Uncategorized

JOVD rekent op Toppers effect van Premierschap Rutte : Jong Geleerd oud gedaan.

(van onze onverbeterlijke VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De JOVD doet het wetenschappelijk onderzoek eer aan dat kinderen van ‘(Elite)-Beroepscriminelen’ in de Hennis tankvoetsporen treden van hun ouders. M.a.w. Jong Geleerd oud gedaan.‏ Wanneer verschijnt eindelijk eens een “Top 100 Lijst“van die jonge ‘VVD-criminelen’ zodat zij kunnen worden heropgevoed tot mensen met gevoel voor  andere, die geen misdaden meer plegen tegen bejaarden, zwakkere en zieken. Het is niet bepaald een geheim dat Rutte en zijn VVD-misdaadgroep de afgelopen drie jaar met hulp van zijn PvdA-hoertjes 50 miljard bezuinigd  geroofd heeft van de ‘Jan met de Pet massa’. Daarnaast houdt Rutte en zijn bende de meeste bekende ‘VVD-Pedo Rapist- Demmink& Prins Claus–bende’ inmiddels meer dan een kwart eeuw uit de cel. Welbeschouwd kan Rutte gerekend worden tot de succesvolste Godfather uit de Nederlandse Misdaad geschiedenis.

Beslag op twee villa’s bejaarde ‘Top VVD-Gangster Wiegel’.
“Ben jij het volgende (criminele VVD-Rat in pak ) politiek talent” is de leuze van de JOVD. Wil je leren hoe de rest van je leven te
JOVDparasiteren ten kost van het Volk, koop dan het ‘JOVD-VVD Graai- boek’ :” De weg naar de (VOC)-macht”.De Voorzitter van de JOVD Matthijs Van de Burgwal  gaat er vanuit dat bij de komende landelijke verkiezing de VVD-bende zal profiteren van het    Valse nichten Toppers-Premierschap dat ‘Garry-Glitter Rutte‘ heeft vervuld de afgelopen twee ‘Pluk de massa-kaal-Kabinetten’. De onverbeterlijke jonge VVD Gangster Matthijs houdt er van om met zijn grote voorbeelden de ex peperdure Yab Yum hoer(Video) en tegenwoordig VVD Minister van Defensie Wapenhandel Hennis en de meest geslaagde ‘VVD Fraudeur Heer Wiegel’ gratis door de straten van Den Haag te scheuren met een Tank. Het liefst over wat werkloze sloebers en bejaarden heen. Ook is hij bijzonder trots wat Rutte als EU Voorzitter en Premier allemaal heeft bereikt, zoals dat 50 miljoen EU burgers waarvan 2, 5 miljoen Nederlanders onder de armoedegrens moeten overleven en dat zijn ‘Graai-King Willem’ van zijn Staats-uitkering ondertussen even een serviesje koopt van 1,4 miljoen. Wat wil een jonge VVD-er nog meer?

5 antwoorden »

 1. Jongeren JOVD worden geïnspireerd.Als je liegt alsof ’t gedrukt staat (Opstelten) wordt je opgenomen in de rij der VVD Ereleden. Als je je kasteel met 1/2 miljoen belastinggeld laat verbouwen tot prive vertrekken, verhoog je je kansen op ’t Minister schap (Van der Steur).Een onderzoek dat al tig jaar “bezig is” (Demmink) bereikt easy St Juttemis.Rome kan in de leer bij DH.

 2. Het is zoals Zijlstra zegt; ik ken geen betere MP dan Rutte.
  In dit politiek bedrog heeft hij meer dan volkomen gelijk.

 3. Van 23:05 tot 23:42 staat Mart Rukke te mekkeren over de terechte Johan Derksen kritiek die er op neer kwam dat in een elftal met 8 á 9 Marokkanen de overige 3á4 voetballers de marokaanse normen en waarden krijgen opgedrongen .
  “Iek sweeret op de augen fan m’n moedr” en meer van die insallah ongein.

  Uit Rukke’s relaas valt op te maken dat hij er niets van gezien heeft en hooguit op -horen zeggen- reageert. Het ging over puber en iets ouder gedrag.
  En jawel hoor waar het hart van vol is komt Mart Rukke met een jankvoorbeeld
  over het discrimineren van een 6jarig marokaantje, wat er dus helemaal niets mee van doen heeft. Die man staat z’n eigen Holland en oorlog bij elkaar te fantaseren.
  Mijn oorlog en Holland is het niet . Kant&klaar ziek die politiek .
  En dan nog ’n soort lulpraat dat zo een man (Derksen) op de T.V komt .
  Die pokdalige smoel van hem ben je lekkr mee of Wimmie von Amsberg
  immer ten onpas 5 van de zeven dagen een fietsenfabriek een leeg asielzoekerscentrum reisje naar China vakantie in Lech en ga zo
  maar door. Ondertussen de boel naar de €U verkwanselen.
  Echt schijtziek van die a-seksuele kwast.

  • Wat een huichelvarken is die Rutte. WALGELIJKE VIEZE CORRUPTE SPEECH.

   Mensen die tegen de grote asielzoekersstroom zijn, zouden TOKKIES zijn.

   De familie Rutte hield in de oorlog blijkbaar niet van worst.

   Gelukkig is de worst dankzij Onno Hoes bezig aan een comeback !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s