Uncategorized

Rechtse Populisten VVD,PvdA,GroenLinks en D66:Nexit, Forgexit!

(door WeAreChange en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- WeArcheChangeRotterdam maakte recentelijke de historische en hilarische “Bilderberg Catwalk” video van ‘Graai-King Willem’ en zijn ‘Politieke Hofnarren’ die totaal genegeerd werd  door de ‘Mainstream-Maffia& media’ en de Staats-NOS. Dinsdag 28 juni 2016, koud na het mogelijk historische Brexit, bereikte wat inmiddels bekend staat als de Nexit petitie, de Tweede Kamer. Een initiatief dat sinds eind februari al kan rekenen op ruim 56.000 sympathisanten en  is daarmee een nachtmerrie is voor de Rechtse Populistische partijen VVD,PvdA,GroenLinks en D66.

Poresjenko RutteWeAreChange.nl sprak initiatiefnemers, Peter van Wijmeren en Patrick Crijns, voorafgaand aan de aanbieding over de Omtzigt (CDA, een van de beste Kamerleden) – wilden wij wel weten hoe de pet stond van de toegesnelde Kamerleden over een mogelijk NEXIT uit de EU.Zo verdedigde de extreem Rechtse Populist Teeven (VVD-misdaadgroep), weinig verrassend, het oude ‘Leugen- partijstandpunt’ dat directe democratie absoluut ongewenst is. Sadet Karabulut (SP) benadrukte de wens van haar partij om meer democratisering binnen Europa tot stand te brengen. En Joël Voordewind (CU) juicht een breed gesprek in Kamer en land toe, maar directe raadpleging van het volk is toch echt een brug te ver, want het laatste woord is aan God de ‘Geldduivel’.

Advertenties

12 antwoorden »

 1. Dit is op Tinthor's Blog herblogden reageerde:
  Recent zagen we dat de meerderheid van de Britten voor een Brexit gekozen had; uit de Europese Unie om vervolgens de eigen boontjes te kunnen doppen. Toen de uitslag van het referendum voor een Brexit ook onze Nederlandse politici bekend werd, reageerden die hier met o.a. enkele “krachttermen.” Kennelijk zijn die bevreesd voor een mogelijk referendum over een Nexit. Het feit dat politici bij het bekend worden van Brexit zoals al gezegd, “krachttermen” gebezigd hadden, maakt een ding goed duidelijk: onze politieke elite is niet bepaald verheugd als het volk eindelijk eens de kans krijgt, werkelijk haar mening over een bepaald onderwerp middels een referendum te geven! Trouwens, zei Rutte nog maar kort geleden dat hij referenda haat? En dit maakt al duidelijk wat er wérkelijk in het hart van onze (vermeende) “volksvertegenwoordigers” leeft. Het voksbelang is er in ieder geval niet te vinden!….

  Like

 2. We Are Change video, bevestiging: U Bent onnoemelijk Dommm !!!
  Warm aanbevolen voor de Laag van laag opgeleiden “de untermensch” gezien door de bril van de veelal academisch geschoolde Übermensch.

  Binnen het “onder wezen onder wijs” is het gelijkheidsbeginsel van de Wet hun grootste gruwel. Het probleem is niet zo zeer dat zij u gedurende hun opleiding zijn gaan zien als untermensch maar dat u het zelf volhardend bent gaan geloven !

  Eric van t’ Zelfde was tot voor kort directeur van de “slechtste school van Nederland”

  Een man met het hart op de juiste plaats, een gesprek waarin glashelder wordt dat de laag opgeleiden de kansloze worden gezien als maatschappelijk ongedierte en dienovereenkomstig worden behandeld als economisch brakafval. Denk daaraan als het schooladvies luidt een stripje Ritalin. Bron: http://www.cafeweltschmerz.nl/ad-verbrugge-en-eric-van-t-zelfde-de-staat-van-het-onderwijs-3/

  Like

 3. Dat zijn geen mensen . Dat zijn kamerleden. En dan nog even iets anders
  in het koninkrijk van von Amsberg. Hoe is het met de kut van de Koningin ?
  Die had tenslotte een ernstige kou op den kut opgelopen tijdens haar China
  bezoek.

  Like

 4. Precies dit bedoel ik Volk van Holland deze mannen voelen zich GOD in de wereld en waarom ze het kunnen doen is de ( politie, militair, AIVD,Rechters,Advocaten,Professor,Dokters,) en CEO FNV en ga zomaar door geen moraal !

  Like

 5. Wat raar is in Nederland dat men niet weet wat de regering besluit want, het volk heeft gestemd en wat deed de regering veeg van de tafel gaat door naar Portugal en maak een nieuwe stuk papier maar artikel 12 niet getekend want, anders kunnen wij alle politieke figuur voor de rechter dagen en in hun slimheid denken ze.
  Maar vergeten de ( guillotine! ) Aangezien zij in verleden leven dan pas dit goed voor hun. En hun spreek woord is we zien mekaar in hel. Maar het volk kan ook een HEL voor u worden Willem!

  Maar wat als het volk boos wordt ? En dat zoeken ze chaos om hun wetten door te sluizen en getekend door de Koning van niemand hier in Nederland dan de hofnar!

  Maar al uw geld, goud,juridisch apparaat, precies wat ze nodig hebben om u onder de duim te houden is nu Brussel en ECB.en nu de duivelse proganda john kerry van amerika zegt wij kunnen voorbij de besluit van het Engelse volk .

  Sommige Mannen in de Wereld voelen zich GOD met hun debetcard voor iedereen, hypotheek lening je blijft eeuwig in schuld voor bepaalde familie.

  In 1980 kreeg je nog je geld in handen en nu willen ze alle papier geld weg halen zodat u nog meer op uw knie moet gaan leven.

  Terwijl amerika de hele wereld in oorlog laat belanden wat een mannen die denken de wereld te kunnen regeren dit zijn de mannen van bohemia grove die in egypte hun pedophile en homo duivelse praktijken gaan uitoefenen. Maar tijd is op!

  Moge Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond!

  Like

 6. Minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) weet sinds kort hoe het is om slachtoffer te zijn van criminaliteit: zijn fiets werd onlangs gestolen in Amsterdam. Hoewel hij verantwoordelijk is voor de opsporingsdiensten, heeft de minister er weinig hoop op dat hij zijn tweewieler terug gaat krijgen.

  ,,De dader is nog niet gepakt en ik denk dat het niet gaat lukken,” zei hij vanmorgen tijdens een debat over de politie in de Tweede Kamer. Zijn anekdote was toepasselijk, want het ging net over het oplossingspercentage.

  Overigens kende Van der Steur die andere kant van de wet ook al uit ervaring. Als tiener werd hij eens opgepakt omdat hij zelf pennen, stickers en cassettebandjes had gestolen. Hij kreeg daarop een aantekening van justitie. Die is overigens inmiddels geschrapt, maar de diefstal staat nog in de systemen.

  http://nl.distance.to/Warmond/Amsterdam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s