Uncategorized

Hollandse delegatie van King Willem uitgejouwd voor Nazi en Maffia op Catwalks Bilderberg2016. NOS geschokt.

(door WeAreChangeRotterdam en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- WeNeverChange King Willem, Rutte, Dijksma, Aboutaleb en Ollengren ontmaskert door “WeAreChange” als ‘Bildberg Crime Groupe’Theken strip bernhard leden. Het zit de Royaals niet mee in Duitsland.  
Zo werd recent ‘Queen Exotica Maxima nog terecht voor Nazi uitgemaakt was het nu de beurt aan haar ‘Melkkoe King Willem‘.De’ NOS slaat er Op Los’ heeft bij zijn collega  ‘Royaal-RTL Riool Boulevard’ laten weten geschokt te zijn dat hun King met de ‘Pedo&Nazi-waarheid’ is uitgejouwd in Dresden en gevraagd dat uitdrukkelijk  niet uit te zenden. Pikant was dat Rutte dacht dat toen hij voor Moordenaar en Maffia in het Engels werd uitgemaakt dat zij hem toejuigde. Of wie zal het zeggen vindt hij dat wel echt een compliment.

En die Bolle Willem liet later weten dat hij dacht dat de demonstranten complimenten  maakte  voor zijn Opa de ‘Nazi Staat-Pooier Prins Bernhard’, aangezien die ooit de ‘Bilderberg Crime Groupe’ heeft op gericht. Maar Aboutaleb sloeg werkelijk alles! Toen die  terecht werd uitgejouwd voor loopjongen van de ‘King Willem-Maffia’ stak hij zijn duim op dat de demonstranten het goed hadden geraden. Sharon Dijksma had geluk. Toen zij voorbij waggelde werd zij niet uitgejouwd. Waarschijnlijk dachten de toch goed opgeleide demonstranten dat er een Cow de straat over stak.  Helemaal gênant werd het toen de’ Rent a D66 Miss Ollongren’ overstak. De demonstranten riepen haar toe dat zij haar hulp wilde geven en dat zij moest weg rennen. Ze dachten zij een van die oudere Prostituees was die geen keus hebben dan zich te laten misbuiken door de  Bilderberg Heren en Dames.

3 antwoorden »

 1. Achmed begrijpt het nog niet helemaal , duimpie omhoog om nog maar
  lollig positief met het volk te verbroederen terwijl ze hem niet moeten ?
  Behoorlijke miskleun .
  Nee dan de infrastructuur en stofwisseling in die aanfluiting van dat dikke
  mokkel. Een en al obesitas activiteit . Verwerkt vreten op weg naar de uit-
  -gang , Zoals Schopenhauer al zei, de nr.2 van de menselijke soort .

 2. Hoe brengt Aboutaleb zo’n conferentie al vastend door? Staat hij heel de dag droog en zonder eten en is er na zonsondergang ’n solo iftar voor hem aangericht? Miss Zeekoe heeft de Ramadan 24/7/365 nodig. Ze kreeg ’n speciale Benz voor fat bred cows. Zij en de Bolle pasten niet in 1 auto.Aboutaleb is daar gebombardeerd tot de nieuwe Plee v/d A leider teneinde haar nog ’n paar zetels te bezorgen in maart 2017. Bea wil ook ’n paar linksen in de nep TK.De VVDers hebben haar reet al genoeg kapot gelikt.Een paar andere tongen smaakt toch anders. Likkepot!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s