Uncategorized

‘Landverrader Rutte’ wil Maffia-Oekraïneverdrag ongewijzigd ondertekenen.

(van onze VVD en PvdA Landverrader redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Hoe lang nog voordat de rechtse populistische partijen PvdA,D66, GroenLinks en VVD EXIT zijn uit Mark rutte Aka Sterf maarNederland.
Premier Landverrader Rutte’ heeft de bereidheid getoond om het ‘Maffia-Oekraïneverdrag’ stiekem ongewijzigd te ondertekenen waarmee hij en zijn ‘PvdA-hoertjes’ de wil van volk weer eens verkracht. Dan moet er echter wel een aparte en bindende ‘Kul-verklaring’ komen die zogenaamd rekening houdt met de Nederlandse zorgen over het ‘Elite-EU-Graai-akkoord’ met de ‘Maffia- bazen’ van de Oekraïne. Pechtold en zijn Stiefzoon Klaver zijn verrukt en opgewonden van Rutte zijn Landverraad dat zij niet voor niets op de Dam hebben staan brallen dat de Oekraine Maffiabazen goede partners zijn. Dat deden die twee Rechts Populisten Pechtold en Klaver naast de ‘Labbenkakken King Hans de Boer’. Jesse Klaver groen van trots: “Nu heb ik tenminste niet voor niets ing Steve Brown op de Dam laten bedreigen en fysiek aanvallen door één van mijn grootste Dikste agent-provocateur”. Dat meldt de Volkskrant.

‘Iman-Samsom‘ en ‘Rent a Pechtold’&’stiefzoon Klaver’: Geen referendum en democratie over Nexit.

RVD: Rutte heeft alleen maar gekust met alle ‘EU-Graai en Naai-Leiders’.Rutte:Totaal tegen Referenda en voor het ‘EU-Groot Kapitaal’.

De opstelling van ‘Landverrader Rutte’ blijkt volgens de krant uit een vertrouwelijk verslag van de vergadering van ‘EU-Graai-leiders’ op dinsdag. Nederland koos begin april met een meerderheid van ruim zestig procent tegen ondertekening van het Maffia-verdrag. ‘Garry Glitter Rutte’ loog toen door te stellen toen tijd nodig te hebben om in overleg te treden en pas na het Brexit-referendum te willen praten met zijn ‘partners in crime’ de ‘Europese-Graai- leiders’ over de kwestie.

Zorgen voor de ‘EU-Graai –Elite’ en hun ‘Oekraïense-Neo Nazi-gabbers’.
Nu de Brexit een feit is blijkt volgens de Volkskrant dat Rutte geen aanpassing van het verdrag wil, maar een aparte Klaver Pechtoldbindende Kul-verklaring waarin de zorgen van Nederland tot uiting komen en dat het Klootjesvolk zijn tijd verdoet met staren naar de ik hou van Holland-“Tokkie-TV” van ‘Maffiaboss John de Mol’. Dat Kul-akkoord zou het moeten gaan over de vrees dat het akkoord uiteindelijk zal leiden tot een EU-lidmaatschap wat ook zo is, over de weerstand tegen geldelijke miljarden steun voor Oekraïne en de angst voor een Europese veiligheidsgarantie die is afgedwongen door Obama(Bron: Oliver Stone)  voor het land de gas en olie belangen.De Rijks-Propaganda-voorlichtingsdienst (R-P-VD) liegt bij hoog en bij laag dat Rutte tijdens de EU-top een voorstel heeft gedaan om het associatieverdrag met Oekraïne toch te kunnen ondertekenen. De ‘Graai- Elite’ van andere lidstaten vegen hun corrupte reed af met de wil van het Volk hebben het Maffia-verdrag inmiddels geratificeerd en delen ervan zijn al in werking getreden. Dus Waarom Brexit en op naar Nexit ? Dat leest u hiervoor, niet dan?

12 antwoorden »

 1. Zowel in GB als NL zijn referenda raadgevend, niet bindend.Het moet wel heel raar lopen indien ’t Hoger- en Lagerhuis Brexit wegstemmen. Krijg je ’n verlate 1789. Dus wat in GB voor schier onmogelijk wordt gehouden, is in NL standaardpraktijk. Met referenda vegen ze in DH hun kont af. Horen we Pechtold ooit over dit D’66 paradepaardje? De wil v/h NL volk wordt straal genegeerd,eerst de verwerping v/d EU Gw, nu die v/h Verdrag met Oekraïne.Slechts 1 remedie: stem op Geert in 2017.

 2. Ik voel me pas veilig en geborgen als Russische tanks hier in de straten komen rijden.

  Al dat EU-tuig weg, en Hennis mag dan weer horizontaal omzet genereren in Yab-Yum i.p.v. bij Defensie.

 3. Balkenende (E500000)en Rutte(E185000+) rijden straks samen met een Brexide ipv een bolide.
  Een Brexide is een voedsel karretje in een her opvoedings gesticht.
  In Brussel.

 4. Inmiddels zit de baggerdelta volledig ingeklemd in de noordatlantische verdrag organisatie, en dat al vanaf 1945.
  Allemaal commedia een tragische komedie . Rutte is een zelfde soort zetbaasje als Bahlekkende indertijd , die stumperds voeren gewoon de geheime agenda uit.
  Dacht je nu werkelijk dat dat de natuur zelf was dat nimmer vertoonde geweld van een aantal dagen terug in Brabant Limburg. Met als resultaat een geschatte 500.000.000. €uries schade. Je reinste NASA chantage om de geheime opdrachten uit te voeren, waaronder het Ukraine verdrag .
  Allemaal om Putin te fokken.
  Die regenboog tijdens die homoherdenking in Orlando , ook zo een Nasa hoogstandje. Kortom . . . schrijf Holland maar af met die slippendragers derbij .

   • Voor het gemak noem ik het maar Nasa.
    Welk een duister militair data center in deze
    de weersatellieten bedient wordt pas duidelijk
    als er een klokkeluider tevoorschijn komt.
    De toevallige precisie van Katrina New Orléans
    spreekt boekdelen. Alles net zo geregisseerd
    als de ongemakkelijke waarheid van Gore Al .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s