Politiek

‘Iman-Samsom‘ en ‘Rent a Pechtold’&’stiefzoon Klaver’: Geen referendum en democratie over Nexit.

(van onze VVD, D66 ,GroenLinks en PvdA ‘Populistische-Bestuur-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Dolgedraaide PvdA leider ‘Iman Samsom’ beweert als ‘Eichmann Samsom’ dat een referendum over een eventuele Nexit de niet bestaande d66-for-rentdemocratische verzorgingsstaat juist zal ondermijnen. Hij is daar dan ook fel op tegen. ‘We zijn net de economische ‘Jan met de Pet’ crisis te boven, die wij samen met de ‘EU-Graai-Elite’ en de ‘Billenkoek Bankier-gangsters‘ van de Top VVD-er ‘Drag Queen Gerrit Zalm’ hebben veroorzaakt. Te boven? Er leven 2.5 miljoen ‘verwarde’ NL-ers onder de armoedegrens. En wat te denken dat nog geen week geleden één van zijn ‘gabbers in crime’ de Tweede Kamer VVD ‘Poep-Gangster Hayke Veldman’ zelfs de Labbkenkakkers het kakken onbetaalbaar wil maken. Dat is Samson even allemaal ontgaan.

Elite-Schurkenstaat-NL’ door grens 200.000 miljonairs en 2.5 miljoen sloebers door armoede grens.

Rutte: totaal tegen Referenda en voor het ‘EU-Groot Kapitaal’.
“Een referendum( De wil van het Volk) geeft teveel onzekerheid voor de populisten PvdA, D66, VVD, en GroenLinks en hun bazen de ‘Ultra-Rijken’. Gelukkig worden wij weer gesteund net als bij het ‘Maffia-Associatieverdrag’ referendum door onze ‘Rent a Pechtold’ en zijn stiefzoon Jesse Klaver, aldus Samsom. GroenLinks ging toen zelfs zo ver om ‘Volks-journalist’ Brown fysiek aan te vallen(Video), toen hij ze ontmaskerde als handlangers van de ‘VVD Labbenkakken King Hans de Boer’ op de Dam. En u weet toen zijn we ook al afgestraft door het Volk. Dat laten  wij ons geen tweede keer democratisch gebeuren, ha,ha,ha”.De geest van een Nexit is uit de fles? Samsom wijst dat er veel steun van Verliezers is voor  tweede Brexit-ronde en een derde, vierde en vijfde ronde, enz.. ,,Overal waar ik kom is de onvrede over Europa enorm, maar Nexit is voor heel veel Nederlanders geen optie. Het speculeren erover en het organiseren van een referendum is op zich al heel slecht voor Nederland. Een referendum is een aanvulling op de democratische verzorgingsstaat, maar moet geen ondermijning ervan zijn. We komen net uit een crisis, we hebben vijf jaar geworsteld om weer boven te komen. Het zou heel slecht zijn onszelf weer in onzekerheid te storten. Zo’n vraag kan wel spelen bij verkiezingen, maar niet in een referendum.”

Volgt een Europees dominospel?

,Nee dat denk ik niet. Natuurlijk leent deze situatie zich voor doemscenario’s voor mij en mijn partij. We moeten het hoofd koel houden net als Hitler heeft gedaan in de slag om Berlijn. De werkelijkheid is al ernstig genoeg voor ons. Wij staan nu al op maar 8 zetels en als het zo doorgaat bestaan wij niet meer na de komende landelijke verziekingen, .”

Hoe nu verder als PvdA-loopjongen van de VVD-misdaadgroep en ‘Graai King-Willem’?
,,Waar ik voor wil waken is dat we gevoelens van rancune, triomfalisme en defaitisme vrij baan geven en dat de ‘Wil van het Volk’ wordt uitgevoerd . Anderzijds: de Britten dwingen snel de procedure te starten en ze in de onderhandelingen te storten, is niet verstandig. We moeten op een juiste manier afscheid van de Britten nemen.” Kijkt u maar hoe schandalig het goed opgeleide jonge Volk mijn ‘King Willem’ en zijn PvdA Hofnarren Dijkstra en Aboutaleb uitschold de waarheid zei tijdens de “Bilderberg Catwalks”.

Waarom kan de gevestigde ‘Graai-Orde’ geen goed antwoord geven op het populisme  ‘De wil van het kaal geplukte Volk’.
,,Dit is geen wedstrijd in retorica de waarheid met de ‘populisten’ die op komen voor de mensenrechten. Het heeft vooral te maken met het feit dat mijn bazen de ‘EU-Elite’ en de ‘Bilderberg Crime Groupe’ nog niet het goede antwoord geeft op grote Ongelijkheid ‘s problemen. M.a.w. de afgelopen 15 jaar gewoon te veel van het Volk heeft gejat. We zullen elkaar bij een volgende’ Jan met de Pet’ crisis beter en sneller moeten vinden. Daar moet nu aan ‘gewerkt’ worden. Waar ik me zogenaamd boos over maak is de analyse dat oude, slecht opgeleide kiezers Engeland eruit zouden hebben gestemd. Dat zijn verdorie de mensen voor wie wij het doen. We moeten naar onszelf kijken, als die mensen geen heil meer zagen in de ‘EU-Graai-Elite’ en hun politieke lakeien zoals ik, dan heeft Europese Elite niet genoeg gedaan en schrijft a.u.b. niet op dat 50 miljoen mensen onder de armoedegrens moeten overleven in de EU en dat 500 duizend kinderen in NL geen fatsoenlijke maaltijd per dag meer krijgen omdat hun ouders volkomen kaal geplukt zijn door ons Lieg en Bedrieg Kabinet..”

 

Categorieën:Politiek

Getagd als:, ,

6 antwoorden »

 1. Uw Goud en juridisch apparaat is in BRUSSEL haalt het terug en wie schuilt daar achter ?

  Een idee waar meerdere uitvreters zich in de geschiedenis op verkeken hebben.
  Bij dat rijtje Samsom Klaver Pechhout mag de grootste joker Mart Rukke niet ont-
  -breken. De lachende eikel die het lachen vergaan is. Wie het laatst lacht lacht het best, en dat doe ik dus ook. Schandalig hoe die pokdalige nixnut de democratie schoffeert .

  Ze denken dat zij ons vader en moeder zijn dat is iets geks als je denk zoveel macht te hebben. In Engeland zijn ze er achter gekomen dat hun regering alles heeft over gedragen aan Brussel zonder te vragen net als ze in Nederland hebben gedaan waarom denk u dat er een soort paniek is Geen Nexit want, dat laat Rutte,Pechhout,Samson, wie nog meer ? niet Volk maar deze heren van het goeie leven. Klaver is nog platzak dus kapitaal is nog niet rond met stelen.

 2. Dat jochie van von Amsberg loopt erbij alsof hij er de ballen verstand
  van heeft . Dat heeft hij natuurlijk ook … er de ballen verstand van .
  Later wordt een en ander hem natuurlijk door het geval Victor Halberstadt
  uitgelegd zodat hij in grote lijnen denkt te begrijpen dat z’n positie onaantastbaar is.
  Een idee waar meerdere uitvreters zich in de geschiedenis op verkeken hebben.
  Bij dat rijtje Samsom Klaver Pechhout mag de grootste joker Mart Rukke niet ont-
  -breken. De lachende eikel die het lachen vergaan is. Wie het laatst lacht lacht het best, en dat doe ik dus ook. Schandalig hoe die pokdalige nixnut de democratie schoffeert .

  • Mensen die hun geslachtsnaam wensen te wijzigen, kunnen hiertoe een verzoek indienen bij de Koning, wiens taken in dezen worden waargenomen door de dienst Justis van het ministerie van Justitie. Om voor een geslachtsnaamwijziging in aanmerking te komen moet het verzoek te vatten zijn onder de gronden als genoemd in het Besluit Geslachtsnaamwijziging.

 3. NEW YORK – Wapens bestemd voor Syrische rebellen die door de Amerikaanse CIA naar Jordanië en Saudi-Arabië werden verscheept, zijn geschonken aan mensen binnen de Jordaanse inlichtingendiensten en doorverkocht op de zwarte markt. Dat schrijft The New York Timesop basis van bronnen bij de Amerikaanse en Jordaanse autoriteiten. De krant voerde het onderzoek uit in samenwerking met al-Jazeera.
  De Jordaanse functionarissen kregen onder meer kalasjnikovs, mortieren en raketwerpers. Met de grootschalige wapenschenking waren miljoenen gemoeid. De schenking kwam aan het licht doordat wapenhandelaren in Jordanië begonnen op te scheppen over hun nieuwe koopwaar. De amateur-wapenhandelaren binnen de inlichtingendiensten gebruikten hun miljoenen vooral voor luxeproducten, zoals SUV’s en nieuwe iPhone’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s