Uncategorized

Back in those Days.

(By Street Fouls/Furius)

AMSTERDAM-NOIR

Categorieën:Uncategorized

Getagd als:,

18 antwoorden »

  • LS…

   De ene keer de idioot uithangen en de andere keer feilloos Nederlands schrijven, helpt niet echt. Of is je persoonlijkheids storing zo groot dat je er niets aan kan doen !

   • help je ons mee om eerlijk loon te krijgen
    en vertel de snobs van geenstijl.nl
    van de petitie.

   • artikel 17 grondwet

    iemand kan tegen van bil worden afgehouden van de rechter die de wet hem toekent.

  • LS…

   Maar daar zit nu net het probleem ! Rutte is niet privé. Rutte kan niet gezien woorden met een kuddee broodpoten poserend voor de krant in de beruchte Potenbar De Landman / Denneweg/ Den Haag waar ook nog de zelfe dag Joris Demmink werd gespot. Rutte heeft dan wel de bijnaam The Dutch Pink Pinocchio maar vinden we het dan straks ook normaal als hij in de Pinocchio Bar in Praag wordt gezien. ?

   • PS…
    Zo is daar ook President Obama die homo is en met een omgebouwde vent is getrouwd Michiel genaamd. Nou ja, omgebouwd… Als Michiel wind tegen heeft zie je duidelijk zijn knakworstje bungelen… Ook normaal misschien buiten het feit dat Obamie van leugens, fraude en landverraad aan elkaar hangt. Over zijn ware afkomst maar niet te spreken. CIA / Tavistock etc ?

   • LS…

    Nu we het toch over Rutte hebben ! Waar haalt de flikker het vandaan om mensen idioten te noemen die dat verwarde anti kinderfeesten achterlijke wijf Silvana die nota bene een discriminerende moslim partij aanhangt een goede reis toe te wensen en haar uitzwaaien ! Heb je dat kotskleurige kapsel wel eens gezien van die aandacht geile muts ! Nee Marki ouwe darmtoerist, ga eerst maar eens de echte problemen aanpakken voor dat je begint te schelden !

   • PS…

    Dat Sylvana Simons Godsdienstwaanzinnigge is zal de 5e Colonne van Denk en Rutte weinig uitmaken. Voor de Molim is Sylvana gewoon een zwarte slaaf die zich moeiteloos zal laten gebruiken om Nederland verder naar de verdommenis te helpen. Als het maar poen oplevert en straks wachtgeld want Geertje heeft de messen al geslepen en Sylvana lult zich er niet uit al is ze daar heel goed in.

   • Vroeger waren er nog wel eens premiers die
    voor de vorm zichzelf M.P van alle Nederlanders
    noemden . Mart Rukke brengt een kwaliteitsdeling
    aan van tokkies idioten en de rest .
    Iets wat toch duidelijk de eerste scheuren binnen
    het eenheid denken aangeeft. Omdat van die eikel
    te horen maakt hem net zo verachtelijk als hij is.
    Lekkr doorgaan zo. Uitsluiten, uitsluiten !
    Gevoel voor humor had ie toch al niet .

   • rutte vertegenwoordigt het volk en dan gaat die mensen die het volk zijn uitmaken voor idioten en achterlijken en tokkies .maar rutte vertegenwoordigt het volk niet want die werkt voor de rothschilds waarvan ik denk dat er veel nicht zijn van de rothschilds door hun inteelt gedrag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s