Politie

Arme sloebers bij voorbaat gearresteerd door politie van ‘Aso-Van der Steur’.

(door Kaya Bouma en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het klinkt als science fiction van de ‘Complot-Gekken’, maar het is hard op weg alledaags te worden: het voorspellen van hongerende sloebers die mogelijke  een Politie profilering sjors en sjimmie‘Volks-misdaadje’ gaan plegen op basis van big data van de ‘Elite-Gangsters’. Wat dit predictive policing(o.a. Lombroso profilering ) betreft behoort Nederland stiekem tot de voorhoede van Big Brother en Franz Kafka wat de ‘Nachtmerrie-procesvoering’ betreft zal leiden tot een zeer verfijnde, maar extreem onmenselijke “Straf de arme maatschappij”. Dat blijkt uit onderzoek De Groene Amsterdammer en aangevuld door Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Wat er in ‘Elite-Schurken-Staat-NL’ van het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ en zijn loopjongen Asscher precies gebeurt op het gebied van predictive policing is onduidelijk voor de gewone burger. Wat we inmiddels wel zelf als burger kunnen waarnemen is dat de politie van VVD-‘Aso-Ard van der Steur’ inmiddels straffeloos moord, steelt en stystematisch liegt. Maar wat er op het gebied van data en profilering gebeurt is niet waarneembaar voor de burger.De politie geeft geen overzicht van het aantal lopende voorspellende initiatieven, laat staan hoeveel geld erin geïnvesteerd wordt, omdat het zogenaamd deels om pilots gaat en daar worden geen ‘bonnetjes’ van bijgehouden.

Wie zitten achter Aanslag in Brussel. De ‘Gladio-Waarheid’ blijkt waanziniger dan welke Complot theorie.

Toch valt op basis van gesprekken met betrokkenen en publicaties die onlangs zijn verschenen een aardig beeld te vormen. De politie werkt aan zeker acht predictive-policing-projecten, deels samen met commerciële aanbidders. Pikant is dat één van de code namen van die projecten is “Sjors&Sjimmie “. Opvallend is dat de toch niet moeilijke waarneembare Ratten in pak nergens voorkomen in de betreffende onderzoeken. Waarom? Misschien omdat zij de investeerders zijn van deze Big Brother projecten. Zo maakte Deloitte onlangs een buienradar-kaart die in plaats van regen toekomstige inbraken in Nederland in kaart brengt. Het programma de “Kristallen Bol”. De start-up Pandora Intelligence gaat later dit jaar voor de politie voorspellingen doen op het gebied van de ‘Baardmannen-terrorisme’ en niet die van de ‘Bankier-Gangsters-terrorisme’.

De Bomaanslagen van Gladio van de Elite met honderden slachtoffers in de jaren ’70 en ’80 zullen zij niet kunnen voorspellen, want die werden nu juist gespaard door de CIA, NATO en de verschillende politiediensten. Ook de Ratten in pak van de grote software-aanbieders als Hitachi en IBM zeggen al in Nederland actief te zijn met voorspellende software. Volgens Joe Biden Ahmed AboutalebTNO-onderzoekers Arnout de Vries en Selmar Smit neemt predictive policing in Nederland ‘een enorme vlucht’. Het is een ontwikkeling die op de nodige kritiek kan rekenen. De Vries en Smit, die zelf ook niet deugen en voor de politie en veiligheidsdiensten aan verschillende voorspellende modellen werken, waarschuwen bijvoorbeeld voor de ‘privatisering van politiewerk door de Graaien en Naaiende in Ratten in pak’. Corrupte en gewetenloze Bedrijven die predictive-policing-systemen aanbieden beschouwen hun algoritmes veelal als bedrijfsgeheim. Daardoor valt moeilijk te controleren hoe een voorspelling precies tot stand gekomen is. Ook privacy is een probleem. Big data betekent al snel ongerichte  gegevensverzameling en het hergebruik van oude data voor nieuwe doelen. Dat gaat in tegen de uitgangspunten van privacywetgeving. De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) pleitte in een onlangs verschenen onderzoeksrapport over big data en veiligheid dan ook voor uitbreiding van bestaande regelgeving.Criminoloog Marc Schuilenburg van de Vrije Universiteit waarschuwt al langer voor de gevolgen van voorspellend selectief pak de arme politiewerk: ‘Met predictive policing rolt de politie een digitaal vangnet uit, waarin de toch beperkte rechten van  met name de burgers uit de laagste klasse volledig ondergesneeuwd raken aan die van duidelijke opsporingsbelangen om de massa onder de duim te houden.’Behalve de corrupte politie en veiligheidsdiensten hebben ook steden als die van de ‘Razzia-Terrorist- Zonnekoning Aboutaleb‘ de ‘Straf de arme kristallen bol’ ontdekt. Zo is ook de gemeente Utrecht sinds mei aan het experimenteren met een systeem dat inbraken moet voorspellen door ‘Tokkies’. In Eindhoven test het Franse bedrijf Atos al langer een systeem dat in de uitgaansstraat Stratumseind met behulp van slimme camera’s, sensoren en analyse van sociale media opstootjes kan zien aankomen(kuch).

 

8 antwoorden »

 1. Als er geen objectieve psychopatentest (volgens dr. Martha Stout nu prima mogelijk) wordt ingevoerd voor, om te beginnen, allen in openbare dienst en bestuur, zullen de geïnfiltreerde psychopaten daar hun geheel eigen ‘predictive policing/profiling’ gaan invoeren.

  Die zal pervers zijn en tegen de normale staatsburger gericht, die gerechtigheid en waarheidsvinding hoog in het vaandel heeft staan en die begint te beseffen dat dit bij prins Bernhard en zijn nagekaten besloten vennootschap een ziek grapje is.

 2. Als ex systeem operator voor Randstad Holding met tien tallen werkmaatschappijen na wat ik gezien heb aan softwarematig beleid kan zeggen (uberhaubt de gedachte dat er beleid moet worden ontwikkelt ontkent daarmee het huidige bestaan daarvan), dat de software die wij burgers via corporate media en alter-native media als electro magnetisch medium voor geschoteld krijgen mini maal 50 jaar achter loopt op de huidige gebruikte hardware en software technologie:
  :………………………… kunstmatige replica organic nature.

  Randstad Holding slavenhandel 2.0 werkt met IBM Computers met inmiddels daaraan gekoppeld een Oracle database. Alle onder corporate rule opererende en samenspannende Over-heden, banken multinationals etc, etc gebruiken zo wie zo uitwisselbare software zodat ze feitelijk al lang als een enorme database key informatie uitwisselen ze hebben slechts enkele keys nodig om iemand qua voorspelbaarheid van gedrag vol-ledig in kaart te hebben. Onze state of mind is door het geloof in de vele ……..isme’s o zo voorspelbaar geworden. Politieke NLP, daar kan je fortuinen mee verdienen, heb je die ambitie niet dan kan je altijd nog persvoorlichter worden

  Het menselijk energie veld wat zich afgeeft aan the ether is ons electro magnetisch veld, dat wat ons alle maal verbindt Deze computer databases zijn reeds volop
  ope(rationeel) en gekoppeld aan ons neurologisch electro magnetisch veld, aura. Waarom reageren mensen veelal als electro magnetisch gestuurde zombies, volledig apathisch, volledig buiten bewust zijn. Ongeacht opleiding er komt vandaag de dag meestal niks zinnigs meer uit. Maar zwaaien wel uitgebreid met de valse vlag van het Diploma, de Bul en andere rituelen van aandoenlijk bijgeloof

  Bekijk de volledige Satanic Gotthard tunnelshow, see who the “Real Zombies Are”
  http://www.trunews.com/nwo-satanic-ritual-gotthard-tunnel/

 3. Er zijn drie soorten mensen geleerde
  wetenschapers en uitvinders

  Geleerde hebben drie kenmerken het zijn
  bluffers uitslovers e charlatans

  wetenschapers hebben ook drie kenmerken
  hoogheidwaanzin, fascistoïde neigingen en
  selectieve autisme

  uitvinders zijn bezig na te denken aan de volgende
  uitvinding .

  de meeste geleerde en wetenschapers waar ik het over heb
  zijn sociale wetenschapers en geleerde
  Joseph Vissarionovich Stalin heeft er goed aan gedaan
  om die onkruid uit de sovjet unie weg te snijden

  van tijd tot tijd moet de overheid knokploegen richting
  universiteiten sturen en iedere een flink pakslaag geven
  om zo goede bestuurders te creëren

  • Sociale factoren
   Bij mensen zonder werk, of die gescheiden zijn, en mensen uit lagere sociaal-economische klassen komt een dwangstoornis vaker voor.

   Lage intelligentie: kinderen met een lagere intelligentie hebben later vaker een dwangstoornis

   Stalin verdient me respect als ik zulke soort geleerdheid en wetenschap lees
   want pas als de zogenaamde intellectueel met zijn
   reet in een werkkamp zit en zijn nietigheid voor ogen
   heeft komt die tot wijsheid

   lage intelligentie bij kinderen is een westerse problemen
   waar ze super ras en super mensen willen maken
   hoelang nog blijven ze sollen met kinderen voor hun egoïsme

   http://www.mentaalvitaal.nl/Meer-lezen-over/Stoornis/Dwangstoornis/Oorzaken

   • De mens is een onzedelijk wezen die zijn norm en waarde van boven krijg.
    .
    onzedelijk gedragingen.worden vaak bestempeld als een ziekte
    als een te grote deel van de elite te vaak een onzedelijke daad plegen
    word die daad dan opeens geen onzedelijke daad meer en helemaal
    geen ziekte.

    http://www.sebisme.nl/de-overeenkomsten-tussen-homofilie-en-pedofilie/

    Geleerde en Wetenschapers zijn producten van hun tijd
    en lullen mee met de gezag
    Kwakzalvers zijn het

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s