Uncategorized

Politie treedt gewelddadig op tegen massale Franse Opstand. King Willem geshockt!

(van onze drs. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Sinds de Franse opstand tegen de ‘Heersende-EU- Klasse’ is de ‘Nep en Fop Tweede Kamer’ beter beveiligd tegen de door hun kaalgeplukte Massa. King De stem van het volkWillem heeft middels zijn woordvoeder “Uncle Tom” Aboutaleb laten weten dat hij geschokt (Video) is van de brutale Franse arbeiders. De King net terug van de ‘Bilderberg-Crime Groupe’ conferentie stelt: “Laten de Franse arbeiders net als in Holland hun dagen vullen met het staren naar ‘Ik hou van Holland-Tokkie-TV’ en dan zorgen wij er wel voor dat alles goed komt, ha,ha,ha,ha”.

 

 

 Hollande en King Willem: Volksverzet mag EK 2016 niet verstoren.

Maanden van betogingen sinds maart van dit jaar leiden op 14 juni tot gewelddadige confrontaties van de Franse oproerpolitie van de Heersende Klasse met als politieke Lakei de arbeidersverrader en Nep socialist François Hollande tegen honderdduizenden betogers. De politie zette 9 water kanonnen in, maar de Verzetsstrijders en betogers trokken zich niets aan van de staat van beleg. Opnieuw werd massaal betoogd tegen de nieuwe ‘EU-Arbeiders uitbuit-wet’ en de bezuinigingen van de Franse regering op de laagste Klasse, zieken en bejaarden ( Lijkt het Lieg en Bedrieg KabinetRutte & Asscher wel). Volgens de corrupte politie waren er 75.000 demonstranten in Parijs, tegen zo’ n 1 miljoen betogers volgens tellingen van de vakbonden. Ook in andere steden zoals Toulouse, Marseille en Lyon gingen vele tienduizenden mensen de straat op. (Bron:delangemars.nl)

Honderden gemaskerde relschoppers Verzetstrijders zijn dinsdag in Parijs slaags geraakt met de corrupte oproerpolitie van de Heersende Klasse in de marge van een grote betoging tegen wijzigingen in de arbeidswet. Er zijn zeker 26 gewonden gevallen en vijftien Verzetsstrijders zijn gearresteerd bij de ongeregeldheden, meldden Franse media. De protestmars begon rond 13.30 op het Place d’Italie richting het centrum van Parijs. De Eiffeltoren hield de deuren gesloten vanwege de mars. De nieuwe protestdag ontaardde al snel in gewelddadigheden van de zijde van de politie

Kinderziekenhuis doet het altijd goed in de Mainstream&Mafia-media.

Naast de botsingen met de politie en vernieling van allerlei ‘eigendommen’ moest ook een kinderziekenhuis het ontgelden volgens de Staatsmedia. Relschoppers ‘Agent-Provocateurs’ gooiden met projectielen zeker vijftien ramen in van het Necker-ziekenhuis gespecialiseerd in de zorg voor zieke kinderen. Het zorgde voor een golf van Staatlozen die verontwaardiging op sociale netwerken spuide. De ‘NOS slaat er op los’ geeft de laatste dagen totaal geen aandacht aan de mogelijke tweede Franse Revolutie tegen de Royaal -Elite EU heersende klasse, maar heeft tot vervelends toe als hoofditem de Russische Hooligans van Poetin.

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)

5 antwoorden »

  1. Dat hele achterlijke €uropa. Alsof ik me ook maar 0,004de seconde Frans of Engels zou voelen. In Frankrijk wegens pliesie uitputting binnenkort het leger op straat
    (dans la rue) terwijl hier parkeerwachters en toezichthouders de dienst uitmaken .
    Lang leve de Brexit ! Dat dat hele onfortuinlijke geldverslindende bureaucratische wangedrocht maar in elkaar mag storten .

  2. Staken ten minste; land is zo goed als failliet,maar dat mag de pret niet drukken. Ze komen op voor hun rechten. Gaan we ten onder, dan maar ieder1 met ons,is de gedachte.Waarom ook niet? Hier altijd maar luisteren naar VVD argumenten van bezuinigen en soberheid, nullijn, afschaffing stufi, 3% norm,enz. om vervolgens te moeten constateren dat ze naaien en graaien als de besten met de deksel potdicht op de doofpot.Rutte heeft gisteren nog snel wat dirty tricks geleerd van die paapse Franciscus. Kan ie gaan inzetten voor de verkiezingen in maart 2017. Max. was bij moslima op bezoek! Wat moet ze daar nou?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s