tweede kamer

‘Nep en Fop Tweede Kamer’ wordt beter beveiligd tegen de door hun kaalgeplukte Massa.

(van onze Verworpene der Aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Sinds in Frankrijk en België de massa zich aan het verzetten zijn tegen de meedogenloze, misdadige ‘Graai en Naai- Khadija AribPolitici’ wordt de EU-Elite en de corrupte Tweede Kamer steeds nerveuzer.
De ‘Nep en Fop Tweede Kamer’ krijgt strengere beveiliging nu zij steeds meer gehaat worden door de massa wegens liegen en bedriegen en het leegplunderen van de weerloze massa. Temeer N.B. de  PvdA Voorzitter van de Tweede Kamer de algemeen bekende ‘Mocro Spion Arib’ is, wat ook niet geheel ontbloot is van gevaar voor haar en diegene die naast haar zitten. Er wordt een  peperduur camerasysteem met gezichtsherkenning in gebruik genomen om het ‘Politieke-Tokkie-Gajes’ beter te beveiligen tegen hun slachtoffers.

Revenge of the ugliesVoor de extreem corrupte VVD-Tweede Kamer bende-leden moest zelfs peperdure extra verfijnde Lombroso gezichtherkenning software worden ingekocht, omdat hun ‘Ugli-gezichten’ zo inwisselbaar zijn.  Daarmee kan gecontroleerd worden of degene die het gebouw in wil, ook echt bij de aangeboden toegangspas hoort. Dit werkt alleen bij de onbemande ingangen. „Het doel van deze extra beveiligingsmaatregel is te voorkomen dat  onbevoegden de kaal geplukte massa met andermans toegangspas het Kamergebouw in kunnen komen”, schrijft de corrupte Directeur Bedrijfsvorming en Informatisering Jan Willem Duijzer van de Tweede Kamer.

 

19 antwoorden »

 1. Het zou mooi zijn indien zij – 85% van het pratend puddingvolk- daar -hun prestige gebouwen- maanden verplicht moesten verblijven omdat in de verre omgeving tot over de grenzen het gepeupel hun vuist met omhoog gestoken duim ( de eigen motivatie methode van het puddingvolk achter de TweedeKamerKansel) ergens in willen duwen,,, en nee, niet in hun reten die worden genoeg voorzien,, kijk maar waar je de duim insteekt als je maar steekt.

 2. off topic.

  Een stervende patient ( benen en voeten waren reeds blauw ) dreigde te stikken omdat zijn longen volledig waren volgelopen. Huisarts Tromp die net terug was van zijn vakantie ” schrok ” van de ernstige, acute situatie waarin de patient verkeerde en liet de man human sterven door hem een flinke dosis morfine en slaapmiddel te injecteren.
  Bij een stervende is de bloedcirculatie dermate slecht waardoor de doorsnee dosering morfine geen of te trage uitwerking kan hebben waardoor bovengenoemde patient alsnog had kunnen stikken.
  Het vraagt dus om een ” klinische blik ” om de effectieve dosering te hanteren bij een stervende die in nood verkeerd.
  Een co-assistente die als groentje drie weken meeliep in de praktijk van Tromp en de stervende patient had begeleid tijdens Tromp afwezigheid had in haar schoolboeken echter andere doseringen geleerd bij het geven van morfine.
  Die onervaren meid wilde echter strikt haar schoolboekjes opvolgde.

  Tromp sprak na het sterven van bovengenoemd patient met alle praktijkleden o.a over de ” heliummethode ” bij zelfdoding.
  Het grietje was zo geschokt door de dosering van Tromp bij de stikkende patient waardoor het groentje m.i niet meer helder kon nadenken.
  En dus meende zij in haar verwardheid te horen dat Tromp ooit een zak over het hoofd van een patient heeft geplaatst tijdens Tromps gesprek over de heliummethode.
  Het betweterige grietje trok de conclusie: de zeer ervaren huisarts Tromp is ” een moordenaar ” gezien de morfine dosering en plastic zak.
  De overige praktijkleden die aanwezig waren bij dit gesprek, ontkennen echter tijdens het onderzoek v.h OM, unaniem dat Tromp dit ooit heeft gezegd.
  Logisch, welke huisarts hanteert ooit een plastic zak terwijl hij de middelen voorhanden heeft voor het inwilligen van een euthanasie verzoek.
  Te absurd voor woorden een plastic zak…!

  Het onervaren grietje meende als toekomstig arts huisarts Tromp te kunnen beoordelen en vertelde haar overtuigingen aan haar stagebegeleider die blindelings mee ging in haar spook- verhalen, zonder verder uitleg te vragen aan de zeer ervaren huisarts Tromp.
  Dit terwijl het ziekenhuis een werkrelatie met hem had.
  Stagebegeleider schakelde daarna de Inspectie in die daarbij het OM inschakelde want het grietje had immers aangegeven dat Tromp een ” moordenaar ” is waardoor dus het OM erbij werd gesleept.
  Met veel politiegeweld is vervolgens de praktijk en het huis van Tromp bestormd…
  De tunnelvisie cq stempel van Tromp als ” moordenaar ” was reeds verankerd bij de Inspectie en OM zodat zijn weerwoord volledig terzijde werd geschoven!
  Tromp was dus volledig met zijn rug tegen de muur gezet, waardoor hij als ervaren en humane huisarts totaal was overdonderd, zich volstrekt machteloos voelde en uit wanhoop een einde aan zijn leven maakte.
  Temeer daar de MSM achter de visie van de Inspectie en OM aanhobbelde zonder Tromp ook maar enigszins te besparen.

  Een deskundige geeft nu aan dat de stevende patient niet is overleden door de hoeveelheid morfine van Tromp.
  Het komt er dus op neer dat de stervende patient op een natuurlijke wijze is gestorven zonder zijn ademnood bewust te hoeven meemaken, met dank aan de gegeven morfine plus slaapmiddel van huisarts Tromp.
  Ik vraag mij af hoe je als familie over dit verschrikkelijke drama heen kunt komen door hetgeen je echtgenoot en vader is aangedaan…!!
  Hulde en diep, diep respect voor de weduwe van Tromp die na het sterven van haar man daarna ook haar jongste zoon verloor aan koolmonoxide…
  Zij vecht door voor eerherstel van haar man.
  Mevr. Tromp verdient voor 100% de steun en aandacht van de Nieuwe Media!

  http://www.medischcontact.nl/Nieuws/Laatste-nieuws/Nieuwsbericht/153489/Patient-stierf-niet-door-huisarts-Tromp.htm

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22347643/__Dode_door_koolmonoxide__.html

 3. Aub, geen column meer schrijven over dat Binnenhof. Heeft zich reeds lang overbodig gemaakt door als makke schapen achter Brussel, Merkel en ’t EP aan te lopen. Een Mocro Voorzitter draagt ook niet echt bij. Als je vroeger aan de Papen vroeg: aan wie gehoorzaam je ’t 1st: aan je land of de Paus?, was ’t antwoord: de Paus. Zo ook dient U dat anno 2016 in ’t geval van Moslims te zien.

  • Die Camera man heeft een oorlog trainingskamp gevolgd
   voor hoernalisten en die trap bij de knie
   is een uitschakel methode om iemand invalide te schoppen
   zeer gevaarlijk
   is de hoernalist nu een belangrijke schakel geworden in de trias politica

  • Die Eikelhoff kan je overslaan maar die Voos
   duimpjes omhoog is een irritante gast die
   mensen treitert en lastigvalt en dan in de
   slachtofferrol gelijk denkt te hebben. Op –
   – dringerig hinderlijk ettertje. 24 uur zijn
   ergerlijke bek afplakken. Zal ‘m leren.

 4. Vijftig jaar terug liep de “verzuiling” op z’n eind. Dat zou je zo een beetje op
  5á6 belangengroepjes kunnen vaststellen , christelijken liberalen vrijdenkers
  communisten en nog zo wat. Allemaal zo goed als verdwenen .

  Tegenwoordig heb je dus tientallen belangen groepjes die allemaal hullie eigen prikkeldraad opwerpen , schuttersputjes graven, ideologische kul verkopen en
  daar allemaal een riante beveiliging kostenpost mee claimen.
  Goeie handel in de anti-democratie . Gaat lekkr in de politiek .

  • Prachtig portret trouwens van Max Moskowicz over zijn vader
   Robert ‘Baruch’ Moszkowicz . Flamboyante man met een
   ijzersterke granieten wilskracht. Tijdens het leven je vader ver-
   liezen een dochtertje verliezen, terugkomen van een heroïne
   verslaving en het echec van zijn broertje kantelen. Een bijna
   onhollandse gedreven creativiteit, Bijzondere persoonlijkheid.

   • me ouders die in de 2 wereld oorlog in Europa hebben gevochten
    hebben ons altijd verteld
    dat het een bende lafaards zijn die graag in de rug schieten
    weer een ongewapende neger vermoord

 5. Morgan Stanley econoom zegt dat de G7 en G20 liegen en dat u als volk hun dus uw regeringsleiders niet moet geloven want, onbekwame leiders net uw hele kabinet een opgetuigd systeem hebben verzonnen dat de politiek en machtigen gunsten en in Davos mekaar gaan feliciteren voor het goede werk . Wie gaat naar Davos de Bilder feest.

  Overal chaos van soros-mebalos

 6. Wat zeg ik u Holland stelletje honden zijn deze beveiliging apparaat van de elite terwijl wij met z’n allen hun loon moeten betalen. U eet stront en leef net een hond zodat zij beetje bij beetje uw nek omdraai waarom denk u dat zoveel van de belasting KvK dienst 4000 mensen willen gewoon weg ! ra,ra ra, hoe kan dat !

  Moge Holland zijn voet dippen in bloed van zijn tegenstander en ook uw hond zijn tong !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s