nos

De NOS slaat er op Los. En Kabinet scheurt de Burgers plat met goedkeuring van politie.

(door WeAreChange en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De‘Heersend-Graai-Klasse’ wordt steeds meer wanhopiger en openlijker misdadig Hennis tankjegens het Volk. Alle remmen zijn zo langzamerhand los van de Ratten in pak.
Zo scheurt het halve Kabinet inmiddels straffeloos over kritische burgers heen en schopt de NOS er nu ook straffeloos op los.’Corrupte Gerri Eickhof’ over mishandeling vlogger door zijn extreem dolgedraaide ‘TBS-NOS-Cameraman’.  ‘Corrupte NOSman Eickhof’: “Wir haben es nicht gewußt.”

WeAreChange.NL vroeg Gerri Eickhof (Staats NOS) naar de beelden van vlogger “IkVosOnline” waarin de dolgedraaide cameraman van Eickhof een schop geeft aan de vlogger. Niet de agressieve psychopathische cameraman, maar het slachtoffer van het geweld de vlogger kreeg een bekeuring. Terwijl de vlogger geen aangifte van de schop mocht doen bij de politie. Is dat ‘Klasse-Censuur-Justitie’? Het is in ieder geval tegen de wet. De politie is verplicht de aangite op te nemen en de Ovj moet beslissen of er vervolgd wordt. (De politie is op grond van artikel 163 lid 6 en artikel 165 lid 1 Sv verplicht de aangifte of klacht in ontvangst te nemen. Artikel 163 lid 6 Sv luidt) En door tegen de wet te handelen in dit geval bewijst de Moordende, stelende en liegende politie van de VVD Minister van Klasse Justitie Ard van der Steur dat de NOS onderdeel is van de Staatspropaganda van de ‘Heersende-pluk de arme-Klasse’. De NOS houdt het Volk dom en stom, desnoods met een schop onder hun kont.

Bronbeelden van: IkVosOnline:

NOOT: Klacht bij weigering.
Als de politie weigert uw aangifte onttrekking op te nemen, kan hiertegen geklaagd worden. Er kan een klacht worden ingediend bij de politie (het korps), maar daarnaast is het altijd verstandig om (ook) een klacht niet-opname aangifte in te doenen bij de Hoofdofficier van Justitie van het arrondissement waaronder het korps valt. Op de website van het Openbaar Ministerie staan de adresgegevens vermeld.

 

 

 

6 antwoorden »

 1. LS…

  Deze NOS Junk / cameraman is gewoon fout. De NOS is gewoon fout ! Hoe moeilijk is dat ! En ach, wat wil je van deze agent . Dombo eersteklas !

 2. Irritant zijn geeft een ander niet het recht om dan te gaan trappen. En ik vind de NOS in dit geval stukken irritanter……

 3. Hoe irritant je iemand ook vindt, wie geeft dan een ander het recht om dan iemand een trap te gaan geven? Brown die de Vries bv. trapt zie ik weer anders. En beetje omgekeerde wereld ook weer.Gezeik met aangifte niet opnemen etc. Maar ja als je logisch nadenkt zie je toch dat de agent zeker niet opkomt voor de burger maar voor de NOS. Die kan en mag dat schijnbaar. En Btw ik vind die NOS gasten trouwens stukken irritanter dan die hele Vos

 4. Nog irritanter dan de eerste keer die Voos duimpjes omhoog.
  Er word hem een normale vraag gesteld en gaat ie met dat
  nichtenstemmetje beetje zeiken en treiteren .
  Vervelend ventje, vies vloggertje .
  Viel allemaal wel mee trouwens met dat uitlokkertje .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s