Elitaire Misdaad

WeAreChange ontmaskert King Willem, Rutte, Dijkstra en Aboutaleb als ‘Bilderberg-Crime Groupe‘ Bendeleden.

(door WeAreChange Rotterdam en ondersteunt door onze redactie)

Amsterdam-NOIR-De corrupte Hollandse ‘Graai en Naai delegatie’ van King Willem terecht conform de waarheid uitgejouwd voor Nazi’s, Kinderverkrachters(Video) en Maffia op Catwalk Sharon DijksmaBilderberg2016.
De Tweede Kamer beroept zich direct weer op:” “Wir haben es nicht gewußts”. Toen de vol gevreten Made in Holland Bilderbergers moesten oversteken onder zware bewaking en ‘rolde’ van het hotel naar de opera, werden zij getrakteerd op een groep hoog opgeleide demonstranten die hen het achterste van hun tong(en) lieten zien. De PvdA bediende van de King de corrupte Rotterdamse ‘Zonnenkoning Aboutaleb’ stak daarop zijn duim  op als blijk van erkenning.

Bilderberg Dresden 2016 Highlights
Dit zijn onze ‪#‎Bilderberg2016 highlights! De afgelopen week hebben we ons een slag in de rondte gewerkt om jullie een indruk te geven van deze jaarlijkse Super Lobby Bijeenkomst. Waarom? Omdat de ‪#‎MSM het compleet negeert, sterker nog daar gewoon aan tafel zit, bereid tot elke concessie. Omdat we niet accepteren dat volksvertegenwoordigers weigeren om ‪#‎transparant te zijn over de issues die ze daar bespreken die diep kunnen ingrijpen op ons leven. Omdat de rekening van hun verblijf in dit 5 sterrenhotel rechtstreeks naar jou en mij gaat. Omdat bij ons alarmbellen afgaan als we ‘Technological innovation’ en ‘Cyber security’ op de agenda zien staan en weten dat de CEO’s van ‪#‎Google, ‪#‎DeepMind, ‪#‎Alphabet en ‪#‎Palantir daar aanwezig zijn. Wij maken media, brengen het bij jullie en hopen dat jullie er kennis van nemen. ‪#‎BeTheChange Laat je waardering blijken, like en deel onze vids, doneer wat het je waard is! NL04 TRIO 0777 8590 68 o.v.v. Bilderberg2016!

 

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)

9 antwoorden »

 1. Zullen daar in Dresden Brexit besproken hebben en Rutte moest snel ’n lijntje leggen voor 23/6 met Rome. Wat moet ie anders zo rap na Dresden bij de Paus?Lieten ze hun achterste zien of dat van hun tong? Trouwens,maakt bij sommigen niet uit. Blijft ’n kwestie van proeven en likken. De gustibus non disputandum.

  Like

 2. NEIL KEENAN UPDATE + Response From ANONYMOUS|

  “TO WHOM IT MAY CONCERN:
  Numerous concerned people have contacted us at Anonymous and requested that we immediately investigate Neil Keenan and Group K. They especially asked that we pay attention to what transpired just before the recent White House Correspondents’ Dinner. We have done that and more by probing into many computers and other resources, thus, ensuring a high level of transparency to the best of our ability.
  Lees meer: http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-response-from-anonymous/

  Like

 3. Volk van Holland ik weet dat alle mannen uit hun moeder baarmoeder komt maar wie heeft het appeltje en fruiten gemaakt de zee geen enkel man in de wereld en denk na je moet belasting betalen omdat een stelletje mannen het zeggen denk over na Volk van holland zo zijn er meer dingen die niet kloppen zoals geld ?

  Een boom wordt door schaafmachine gegooid en daar is papier van gemaakt !

  Like

 4. Rutte heb je echt geen reet aan .
  Die zit vandaag bij de Argetijnse plaatsvervanger van God op aarde in Rome
  domme dingen te lulln. Hoe de democratie te déseculariseren i.v.m. de op-
  rukkende islam .
  Met Argentijnse fakefiguren weet hij wel om te gaan , dat is Mart Rukke wel
  toevertrouwd .

  Like

  • 1914.
   Jezuïeten.
   Vaticaan.
   Joseph Retinger.
   1945.
   1960. prins Bernhard Illuminatie/Nazies.
   EU Berlijn Brussel.
   De oorlog loopt naar een finale,, voor wie dacht dat de oorlog ten einde was.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s