Politie

Corrupte Politie bezorgd over herdenking moord Mitch.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Strafpleiters: ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’.
De corrupte en liegende politie in Den Haag vanAgent Rishi de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Ard-Sodomie-van der Steur’ vindt het ‘spijtig’ dat een aantal organisaties maandag wil demonstreren tegen politiegeweld in de “Straf de arme maatschappij”. De politie wil de zelfde maatregelen als bij ‘Ariërs-Asscher-NVU’ ‘Schapen–demonstraties’(Video). Op die dag is het een jaar geleden dat Mitch Henriquez door de laffe politie werd gewurgd tijdens Night at the Park in het Zuiderpark. En hij is helaas niet de enige die de laatste tijd  is omgekomen door politie geweld. Is de moord op Henriquez  eigenlijk niet een Haat crime? ,,Natuurlijk is het verschrikkelijk als iemand om het leven komt na een  racistische aanhouding. Ook bij ons is dit hard aangekomen”, loog de corrupte ‘Graai-politiechef Paul van Musscher’ vrijdag. Hij wijst er op dat vijf agenten die bij de aanhouding van het slachtoffer in juni 2015 betrokken waren, nog steeds zijn ‘geschorst’ met behoudt van salaris en nog nooit een dag in de cel hebben gezeten. MAD Mothers, een actiegroep tegen racisme en discriminatie, houdt de demonstratie maandag bij Den Haag Hollands Spoor en wil Henriquez dan ook herdenken. Na zijn moord braken er in de Haagse Getto Schilderswijk (thuisland) rellen opstanden uit. Pas na enkele dagen keerde de rust terug.

Familie vreest terecht het ergste. Henriquez gewurgd door politie.Brown overleefde Verwurging  door Peter R. de Vries en politie. 

 

De familie van Mitch Henriquez wil niet in verband worden gebracht met ‘groeperingen, die de moord van Mitch destijds aangrepen om hun doel kracht bij te zetten’. ,,Wij vinden Politie profilering sjors en sjimmiehet erg voor de mensen die te maken hebben gehad met politiegeweld met een ‘Sjors en Sjimmie- racistische’ achtergrond en worden uitgebuit tot op het door het gewetenloze en misdadige Kabinet Rutte met zijn PvdA loopjongen Asscher. Zij hebben recht om te demonstreren dat zij worden onderdrukt door de politie. Maar dat staat helemaal los van Mitch”, aldus een woordvoerder van de familie, die stelt nog altijd te vechten voor gerechtigheid en ook wel weet dat nooit te krijgen in “Banana-Fraude-Doofpot-Nederland”.Over trage vorderingen in het ‘Doofpot-onderzoek’ naar de vijf agenten kon een woordvoerder vrijdagavond niets zeggen. ,,Ze zijn nog steeds betaald buiten functie gesteld en voor al het overige beroep ik mij op het zwijgrecht, ha,ha,ha,ha .” Het zogenaamde onderzoek wordt uitgevoerd door de extreme corrupte en laffe Rijksrecherche, die berucht staat om zijn Doofpotten. Dat is gebruikelijk als moorden en stelende agenten verdachte zijn in een zaak.

Arme sloebers bij voorbaat gearresteerd door politie van ‘Aso-Van der Steur’.

De ‘Blauwe-hulptroepen’ van de Heersende Klasse houden beestachtig huis in ‘Volksbuurt-Getto- Schilderswijk’.
Het is volgens de politiechef jammer dat nu een betoging is aangekondigd. Hij benadrukt dat er het afgelopen jaar veel is bereikt voor de Elite. ,,Samen met de bewoners hebben we tal van maatregelen genomen om de veiligheid in de stad te vergroten voor de Elite.” Van Musscher doelt onder meer op versterking van het netwerk van wijkagenten en lesprogramma’s op scholen over geweld en racisme van de politie en de altijd liegende en last van zijn geheugen hebbende Ard van der Steur. De schoolkinderen geloven hun oren niet.

 

 

 

14 antwoorden » 1. https://rmstock.files.wordpress.com/2016/06/wackenhut1.pdf
  De politiestaat, inclusief Riot Politie met al hun sneaky technieken, die mensen vermoord zonder papertrail, is uitgevonden in Amerika. Het begon als een Joint venture tussen Wackenhut, Inslaw PROMIS software, de Clintons en de IDF Military SIGINT afdeling . Wackenhut werdt G4S, en groeide uit tot de grootste Israelische Security Corporation wereldwijd, die inmiddels alle belangrijkste luchthavens wereldwijd beveiligd. De Orlanda Shooter Omar Mateen was voorheen een employee van G4S en praktiserend Moslim. Een zeer interessant radio-interview werdt onlangs gehouden op Renegade Broadcasting : Circus Maximus Talks with Aryan Skynet’s Rainer about the Orlando Attack 6/17/16
  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=21494.0
  https://aryanskynet.wordpress.com/2016/06/18/circus-maximus-talks-with-skynets-rainer-about-the-orlando-attack-61716/

 2. Dat verhaal en onrecht van de familie Koomen blijft natuurlijk hartverscheurend. Een gefrustreerde, trigger happy politie agent die de confrontatie (herhaaldelijk) opzoekt. Hier moet de politie wat aan doen, die psychopaat moet van de straat en in het gevang.

 3. Gelukkig zitten we nog niet met een politiemacht als in de verenigde staten v amerika. En dat moet zo blijven. Verder vind ik dat de politie haar autoriteit op straat moet terugkrijgen (en daar hoort o.a. gepast geweld bij). Bij die autoriteit hoort ook een verantwoordelijkheid. En daar wringt het een beetje, want de politietop is niet correct en heeft haar prioriteiten verkeerd onder aansturing van de politiek (uit huis zettingen, gijzelingen voor boetes e.d.). Een agent zit tussen wal en schip. Door de bazen moet je als een robot idiote opdrachten uitvoeren en wordt de persoonlijke verantwoordelijkheid als iets vies gezien. Befehl ist befehl o.id.
  Dus je hebt idiote bazen (politiek en leiding) en geen zeggenschap over je doen en handelen. En dat is alleen nog maar werk. Dan komt de thuissituatie. Eerst stress op straat en kantoor (24/7 wordt je geacht een hoger moraal te hebben dan de gemiddelde burger). En dan kom je thuis met je salaris van 1.700 euro en loopt je wijf te zeiken dat de rekeningen niet betaald kunnen worden. Nergens rust en altijd de pineut. En een bedankje van het volk of leiding ho maar. En ondertussen lopen snotneuzen op straat en managers tonnen binnen te harken. Denk dat je na een paar jaar wel een beetje cynisch wordt.
  Dus.. alle agenten tot 2-strepen minimaal 7% loonsverhoging (mag ook 12% zijn) en bij een grote bek op straat gelijk je 2 voortanden eruit (profileren mag in dezen). Jongens van de straat met teveel praatjes gewoon terugschoppen in hun hok. En nu komt het mooie.. dit kan allemaal kostenneutraal (geen belastingverhoging) uitgevoerd worden. Laten alle hoofdcommissarissen e.d. maar 2 of 3% van hun loon inleveren (ze staan toch altijd vierkant achter hun eigen mensen?) en alle interim-manager en consultants (weg gepromoveerde politie top) maar 5% minder op de factuur zetten. Denk dat er geen een consultant werk zal weigeren wanneer hij i.p.v 185,- nu 165,- per uur mag schrijven. Nou politietop! Ik zie geen enkel bezwaar of excuus meer mogelijk om de agent op straat nog langer de pispaal te laten zijn. Kom eens op voor je manschappen en laat ze, wanneer ze gewetensbezwaren hebben, hun werk weigeren of pas je beleid aan. Ik neem aan dat er genoeg politie agenten (zijn ook maar gewoon mensen) niet met volle overtuiging arme sloebers die de hypotheek niet meer betalen uit huis wensen te trekken. Dat de banken (grotere sociopaten vind je niet) je opdrachtgevers zijn geworden zou toch reden genoeg moeten zijn om je beleid en prio’s te heroverwegen.

  • To serve and protect… the people ! Dat moet je core-business zijn als agent. Niet het bedienen van (verzekerings-)banken. Niet het illegaal belasting heffen d.m.v. boetes (elke belasting in NL moet ondersteund zijn door een wet). En niet alleen de belangen dienen van big business en wereldvreemde politici. Maar het volk beschermen, dan krijg je hopelijk een stuk goodwill weer terug op straat. Wens het volk en politie beiden succes.

  • “Kom eens op voor je manschappen en laat HEN, wanneer ze gewetensbezwaren hebben, hun werk weigeren of pas je beleid aan.”

   Dat lijkt mij ook, Tony. Maar is dat geen moeilijk verhaal? Gewetensbezwaren? Worden agenten op de politieschool niet zodanig gedrild, dat zij hun geweten uitschakelen, wanneer zij in dienst zijn? Ja – patia verwijst daar ook naar – wat leren agenten daar op school? Trouw zijn aan wie? Een eed van trouw afleggen?

   En, óók hier: de top verdient dik over de top. Grootgraaiers, in dienst van …. Dat vind ik niet alleen schandalig, het is gewoon crimineel om dergelijke hoge lonen op te strijken. Wát een arrogantie om met zóveel loon naar huis te durven gaan.
   Daarentegen is een loon van 1700 euro (zeker als het om een gezin met kind[eren] gaat) mager, érg mager. Agenten in staking? (Of mogen zij dat soms niet?)

   • @bertmaathuis. Daar bedoel ik mee dat de positie van vertrouwenspersonen of Ondernemingsraden veel sterker moet worden. Laat de mensen die het ‘echte’ werk uitvoeren een grotere zeggenschap krijgen over het beleid. Dat geldt i.m.o. ook voor verpleegsters in de zorg en andere maatschappelijke sectoren. In mijn ervaring komt er altijd meer zinnigs uit een agent/ verpleegster dan uit een manager die de hele dag op kantoor belangrijk zit te wezen. En dat is een cultuuromslag die niet 1,2,3 bewerkstelligt kan worden. Maar de maatschappij/ politiek lijkt een beetje te bekomen van dat neo-liberale idee dat schaalvergroting (= meer management-lagen) een organisatie efficiënter of beter maakt. Zelfs de politietop loopt leeg met alle re-organisaties en de geflopte oprichting van de Nationale Politie als beste voorbeeld. Maar ik geef je gelijk als je dat niet snel ziet gebeuren. En dan heb je ook nog een vd steur als politiek verantwoordelijke, een lafaard eerste klas die helemaal niks wil oplossen of verbeteren. Die onbenul weet niet eens waar te beginnen en heeft totaal geen gezag binnen het Justitiële apparaat. En is sowieso te druk met zijn dikke reet deksels op doofpotjes te houden. Maar wie weet, volgende verkiezingen die misschien wel voor 17 maart 2017 gehouden gaan worden. Maar als de agenten allereerst maar wat poen erbij krijgen, dat moet geen probleem zijn. Ik bedoel, dijsselbloem betaald zonder blikken of blozen miljarden aan naheffing aan de EU. Dus dat geld is/ was er wel. Prioriteiten van onze politici liggen niet echt bij de bevolking blijkt maar weer.

  • Verder vind ik dat de politie haar autoriteit op straat moet terugkrijgen (en daar hoort o.a. gepast geweld bij)

   Best Tony heeft u autoriteit nodig om normaal te kunnen functioneren
   en wilt u een pakslaag krijgen als u over de scheef ga

   • @denker. In antwoord op uw vragen; NEE (ben hardleers maar goed opgevoed) en JA (wanneer ik elke avond auto’s in de buurt in brand steek of bussen met stenen moet bekogelen).
    Mijn opmerking over 2 voortanden eruit komt redelijk onnozel over bij teruglezen. Dat was te kort door de bocht en ik propageer niet een escalatie van politiegeweld. Maar respect moet van 2 kanten komen. Dus mijns inzien, wanneer je als snotneus ‘straat’ gaat doen tegenover de politie, dan kan/ mpoet je ‘straat’ terugkrijgen. Met jongens van de straat moet je niet teveel discussiëren, dat is verloren tijd en nodeloze frustratie. Wanneer jouw ouders je niet (willen) opvoeden, wanneer je sociale omgeving jou niet in toom kan houden dan moet je vanzelf maar tegen een muur oplopen en je neus stoten. Anders leer je het niet. Op ‘straat’ geldt het recht van de sterkste. Gelden andere sociale normen. In wat voor land leven we nu wanneer de Staat, met geweldsmonopolie, geen groepjes raddraaiers (mocro’s, daar het hoge woord is eruit) meer durft aan te pakken? Dat zelfs de politie de andere kant opkijkt wanneer er burgers elke nacht wakker liggen omdat de verzekering je uitgebrande auto niet vergoed. Dat een autobrand net zo goed op je huis kan overslaan. Nou daar sta je dan als belastingbetalende, hypotheek aflossende kutburger. In die context vind ik dat de politie de straat baas moet zijn en daar zal af en toe geweld aan te pas moeten komen. Over Mitch Hernandez geen slecht woord. Maar zijn dood had misschien ook voorkomen kunnen worden wanneer de politie niet al haar autoriteit op straat had verloren.
    Ik heb zelf ook in mijn jonge jaren een aantal keren het politiebureau strompelend, onder de schaafplekken/ bloeduitstortingen en helse spierpijn verlaten. Knokken met politie is mij ook niet vreemd, maar zij (politie) deden geen aangifte tegen mij en ik haalde het niet in mijn hoofd om HEN iets kwalijk te nemen. Heb ik daar wat van geleerd? Weinig, verstand komt met de jaren en ervaring in het leven. Maar ik weet nu wel; dat wanneer de politie zegt dat ik te ver ben gegaan en mee moet naar het bureau om af te koelen, dat ik gewoon op de achterbank plaatsneem en vanavond op het politiebureau slaap. Want binnen 5 minuten zitten er 6 man/ vrouw bovenop je en ga je alsnog mee.

 4. Bij de politie- opleiding school 1e wat je leert is de beruchte families volgens uw koninghuis want, dat gaat het om op de eilanden en zijn naam komt in de lijst voor !

  Capire, qui bono !

  En de politie mannen krijgen allemaal een pilletje !

 5. Dat is in korte tijd hollend achteruit gegaan dat pliesiegedoe.
  Waar ze in het verleden nog een bemiddelende maatschappelijke taak
  leken te hebben dienen ze nu nog maar een belang en dat is hullie benauwende
  eigenbelang.Dan wegens onderbezetting nog flink racistisch en gefrustreerd ook.

 6. Je zou bang worden voor de politie.
  In mijn beleving gedragen zij zich niet meer humaan; gewoon niet menselijk. Gehersenspoeld wellicht?
  Hoe zit dat met de politie-opleiding (politieschool); kunnen we die niet beter afschaffen? Véél beter?
  Begrijpelijk dat de Amerikanen een wapen op zak willen kunnen dragen.
  Ik ben daar niet voor, maar dan politie ook ongewapend.

  In wat voor maatschappij zijn wij aanbeland?
  Grove intimidatie en crimineel gedrag in opdracht van de overheid?

  Onze maatschappij zal geheel op zijn kop moeten.
  Terug naar solidariteit, naar wederzijds vertrouwen, naar saamhorigheid.

  (En ik ga uiteraard niet bang worden voor oom (en tante) agent. Maar het is wél oppassen geblazen met hen (en niet: met ze). Je komt nog nauwelijks een vriendelijke agent tegen. Je merkt al snel hun arrogante autoritaire opstelling.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s