EU

Der Üntergang van de ‘EU-Graai-Elite’, Brexit up to Nexit.

(door drs Micha Kat en ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-

19 antwoorden »

 1. Er gaan verhalen dat de uitslag door de elite opzettelijk gemanipuleerd is naar ± 50/50, om aldus twee bevolkingsgroepen te creëren, welke elkaar gaan bestrijden en die aldus aan landelijke destabilisering zullen bijdragen.
  Mensen worden in de ogen van de machtswellustelingen té bewust en té krachtig? Elite: zullen we hen (de burgers) dan maar ónderling tegen elkeer opzetten?

  • Dat denk ik niet. De elite wil een rustige overgang naar de NWO.

   Brexit is een randverschijnsel van ruzies tussen elites en mogendheden.

   Groot-Brittannië staat van oudsher los van Europese continentspolitiek; ze behielden toch al hun Pond-Sterling als valuta. Waarschijnlijk zal Ierland volgen.

   In Europa wil men rust, geen chaos.
   Met mind-control en voetbal houden ze Europa rustig in toom.

  • Hahaha. Hoe verzinnen ze het.

   Ik mag niet meedoen, want ik ben heel koningsgezind en zeer pro-Maxima.

   Brengt me op een idee:

   Vakantietrips naar Bariloche (inclusief een diner met Prins Friso de echte !).

   Met als attractie: een sprong (bungyjump) uit een vliegtuig, met piloot Julio Poch.

 2. ‘Banken(rothschilds) keren Londen de rug
  Geruchten over banken die Londen willen verlaten zwellen aan, nu de Britten ervoor kiezen uit de Europese Unie te stappen. Onder meer BNP Paribas, Morgan Stanley en JPMorgan zouden een vertrek uit zakenwijk de City overwegen.

  Citigroup en investeerder BlackRock gaan mogelijk snijden in het Londense personeelsbestand, terwijl JPMorgan eerder al aangaf een verhuizing uit de Britse hoofdstad te overwegen bij een brexit. Amsterdam, Dublin, Parijs en Frankfurt worden genoemd als mogelijke alternatieven voor Londen.
  De van huis uit Amerikaanse bank(rothschild) Morgan Stanley zou circa 2000 medewerkers willen overplaatsten naar Frankfurt en Dublin, hetgeen door de bank zelf overigens werd ontkend.

 3. In een paar uur tijd zijn de pensioenfondsen €30 miljard armer geworden(nu in bezit van de overheid) vanwege dalende aandelenkoersen en teruglopende rentes?

  die moeten wel uit pensioenfondsen graaien want anders kan de overheid nederland niet draaiend houden.en vooral nu met verschillende militaire missies in het buitenland.

 4. Koop vooral producten uit Engeland.

  Thats wreal support.
  En Rutte?
  Die gaat verstandig handelen,, handelen in de snelste route naar onbekendheid.

 5. hier die gluiperds geven ze de brexit de schuld van het verdwenen gestolen geld uit de pensioenfondsen wat zgn weg is

  Amsterdam – De onverwachte Brexit is een klap in het gezicht van de pensioenfondsen. Hun dekkingsgraden zijn in een halve dag tijd met gemiddeld drie procentpunt gedaald, meldt adviesbureau Aon Hewitt.

  • Er is veel meer “weg” uit handen gegeven,, het overgrote deel is nooit never courant te maken zelfs mede zeggenschap (omtrent allerlei duistere beleggingen) is er niet over.
   De LichtShock van de Meteoriet over Brussel is groot, totale verblindheid.
   Nu de staart van de meteoriet nog.
   Zo begon het met de bijbelse vloed ook, eerst was er een groot gewheeklaag waarna God toen Gabriel deze boodschap overbracht (de Jibriel in Mohammed) op pad stuurde zodat ” de toenmalige eliten” (gebroed uit de zonen) elkaar zouden afmaken uitroeien.
   Laat de MN werelden maar lekker ruzie maken uiteindelijk scheelt dat een hoop -politiek- geruzie, als deze moeten concurreren met middenstand die het volk steunt waarmee gelijk de kilo knallers ophouden te bestaan.
   Brussel bewijst het,, totaal onvermogend ruttepupeu in dienst van winst.

   • ik denk het ook als je aan de pensioenfondsen vraagt leg hier 10 miljard euro contant geld op tafel,dat ze het niet kunnen want ze hebben het niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s