een domeinnaam en een paar bijkopen is geen probleem ook heb ik al een hosting in finland. Heb het al geprobeert maar ik kom er niet uit. Ook geen probleem om een paar sites te benaderen om te betaling dit te promoten. kan zelf ook wel iets schrijven want tijd heb ik genoeg. Dus welke internetgoeroe wil tegen een schappelijk bedrag een site in mekaar knutselen met de mogelijkheid dat mensen daar ook kunnen tekenen voor een referendum net zoals bij geenstijl referendum. Ook iemand nodig die verstand heeft van facebook en twitter die die zaken regelt. Wie o wie doet mee.

   • Dat monstroid is ook een wordpress thema maar ik kom er niet uit. Is veel te ingewikkeld is echt niet normaal. Is wel een mooi programma als je weet hoe het werkt met sliders , cherry en alles wat je maar kan verzinnen. Net een grote nieuwe Mercedes daar zitten ook zoveel knoppen in dat je na een jaar nog steeds een knopje vind en niet weet waar het voor is.

  • Gatverdamme. Viespeuken.

   In het land van Onno, Gordon, Joris en Kameel is alles toegestaan, mits het maar vies en GOOR is.

   Waarom geen Erdogan uithuwelijken met een geit of met een varken (mits halal) ?

   Jesse Klaver, Mark Rutte, Diederik Samsom zijn voor !!

   • Liegen, bedriegen, Kontneuken, coke en je leuter in een kleuter. Het houdt maar niet op.

 4. Politici zijn meestal al hoeren en lakeien van de overheid en dat is mijn mening., Iets anders kan ik er niet meer van maken.Gewoon een vies en besmet zootje zoals de rest ook is. Onder het mom van racisme bestrijden, zelf racistisch zijn. Een beetje slap lullen. En de naam DENK is echt wel heel verkeerd gekozen.Ga toch eens wat aan die pedofielen, corruptie, politie geweld en die armoede doen. Maar dat is natuurlijk niet waar ze op uit zijn, verdeel en heers, zakken vullen, aandacht dat is waar ze gek op zijn. Fuck Denk! Fuck de politiek!

  • Misschien moeten we er zelf iets aan doen, dmv een eigen partij of beweging. En niet een bijelkaar geraapt zooitje, maar met welbespraakte, gemotiveerde mensen en die ook nog allemaal dezelfde richting op willen. Dan pas heb je wat, we blijven ( helaas) allemaal steken in welgemeende en goedbedoelde commentaren.

   • @Berry van Break the system?
    Het gros van Nederland bestaat uit een bij elkaar geraapt zootje burgers die het moeilijk hebben. En wie doet dat dan iets opzetten en wie doet er mee? via internet wordt je al gelezen.En meestal veel woorden en weinig daden…. Maar die kindhuwelijken en partijen die daarmee instemmen dat zou mensen echt eens aan het doen moeten zetten!

  • P. Rukker de V. heeft natuurlijk bedankt voor de eer omdat hij weet dat hij dan zo’n bak stront over zich heen krijgt zodat die partij nooit van de grond komt. Moskofiets die toen de politiek in wilde was ook een doodsteek voor die partij(was misschien ook wel de bedoeling).

 5. Het was zondagavond een opvallend gezicht. De 49-jarige Rutte in het feestgedrang bij de concertreeks van Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger. Op social media was de glitterbretels en bijpassende homo strik onderwerp van gesprek.

  Opmerkelijk was ook het feit dat een historicus die graag naar klassieke muziek luistert aanwezig was bij het evenement vol Nederlandse meezingers. ,,Ik hou inderdaad van Bach, Mozart en homo boeken”, legt Rutte uit. ,,Maar ik hou ook ontzettend van zo’n avond. Ik ben klaar gekomen . We zijn echt uit ons dak gegaan.”

  Rutte vermaakte zich ook zichtbaar op de vip-tribune. Zeker toen het drietal ook nog langs kwam en Froger en Van der Boom hem omhelsden. Hij wil een trio. ,,Die sfeer is zo fantastisch. Die drie knullen zijn absolute rasartiesten van homo niveau.”

  • Als M-P en 1/2j EU Voorzitter is Rutte er maar druk mee: eerst in ’n bootje vol met notoire bruinwerkers en nu weer op stap met van die “glij ‘m d’r maar in” bunny boys. Wil de M-P iets duidelijk maken? Laat ie normaal doen,dan doet ie de gay zaak meer goed dan nu zo ostentatief met die glitter relnichten op (en af) te trekken. Attention seekers kunnen naar de (C)anal Parade; ’t voorproefje hadden we op Koningsdag!

 6. Dat gaat echt ’n partijtje van rancuneuze onderdeurtjes worden .
  Van trieste slachtoffertypetjes , waar nooit iets goeds uitkomt behalve
  gejank en dat soort gelijkhebberig onbenul. dat zelfs zo een geilneef als
  de Vies nee zegt op hullie uitnodiging zegt voldoende. Erg veel lager kan je zinken .
  Zelf heb ik wel eens het idee dat’t een omgebouwde is die Simon, een paar handen
  als kolenschoppen en altijd die wisselende pruiken, typisch typisch typisch .

  Waarbij de naam van denk natuurlijk afschrikwekkend genoeg zou moeten zijn !
  Denken is een crisisfunctie waarvan je alleen in tijden van nood sporadisch gebruik moet maken . Grijze wolven die de passie preken in licht getinte en donkere huids-
  kleuren . wat liet die Simon zich te pakken nemen door Martin Simek …
  Die zat’r gewoon te fokkn en ze hapte hahaha . Voorlopig laat ze niet meer los die zit d’r rest van de leven in een ongelijkheid kramp .

 7. Iemand (Soros?) doet bij de komende verkiezingen aardig wat olie op het vuur, door achter de schermen astronomische bedragen te schudden in o.a. adhoc politieke DENK partijtjes om hiermee Wilders in de wielen te rijden. In andere berichtgeving het echte nieuws : As a side note, what is happening in The Big Apple ? Donald Trump has lit the fuse in NY City, by putting the heat on Obama’s best buddy : Mayor Bill de Blasio ?
  Blasio Gate : Federal Prosecutors Cast a Wider Net in New York City Hall Inquiry
  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=21330.0
  “[ … ] Amid Inquiry, a New York City Police Official Is Fired, Another Is Reassigned
  The police official, Inspector Peter DeBlasio, had been assigned to the Brooklyn South patrol borough and was transferred to an administrative position, Stephen P. Davis, the top police spokesman, said in a brief statement on Wednesday. Mr. Davis said that the department had also fired Detective Michael Milici, who was placed on a modified assignment on March 31.
  Police officials said that neither man would testify before a grand jury.
  In an email on Wednesday, Barry I. Slotnick, the lawyer representing Inspector DeBlasio, said, “We are opposing the demotion.” (The inspector is not related to Mayor Bill de Blasio, a Democrat.)
  [ … ]”

  • Ja je haalt de woorden uit mijn mond. Fucking Soros was met zijn black lives matter ook op de Pegida demonstratie om te rellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s