Media -Maffia

Ton Damen van ‘Het OM-Vod-Parool’ Propaganda dienaar van de Heersende Klasse.

(door Verzetsstrijder journalist Nico van der Ham en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Parool Journalist ‘Justitietrol Ton Damen’ belazert bejaarde lezers voor 25.000 euro kennelijk ontvangen van Stadsgenoot! Aanname- ‘journalist’, verweven in verkapte Elite-onderwereld, verandert meningen in feiten en bedriegt zo op grote schaal zijn bejaarde en lichtelijk demente lezers.  Het op één haar na failliete bejaarde Vod ‘Het OM-Parool’ weigert jarenlang te publiceren over grote, vuile Amsterdamse doofpotzaak. Gewone Amsterdammer de dupe! ‘Het OM-Parool’ plaatst in opdracht van misdadige bestuursganster Gerard Anderiesen Klokkenluider Nico van den Ham in criminele hoek. Zij maken het zo bont dat de zogenaamde Parool misdaadjournalist Paul Vugts een prijs van 10.000,- euro kreeg van het Amsterdamse OM als blijk van zijn goede journalistieke propaganda werk voor het corrupte gedeelte van het OM-Amsterdam. Deze schaamteloze extreem corrupte Paul Vugts kreeg dat ‘OM-Bloed-Poen’ persoonlijk zijn ‘Judas-zilverlingen’ van de VVD-‘Opper-OM-Griezel Teeven’.

<——   Corrupte ‘Justitie- Journalisten’ als Geilneef Peter R. de Vries ‘en ‘Politiescribent John van den Heuvel'(Video) richten massaal veel leed en verdriet aan onder grote groepen van Nederlandse bevolking.

Meer Lezen:Nico van der Ham.

 

5 antwoorden »

  1. Volk van Holland kijk goed wie allemaal het spelletje van BRUSSEL speel alleen maar om meer macht om u te onderdrukken !

    Obama heeft tijd terwijl van avond voor Aventura Mall de zwerven slapen niet te geloven.

  2. Op ’t Binnenhof verplaatst men cruciale debatten in begin juli voor ’t 2de huwelijk van Van der Steur. Alsof je 1 week voor 1 juli plotseling besluit om te gaan trouwen. De zoveelste adder onder ’t gras! Wie is de (on)gelukkige?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s