pvda

Zorgen over afpers eigen bijdrage van “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

(van onze ‘VVD- Aso-redactie’ i.s.m. onze ‘PvdA- Tokkies redactie’)

AMSTERDAM-NOIR-Kwart Maffia-Zorg ‘Graai en Naai Bobo’s’ boven Balkenendenorm. 

Een deel van het zwaar beveiligde ‘Nep en Fop Tweede Kamer’ maakt zich grote zorgen overSchippers de Zorg Rippers de hoge ‘Aso-afpers’  eigen bijdragen die weerloze, zieke veel al bejaarde mensen kwijt zijn aan de ‘Maffia-Zorg’. Toch vinden  de coalitiepartijen VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes het nog te vroeg om in te grijpen en staan pal achter het Zakken vullen (Video) van hun bevriende ‘Maffia-Zorg Bobo’s ‘. Vanuit gemeenten en patiëntenorganisaties komen steeds meer signalen dat mensen afzien van zorg en ondersteuning, omdat ze schrikken van de ‘Afpers-bedragen’ die ze zelf moeten bijleggen. Het gaat om bijvoorbeeld de kosten voor hulpmiddelen of dagbesteding en toilet papier. Per 2015 zijn veel van dat soort zorgtaken naar de gemeenten gegaan, die daarmee nu ook bepalen wat de hoogte is van de eigen bijdragen. In de praktijk worden de minima niet ontzien, maar zijn mensen die net iets meer verdienen al snel nog meer de dupe. Zij zien zich plots geconfronteerd met aanzienlijke ‘Afpers-Zorgrekeningen’.

Otwin van Dijk was  als ‘showbiz invalide’ ingehuurd om mensen die zorg nodig hebben voor te liegen bleek tijden de vorige verkiezingen.Otwin van Dijk
Otwin van Dijk leugenaarVanuit bepaalde oppositie klinkt al langer de roep dat staatssecretaris  PvdA ‘Bejaarden Melker Van Rijn’ (Volksgezondheid voor de Rijken ) moet ingrijpen, maar ook bij de regeringspartijen van premier ‘Garry Glitter-Rutte  en ‘Aso Asscher’ groeit inmiddels het onbehagen nu de landelijke verkiezingen naderen. „Die eigen bijdragen zijn geen doel op zich”, bralt het extreme gewetenloze PvdA-Kamerlid ‘Bejaarden Killer Otwin van Dijk’. „Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we mensen uit de zorg wegjagen en dat zij dan thuis zitten met pis langs de benen zoals de hoogbejaarde en demente moeder van Van Rijn, ha,ha,ha,.”

Elke Nederlandse burger heeft volgens de wet een hulpplicht, behalve het “Lieg en Bedrieg Kabinet “.
Ook VVD-Kamerlid ‘Gestapo-man Potters’ maakt zich zorgen om de komende landelijke verkiezingen en of hij wel een ‘Graai- baantje’ als Burgemeester krijgt . „Midden- en hogere inkomens moeten niet nu opeens veel duurder uit zijn. Die verantwoordelijkheid ligt in eerste instantie bij de gemeenten, maar het is ook aan ons hier in ‘Aso-Den Haag’ om naar het onmenselijke stelsel als geheel te kijken, ha,ha,ha.”Toch willen beiden criminele ‘Graai-partijen’, net als de staatssecretaris, eerst een belangrijk CBS-onderzoek afwachten naar de effecten van de eigen bijdragen, zodat de slachtoffers nog langer in de doffe Levensbedreigende ellende blijven zitten. Feitelijk is het ook nog een strafbaar feit want de wet stelt dat indien een burger in nood verkeert men direct te hulp moet schieten. Maar wie in de ‘Elite-Schurkenstaat-NL’ handhaaft de wet als het gaat om dat Kul-onderzoek wordt op zijn vroegst in september verwacht. Van Dijk: „Niemand schiet er ook iets mee op om ad hoc besluitjes te nemen die hun leed direct verzachten. Je moet dan wel goed kunnen kijken welke aanpassing precies nodig is om een beter reslutaat te behalen bij de komende landelijk verkiezingen. Maar als de nood aan de man komt en wij zoals het nu aanziet een verpletterende nederlaag gaan lijden bij de komende landelijke verkiezingen kunnen wij altijd nog het Luxe Wachtgeld in of ergens gaan ‘Graaien en Naaien’ als Burgemeester of bij de ‘COA-misdaadgroep’, ha,ha,ha.”

 

12 antwoorden »

 1. Vandaag mocht van der Steur weer eens op komen draven,, vraag is; wie wil en kan de doodzieke Departementen van de VVD overnemen zonder daaraan als partij hartstikke dood te gaan?

  Al de gegadigden duiken in een Olympisch boterbad doen wat onnozel en kijken als van der steur wegloopt of het waar is hij altijd in een strakke latex ballenhouder loopt.

  Like

  • Met zeekoe Sharon Dijksma (heeft recht op 2 stoelen in ’t vliegtuig wegens positie en omvang), ’n lesbo uit A’dam, Koning W-A. en de M-P. Bea is verhinderd. Samson is zo’n loser;kon onmogelijk uitgenodigd worden.Hoe Aboutaleb dit tijdens Ramadan bijwoont, is de vraag.Hij moet voor zonsopgang daar in dat hotel zich volstoppen en tot zonsondergang wachten op de iftar.Hoe die Mocro TK Voorzitter dit doet, is me ook ’n raadsel.Een Spa’tje Rood naast de Voorzittershamer is niet toegestaan.

   Like

 2. http://cookievrij.nos.nl/artikel/943559-wat-moet-een-rotterdamse-burgemeester-in-de-landelijke-politiek.html

  Antwoord op die vraag: De Bilderberg Steering commissie (David Rockefeller) wenst dat zo!

  Verder in het nieuws: mondhygiënisten gaan gaatjes vullen (goedkoper dan tandartsen) en de meeste ziekenfondsen vergoeden nog maar 80 procent van de tandartskosten. Over een paar jaar nog maar 50 procent etc. en dat alles voor die paar eigenaren van de verzekeringsmaatschappijen… inderdaad: de Rockefellers!

  Like

 3. Niemand mag werken zonder loon

  4213 ondertekeningen

  Er zijn 2 soorten werk. Betaald en vrijwilligerswerk. In Nederland komt het steeds vaker voor dat mensen gedwongen moeten werken, zonder daar loon voor te krijgen. Dit kan en mag niet meer voorkomen. Dit moet gestopt worden! Het kan iedereen overkomen. Help anderen en jezelf, teken deze petitie!

  Niemand in Nederland maak zich druk over zijn loon
  gezond en Vrijheid
  men is meer bezig om oor en ogen te zijn van de overheid
  die lak aan alle arbeidsrechten en mensenrechten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.