VVD

VVD: Arme huurders die van de honger geen ontlasting hebben moeten rioolheffing gaan betalen.

(van onze VVD en PvdA  Bestuur-Gangster redactie)

Hayke VeldmanAMSTERDAM-NOIR-Shocking-Exposief:Volksnieuws  heeft als enige de hand weten te leggen op het extreem Geheime interne ‘Criminele-Verkiezing’s-programma’ van de VVD-misdaadgroep.

Terwijl vandaag bekend is geworden dat mede door de VVD-misdaadgroep 60 miljoen arme sloebers op de Vlucht zijn en gratis langs de weg poepen is de VVD druk om te onderzoeken hoe zij nog meer de Laagste Klasse door de Toilet kan trekken. ‘Labbenkakken’ is niet langer meer gratis als het aan de VVD-Misdaadgroep ligt in de “Elite-Schurken-NL”. Welke crimnele VVD TBS patient heeft dat nu weer bedacht? Dat is Hayke Veldman die er om bekend staat in de Tweede Kamer gratis ( corruptie) bolussen (Latijn, eigenlijk meervoud van faex ‘droesem, smurrie’); Fecaliën; Kak (ook minachtende term voor geld en hooghartigheid, vergelijk ‘bekakt’)  te leggen van een Olifant ,die uren in de rondte stinken.

‘VVD Snake in suits’ when psychopaths go to work met Poep(Video) van de massa.

De Gevestigde Orde partijen die stijf van de corruptie stank staan steunen het ‘VVD -arme sloebers- poep- rovers plan’. Huurders die nog niet hun huis uit gezet zijn en van de honger geen ontlasting hebben moeten net als huiseigenaren rioolheffing gaan betalen. ‘Hoofd-Rovers Regeringspartij VVD ‘wil dat afdwingen met een “Alleen King Willem poept gratis wetsvoorstel”. Een schaamteloze extreem corrupte stikkende Kamermeerderheid voelt wel wat voor dat laat de arme niet meer gratis poepen idee. De VVD ziet in dat ‘Poep de arme plan’ door de Toilet een belangrijke rol voor zijn PvdA-hoertjes. namelijk dat van Wc-rol voor de ‘Gya-reten’ van de volgevreten VVD-ers op de ‘VVD- Witwas-Zuidas’, alwaar zwarte bolussen worden gelegd van ongekende grote en (corruptie) stank.

 VVD gaat voorbij aan het feit dat Rijken meer kakken dan armen of juist niet.

Moeten de arme hun eigen stront gaan vreten in Nederland. Gaan de ‘Geld-Vampiers-Elie’ door tot zij de laatste druppel bloed heeft van de massa.
De VVD heeft op kosten van Jan met de Pet (subsidie) uitgezocht dat op dit moment 106 van de 390 gemeenten de rekening voor de aansluiting op het riool volledig neerleggen bij in hoofdzaak VVD en Top PvdA-ers particuliere huiseigenaren en de ‘VVD-Vastgoed-Maffiaverhuurders’ en dat heet “PvdA Eerlijk Delen”, want die zijn nu eenmaal kapitaal Mark Rutte Topperskrachtiger dan de gemiddelde huurder en kakken veel meer. Nog eens 87 gemeenten slaan weliswaar ook huurders aan, maar laten woningeigenaren extra betalen. Oneerlijk, meent ‘VVD-Gangster Poep-Kamerlid Hayke Veldman’. ,,Huurders hebben net zo veel profijt van het riool als eigenaren, dus is het billijk om iedereen naar rato mee te laten betalen”, stelt hij. En dat laatste is feitelijk onwaar want veel huurders zijn ondervoed dankzij het VVD Kabinet van ‘Gary Glitter Rutte’ en zijn loopjongen Asscher. Huiseigenaren gaan straks niet per se minder betalen, waarschuwt de VVD’er, die net een gratis Mega bolus heeft gelegd. ,,De totale Bolussen opbrengst van de heffing verandert hierdoor niet. Wel zal het zo zijn dat verhuurders minder kwijt zijn, omdat niet zij, maar hun huurders direct worden aangeslagen.”De ‘VVD Snake in Suit Veldman’ is nu helemaal los en stinkt een uur in de rondtje van waanzin: “Ook de rekening voor het ophalen van het huisvuil moet eerlijker worden verdeeld”, meent een naar corruptie poep stikkende onmenselijke Veldman.  Eerlijk worden verdeeld?  Deze VVD-man is werkelijk waar nog Gekker dan de rest van de VVD. Hoe durft die ‘Graai en Naai partij’ überhaupt het woord Eerlijk delen in de stikkende verrotte mond te nemen.Huurders en woningbezitters betalen hieraan in principe evenveel mee, maar in menig gemeente is de opbrengst van de afvalstoffenheffing bij lange na niet toereikend om de kosten te dekken. De VVD Psychopaat is kennelijk niet bekend dat veel Nederlanders inmiddels niet huisvuil op straat meer neer zetten, maar daar op straat juist door heen zoeken om wat eten te machtigen. Gelukkig maar, want dat zou deze ‘VVD- psychopaat-Veldman’ daar ook zeker belasting op willen heffen.,,Gemeenten passen dan uit hun algemene middelen bij, maar dat komt er feitelijk op neer dat huiseigenaren via de onroerendezaakbelasting (ozb) extra bijdragen. Ik vind dat de afvalstoffenheffing voor ten minste 80 procent kostendekkend moet zijn en dat de arme die niet kunnen betalen dan maar op straat gaan kakken of zelfmoord plegen, nog beter, ha,ha,ha, want dat scheelt ook bij de komende landelijke verkiezingen.”

 

18 antwoorden »

 1. VVD: huurders moeten rioolheffing gaan betalen
  Huurders moeten net als huiseigenaren rioolheffing gaan betalen. Regeringspartij VVD wil dat afdwingen met een wetsvoorstel. Een Kamermeerderheid voelt wat voor dat idee.
  Laurens Kok 20-06-16, 05:27 Laatste update: 21-06-16, 03:02
  http://www.ad.nl/nieuws/vvd-huurders-moeten-rioolheffing-gaan-betalen~abb4b196/
  “Bernard Verheij
  Je kunt wel merken, dat die VVD’ers niet weten waar ze over praten. De rioolbelasting zit gewoon in de huur net als de eigenarenonroerendzaakbelasting.
  Merlijn Taams
  Dan moet wel de huur omlaag, want nu zit die contributie gewoon bij de huur inbegrepen.”

  VVD wil dat huurders rioolheffing betalen
  Gisteren [20 juni 2016], 10:27
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26040041/__Rioolheffing_voor_huurders__.html
  “Dahlia (gast) 20-06-2016, 15:18
  Daar betalen wij als huurder ook gewoon voor hoor.Staat bij de afvalverwerking apart vermeld. Het zal misschien wat minder zijn als bij een huiseigenaar, maar een huiseigenaar gaat als hij het goed doet steeds minder hypotheek betalen, en de prijzen van de huurwoningen VLIEGEN omhoog. En kopen gaat net niet, te oud, te weinig inkomsten voor een hypotheek, of de bank werkt niet mee. Dus huiseigenaren moeten niet zo klagen, en zeggen die huurders moeten ook maar betalen, want die betalen ook al, al is het dan minder. Onze dochter heeft een koophuis, en die betaald per maand 100 Euro minder aan hypotheek in een huis van 12 jaar oud, dan wij aan huur in een huis van 63 jaar oud. En dat gunnen we haar en iedereen van harte, maar ga dan niet zeuren dat de huurders wat minder hiervoor betalen. Gun iedereen wat, dan ziet de wereld er een stuk beter uit. Maar ja, hoe rijker hoe gieriger tegenover andere mensen. En niet iedereen heeft het geluk om een super goede baan te hebben en veel te verdienen. Die huursubsidie is er alleen maar omdat de huurwoningen VEEL TE DUUR zijn. ”

  Dat klopt wel een beetje. huursubsidie heet tegenwoordig huurtoeslag, en op deze manier worden enkel de Woningbouw verenigingen gespekt. Nu wil men de rioolheffing individueel gaan heffen, en is een onverschrokken belasting verhoging. Waar blijft de belasting verhoging voor de woningbouw verenigingen ?

  http://www.blikopnieuws.nl/economie/242424/vvd-wil-dat-huurders-ook-rioolheffing-gaan-betalen.html

 2. Bij die bekakte nixnutten zoals Herr Blok of Mart Rukke maar evengoed zo een slang als Disseldinges of die gladde Ronnie Pissterk heb ik immer het idee dat de
  stront uit hullie smoel komt.

 3. Weer een vies plannetje van VVD, alles vastleggen en regelen voor de inkomens tot c.a. € 50 .000 en de zogenaamde liberalen, tja die regelen alles zelf wel met de belastingdienst.
  Tweedeling in de maatschappij, de VVD werkt er aan mee.
  Vast een slogan voor devolgende verkiezingen.
  Let op Wilders, hij steunt dit zeker, heeft maling aan de huurders en blijft de steun van veel huurders houden omdat hij zijn stemgedrag zorgvuldig uit de schijnwerpers houdt.

 4. Homo John de Mol zegt over Gerschtanowitz: “Ik ben hem zeer dankbaar voor zijn jarenlange gepijp en de meer dan plezierige samenwerking en wens hem veel succes.” Ook Gerschtanowitz blikt tevreden terug: “Ik heb een fantastische tijd gehad bij Talpa, geweldig samengeneukt met homo John de Mol en het hele flikker team. Het huidige momentum in de digitale mediawereld vraagt om een nieuwe graai stap in mijn flut homokliek carrière.”

 5. De vervuiler betaalt; als je door honger geen ontlasting meer hebt, vervuil je ook niet. Destijds was de VVD voor car poolen. Ideetje: wc poolen? De Zonnekoning, Lodewijk XIV, ontving z’n ministers bij voorkeur op ’n rijdend toilet. Inspireerde hem tot de briljantste ideeën, zei hij. Productie geeft productie. Parfums deden de rest. Vandaar dat Frankrijk anno 2016 exporteur is van welriekende geuren.

 6. Het riool maakt onderdeel uit van het ontroerend goed van de verhuurder, en valt onder de feitelijke wooneigenschappen die het perceel moet bezitten voor verhuur. De woningcorporaties zijn dus verantwoordelijk voor het onderhoud van invoer- en afvoersystemen, die niet vallen onder roerendgoed. De minima wordt al genaaid door de (ver)huurdersbelasting). In de opbouw van huurkostprijs zijn die kosten al verdisconteerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s