president Erdogan.

Turkse premier wil alle macht voor Erdogan.Koenders gelooft zijn ‘PvdA-oren’ niet.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Leave campaign says UK at risk from Turkish criminals if it remains in EU. De strijdt van de 30-04-16-bert-koenders-turkseklusjesFransen gaat nog steeds door in heel Frankrijk tegen de ‘EU-Graai-Elite’.En de Staats NOS zendt nog steeds niets uit over dat moedige Verzet.Waarom? Is dat een Complot van de NOS in verenging met hun Boss het “Lieg en Bedrieg Kabinet”?  Volgens de PvdA Minister van Buitenlandse Corrupte en Domme Zaken ‘Eunuch Koenders’ heeft de Sultan Erdogan slechts een ceremoniële functie vergelijkbaar met die van zijn ‘Graai-King Willem’. Hij is daarmee wel de enige persoon in de wereld die dat gelooft. Ook de Koerden worden niet massaal door de Sultan vermoord en de Vluchtelingen  worden zeer goed behandelt volgens Koenders. Moorden doet alleen Assad volgens Koenders en zijn NOS. Koenders roept alle Nederlanders en in het bijzonder Umar en de PVV kiezers op om hun vakantie in Turkije te gaan vieren. Wel is het handig voordat u vertrekt op eerst even de ‘Turkse- Erdogan- klik-lijst’ te checken lijkt ons.

 Oorzaak ‘IS’-aanslagen Brussel en Parijs is Koenders niet bekend. Alleen King Willem evenaart Erdogan is zijn Megalomane Liefde(Video) voor Paleizen en Vluchtelingen. 

 

Don Corleone Rutte’:Collega ‘Maffiaboss Erdogan’ valt niets te verwijten. De liefde Van Erdogan voor zijn land wordt alleen geëvenaard door de Noord Koreaanse President Kim Jong-un volgens Koenders.
De Turkse Staatspers roemt de Sultan als de grote redder van de Persvrijheid en Democratie en wijst naar de Dutch Minister Koenders als getuige. Op een buitengewoon ‘Sultan Ja-knikkers-congres’ van de AK-partij in Ankara is de Turkse minister van Denk Niet Partij van Heroïne, Wapen en IS-Olie Transport Binali Yildirim (60) zondag unaniem ‘gekozen’ tot nieuwe partijleider.  “DENK,” was uitgenodigd als eregast en mocht de koffie rond brengen. Zij waren zeer vereerd, maar hadden Sylvana voor de zekerheid maar thuis gelaten.Yildrim kreeg als enige kandidaat alle 1405 stemmen op zijn naam. In die zin leek het AK congress verdomd veel op het ‘PvdA-Grafrede-congres’, waar men ook altijd unaniem op één persoon na achter ‘Imam-Samsom’ staat. Yildirim wil Erdogan executieve bevoegdheden en feitelijk alle macht geven, iets waar de president al geruime tijd op aanstuurt maar wat fetlijk al zo is,dus veel zal er niet veranderen. Zou de dome Koenders het wel allemaal door hebben? De partijleider van de Sultan wordt daarmee ook de nieuwe Turkse Show-premier, als het corrupte parlement – gedomineerd door de AK-partij – daarmee instemt en dat staat nu al vast. Yildirim volgt premier Ahmet Davutoglu op, die eerder deze maand aankondigde gedwongen op te stappen na een aantal aanvaringen met president Recep Tayyip Erdogan. De beoogde nieuwe premier is al twintig jaar een nauwe bondgenoot loopjongen van Erdogan. Hij noemde voorafgaande aan de stemming en een grondwetswijziging ,,een Sultan-topprioriteit”.,,De problemen van dit land en de liefde voor dit land zijn de verantwoordelijkheid van de president, die daarom een in Paleis woont met 1180 kamers,” bralde Yildirim tegen het partijcongres, voorafgaande aan de Nep en Fop stemming. In die zin lijkt het congres weer verdomd veel op de Tweede Kamer, alwaar de stemmingen ook altijd van te voren vast staat wat de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes betreft. Hij riep verder Merkel Erdogande ‘Europese-Graai-Unie’ op helderheid te verschaffen over het migratiebeleid. Hij bedoelde uiteraard dat er meer dan die zes miljard moet worden gestort naar zijn Sultan.Daarnaast kondigde hij aan door te gaan met het verbeteren van de democratie en de mensenrechten in Turkije (kuch), of het land zich nu wel of niet mag aansluiten bij de ‘Europese -Graai-Unie’ van  Führerin Merkel. Hij ‘vergat’ maar even voor het gemak dat hij en zijn Sultan nu juist de mensenrechten schenden volgens o.a. Amnesty Internationaal en de Vrije pers. Yildirim, die lange tijd een succesvolle minister van  Heroïne, Wapens en IS-Olie transport was, zei te blijven strijden tegen Islamitische Staat Umar en Böhmermann en tegen Koerdische strijders in eigen land en in Syrië en in de EU. Daarna barste het congres spontaan uit het het scanderen van Erdogan,Koenders,Erdogan, Koenders,Erdogan Koenders.

 

21 antwoorden »

 1. lieve vrienden . heel eerlijk! mijn haren vallen uit.. alles lees ik van haver tot gord nog steeds voel ik me een eenling niemand ,van mijn kennissen wil dit geloven mijn man vroeg laatst zullen we weer effe naar france op vakantie gaan? huuuuuu wat dacht je zelf? zei ik, hoezo vroeg hij . dit bedoel ik maar ,, ps klein voorbeeldje met zijn alle maar staken in france dan ? volgens mij was het geen Bevrijdingsdag ,maar ghemo spuit dag !! kijk maar videos terug van die dag Ps over heel ned kon je de vliegtuigen zien vliegen .. Heftig!! veel mensen gedragen zich werkelijk als zombies niemand is allert ps als je nog wil stemmen DIERENPARTEI DAN STEM JE IN IEDERGEVAL VOOR ONZE LIEFDEVOLLE DIEREN WANT DIE KUNNEN ZELF NIET STEMMEN en deze vredelievende wezens talen niet willen ,is geld en macht !alleen maar naar liefde DUS WAT DENKEN JULLIE ERVAN ?

 2. @ De strijdt van de Fransen gaat nog steeds door in heel Frankrijk tegen de ‘EU-Graai-Elite’.En de Staats NOS zendt nog steeds niets uit over dat moedige Verzet.Waarom? Is dat een Complot van de NOS in verenging met hun Boss het “Lieg en Bedrieg Kabinet”?

  Om nog maar even door te denken en daarop volgend en aansluitend een complot te lanceren … De aanslagen in Parijs van november 2015 waren een chantage actie
  van de USA/NSA om Frankrijk te dwingen de dwangmatige Liberalisatie door te voeren die hier in Baggerland en de rottige rest van de €U zo voortvarend tot armoe enerzijds en walgelijke bezitsvorming anderzijds leidt. Controlled minds en satelliet
  technieken . Inkomsten derving van toerisme, imago schade, laten Hollande geen keus. Vanaf het einde tweede W.O is Frankrijk redelijk zelfstandig gebleven .
  Nu worden ze gedwongen definitief ingelijfd in dat smerige hang&wurg kapitalisme waar ambitieuze tegennatuurlijken zo graag waterdrager voor spelen.
  Duitsland heeft vanaf einde W.O. 2 altijd onder Amerikaans protectoraat gestaan .

 3. Natuurlijk gelooft hij zijn oren wel en is het zijn natte droom. Een Groot fasccistisch zooitje crimminelen. En bijna iedereen denkt dat ze dom zijn. Het is allemaal bewust om hun zieke Nieuwe Wereld Orde te bouwen. Turkije moet er niet bij komen omdat het dan net zo zou worden zoals Nederland. Turkije moet erbij komen omdat Nederland dan kan afglijden naar het niveau van Turkije. Hetzelfde wat gebeurt met al die asielzoekers wij moeten ons aanpassen aan hun en zij niet aan ons.

 4. Gelukkig is er af&toe ook nog positief nieuws voor en vanuit het
  Plee v.d AA kamp. Vandaag landen de eerste JSF’s in de baggerdelta.
  Toch een Samsom suckzes . Een miljarden verslindende overbodigheid.
  Stelletje amateurlullo’s, die hebben niet eens door dat de imperialistische
  moordlust vandaag den dag met drones wordt bevredigt .

 5. Hof houding
  Oranje Parlement en de Sultan en gevolg zijn van alle markten thuis !

  The Ukrainian “Wikileaks”: Sandra Roelofs – wife of Saakashvili, is waiting for human body organs from the Islamic State; Bilal Erdogan, son of the president of Turkey provides the delivery.

  Sandra Roelofs: I know everything, Elise will arrive in Istanbul today, He has spoken with Dato.
  Mikheil Saakashvili: You do not answer my calls. This will damage our business.
  Sandra Roelofs: No matter, relax with your prostitutes.
  Mikheil Saakashvili: Let’s stop with this. I never ask you with whom you sleep. Talk about our business.
  Sandra Roelofs: I control everything. We receive hundreds of orders every day, in the Amsterdam Center. They pay 20% of sum in advance. You are responsible for everything. The main thing is that Turks must do their job well. Lees meer:
  (MarcV mei 21, 2016 @ 21:10) Nederland tot zijn nek in ukraiense en isis orgaanhandel: http://news.eurekasparks.org/2015/12/the-war-in-progress-organ-trade-is.html

 6. De woorden Willem de GRAAIER worden weer gebruikt. Ik heb met hem een correspondentie gehad van een tiental brieven. Op een gegeven moment heb ik hem de vraag gesteld , waarom laat u uw naam ge/,misbruiken op die corrupte gerechtelijke beslissingen ” IN NAAM DES KONINGS” U weet toch dat er dikwijls corrupt wordt rechtgesproken. Plotsklaps was het einde correspondentie. Wat moet ik nu denken?? Is hij niet te vertrouwen?? Het antwoord moet ik nog krijgen.

  • Prachtig, die kan een paar weken geen corrupte politici en banksters meer beschermen.
   Hoop dat goed voorbeeld doet goed volgen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s