Elitaire Misdaad

Liederlijke Bankiers vernederd met billenkoek door ABN ‘Drag Queen Gerrit Zalm’.

(van onze liederlijke Internationale Bankier-Ganster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De criminele geestelijke gestoordheid en liederlijkheid kent geen grenzen in de Bankier-gangster ‘Graai en Naai wereld.’ Zo werd een tijd geleden een Top Gerrit ZalmBankier-Gangsterin betrapt dat zij zich naast haar ‘Bankier-Naai en Graai-werk’ tevens uitgaf voor een Sado masochistische “Lady-Euro” die haar ‘Graai-collega’s’ bont en blauw sloeg en ze daarna plat neukte en daarbij krijste Leve Wallstreet, Leve de VVD. Leve de Euro!!!!!. Het ging jaren goed totdat het uitlekte door een paar internet Pesters, die Sex-foto’s online (Video) zette. Maar nu is er weer een nieuw Liederlijke fenomeen aan het licht gekomen in de ‘Graai en Naai Bankierswereld’: ‘Bankiers-Billenkoek(Video)’.

Deze trend is uit China via ‘Judas Nout Wellink’ en ‘Vieze Wim Kok’ overgewaaid en is door de ex VVD Minister van Financiën voor de Rijken en tegenwoordig de hoogste ‘Graai en Naai-Baas’ bij de Staatsbank ABN ‘Drag Queen Gerrit Zalm’ met groot enthousiasme in Nederland ingevoerd. Een groep Bankiers wordt afgeranseld tijdens een bizarre trainingssessie bij een Misdaadbank. De ‘Sado-trainer’ denkt hun prestaties te verbeteren door ze letterlijk een pak op de broek te geven. Het is opvallend hoeveel Bankiers er met volle teugen van genoten laat een deelnemer weten aan de ‘Zalm-billenkoek-sessie’ in een ‘VVD Gay-Dark Room’, die clandestien gerund wordt door ‘Onno-schandknapen-Hoes’ met wat verdacht te jong lijkende ‘Midden-Oosten Vluchtelingen’.

Categorieën:Elitaire Misdaad

Getagd als:,

10 antwoorden »

 1. Volk van HOLLAND ik vraag u nog eens heb u ooit een Euro biljet gezien met voetjes ?
  En daar is uw antwoord in hun zakken en maar mooi blijven doen voor de ( T V ) en de kleine ondernemers gaan failliet !

  Dus Brexit is welkom ! Khan kon niet eens tot tien tellen toen Boris Johnson hem vroeg dat alle wetten worden bepaal in Brussel door een stelletje gekke mannen.

  • The African Holocaust: NEVER FORGET

   Although it is often swept under the rug, it was only a little over 100 years ago, the agents of King Leopold II of Belgium massacred 10 million Africans in the Congo.
   The Belgian Congo is often cited as one of the most brutal and exploitative colonial regimes in modern history. It stands as an extreme example of the cruelty of European rule in Africa for the sake of economic gain, robbing the Congolese of their natural resources.. and their lives.

   Under Leopold II there were virtually no laws or restrictions protecting the native Congolese and their lands. The people of the Congo River basin were forced to work as porters, miners, rubber-tappers, woodcutters, and railway builders for European interests. Because there was little oversight and no form of organized government control, Europeans were free to adopt brutal policies of kidnapping, mutilation, robbery, and murder to extract desired labor and resources from the local population…Cutting off hands was very much part of Leopold’s repertoire.

   European missionaries in the Congo in early 1900s were sent in by Belgium to teach masses of Congolese children why God and Jesus wanted them to be the European’s slaves, because they were inferior and uncivilized.

   In 1908, after an international outcry, Leopold was forced to hand over his territory to the Belgian Government. They controlled the Congolese as a number of murders diminished but mutilations and exploitation continued.
   A nationalist movement in the Belgian Congo demanding the end of colonial rule led to the country’s independence on 30 June 1960

   Image:
   Belgium soldiers hanging a 7 year old Congolese child in 1908… notice the villain on the left reading child bible scriptures before they execute him?

   Vertaling bekijken

 2. Als het toch over liederlijk gaat, wist je dat Rutte helemaal zelf een piano compositie
  met tekst heeft gemaakt voor Samantha!!

  Refrein is,,; i am totaly in love with the you,,, i am totaly totaly in love with you
  never marry a dutch koe,, while i am totaly totaly Totaly falling in love with E you,,,.

 3. Bankiers houden ’t hoog in ’t vaandel: om geld en ’n kont draait de wereld rond. Slaan ze 2 billen in 1 klap.Daar worden ze botergeil van. Hun kinderen brengen ze altijd naar de Efteling,waar de ezel gouden dukaten aan ’t schijten is, en zeggen dan: dit is geen sprookje.De SM Lady mag buiten kantooruren doen wat ze wil,maar kennelijk toch ook weer niet.Hoe zit dat dan als die gasten in krijtjesstreep pak de Wallen met ’n bezoek vereren? Zijn dat niet 2 kanten van dezelfde munt? Kennelijk niet bij Wellink destijds.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s