Uncategorized

Blatter jatte miljoenen en dat is de reden waarom King Willem& ‘Queen Exotica Maxima’ zo dol zijn op voetbal

(van onze Internationale Elite-gangster redactie)

 Amsterdam-Noir-Er gaat geen Europees of Wereld kampioenschap voetbal voorbij of King Willem en ‘Queen Exotica’ met hun hofhouding zitten gratis op de eretribune.
De King is dol op Voetbal corruptie. Is het Sepp Blatter King WillemWesterste Kapitalistische Systeem corrupt tot op het bot? Volgens Rutte en zijn ‘PvdA hoertjes’ is het het beste systeem ter wereld. De Staat-NOS ondersteunt dagelijks deze visie van Rutte&Co. Sepp Blatter en twee andere voormalig ‘gabbers in crime’ Bobo’s van de ‘FIFA-Misdaadgroep’ jatte tenminste ongestraft 71 miljoen euro. Nou, dat zien we het ‘Monster’ Holleeder(Video) en de “Mocro Maffia”(Video) Blatter en zijn bende van drie niet gauw nadoen. Het gaat om de Ratten in pak Jerome Valcke en Markus Kattner, meldt Sky Sports. Valcke is de voormalig secretaris-generaal-gangster van de FIFA, terwijl Markus Kattner’ ‘Financieel-Graai-directeur’ was van de Wereldvoetbalbond. Alle drie zijn persoonlijke (zaken) relaties van de King en verzorgen al jaren zijn vrijkaartjes en de gratis 6 sterren hotels en diners. Misschien is dat ook wel de reden dat tot heden Blatter en zijn bende nog geen dag in de cel heeft doorgebracht.

De drie voormalige Top Bestuur-gangsters van de FIFA zouden zichzelf en elkaar jaarlijks forse salarisverhogingen hebben gegeven, WK-premies hebben toebedeeld en andere bonussen onder elkaar verdeeld. Op zich niets bijzonders want in Nederland doen de ‘Bestuur-Gangster Bobo’s’ exact hetzelfde en die worden ook zelden of nooit vervolgd. Volgens de FIFA was er sprake van een gecoördineerde criminele werkwijze bij het drietal, dat vanwege het omkopings- en corruptieschandaal bij de Wereldvoetbalbond eerder al moest opstappen. Al deze financiële toeslagen voor het trio kwamen niet overeen met de cijfers in de officiële stukken net zoals bij bijv. de’ NS-Fraude-Jaarrekening’, die de PvdA Gluiperd Dijsselbloem blind goedkeurde. De FIFA heeft de resultaten van het interne onderzoek aan het Openbaar Ministerie in Zwitserland overhandigd. Ook zal de Wereldvoetbalbond de Amerikaanse justitie op de hoogte stellen. Beide instanties doen onderzoek naar de malversaties bij de FIFA en doen hun uiterste best om King Willem buiten schot te houden. De 80-jarige Blatter werd eind 2015 voor zes jaar geschorst door de etische commissie FIFA. De bejaarde Zwitser vecht zijn straf aan bij sporttribunaal CAS en geniet ondertussen ongestoord van zijn honderden gejatte miljoenen. Hij voelt zich nog steeds Koning te rijk laat hij weten vanuit één van zijn villa’s waar de King Willem Queen Maxima menigmaal naar binnen is ‘gewipt’.

7 antwoorden »

  1. het is een zieke kliek net als van der gijp die zegt op tv dat er weinig homos in het voetbal zijn ,terwijl die er zelf een is,bewijs hebben we via afgeluisterde telefoongesprekken over van der gijp,dus zet maar 71 miljoen op blatter dat die homo is.

  2. Het wachten is nu op ’t IOC,waar Camiel hof houdt.Blijft akelig stil. Blatter jat 10tallen miljoenen en Camiel slaat (ex)vriendin aan gort,maar geen v.h. De een blaat wat vanuit 1 van zijn talrijke villa’s, de ander is met soort(!!)genoten, onder wie de M-P, aan ’t spelevaren op de grachten, de route verkennend voor de (c)Anal Parade. Toch erg als dan kruimeldieven gewoon standaard 108 dagen in v.h. doorbrengen.

  3. LS…

    Blatter de Jatter… Hij kan zo de politiek in als minister van List en bedrog !

    Maar ja dat is natuurlijk pinuts vergeleken met onze eigen Joris Demmink die met de grijns van een beroeps psychopaat weer gezellig een onderonsje had op de rechtbank en daarna snel op weg naar Den Haag om een borrel te pakken met Rutte in de Potenbar de Landman / Denneweg Den haag !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s