pvda

Asscher treed in de voetsporen van zijn Overgrootvader met selectief afwijzing regeling AOW oorlogsgetroffenen.

(van onze Doldraaide PvdA redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Exit rechtse Populist en leugenaar Asscher? In een fatsoenlijk land was Asscher joodsche_raad_ster_3001zeker de laan uitgestuurd zonder Wachtgeld en de cel in.
Maar in ‘Elite-Schurkstaat-NL’ is er niks aan het handje. Gisteren nam het ‘VVD-OM’ het lang verwachte besluit om de algemeen bekende Top VVD-er ‘Pedo- Rapist Demmink’ niet te vervolgen. De naam van deze ‘Pedo–man’ is inmiddels uitgegroeid tot een Volksgezegde voor ouders met jonge kinderen: Pas op voor de “Demmink” als hij je snoepjes aan wil bieden. Hoe diep kan het OM nog zinken? Met dat historische dieptepunt is NL open en bloot een “Banana-Pedo-Monarchie” geworden, alwaar de Elite slechts één doel heeft: Straffeloos Naaien en Graaien van het Volk.

 Jong Geleerd, Oud gedaan.Wat heeft Holleeder ‘De Neus’ en Asscher met ‘Ariërs-NVU’ demonstratie Amsterdam te maken?

Waar hebben wij het woord selectie eerder gehoord? Dat was als de trein stopte in Auschwitz.
Nu vult de moeder van Asscher ook dagelijks haar zakken aan mensen die zich dood roken aan Marlboro en is Asscher in de voetsporen getreden van zijn moeder en Overgrootvader die Voorzitter was van de Joodse Raad en collaboreerde met Irene Asscherde Nazi om zijn Joodse medeburgers op transport te zetten en de schoorsteen in te helpen. En liegen dat het gedrukt staat kunnen ze allemaal voor hun eigen hachje. PvdA Minister van Asociale Zaken Lodewijk Asscher wees voorstellen om oorlogsgetroffenen te beschermen door ze een hogere AOW-uitkering te geven dan waar ze recht op hadden juist selectief af in tegenstelling tot wat hij dus stond te liegen als een VVD-er in de Tweede Kamer. De VVD-misdaadgroep genoot met volle teugels van het Leugen optreden van hun collaborateur Asscher. Dat schrijft NRC na onderzoek. Vorige week loog rechtse ‘Populist Asscher’ nog tegen de Tweede Kamer dat de bescherming van oorlogsgetroffenen juist de reden was dat tientallen AOW’ers in door Israël bezet gebied een hogere uitkering kregen dan wat de wet voorschrijft wat de facto een misdrijf is. Maar het VVD-OM staat er borg voor dat er selectief wordt vervolgd, dus Asscher hoeft net als Demmink zich nergens druk om te maken.NRC heeft een ‘vertrouwelijke beslisnotitie’ in handen waaruit blijkt dat Asscher de voorstellen die zich specifiek op oorlogsgetroffenen richtten juist afwees. Hij besloot een uitzonderingspositie te creëren voor AOW’ers in door Israël bezette gebieden. Het gaat hier waarschijnlijk om wat verre familieleden en vrienden. Daarbij maakte het niet uit of het ging om oorlogsgetroffenen of niet. Sommige oorlogsgetroffenen met een AOW-uitkering buiten bezet gebied konden daar niet van profiteren.

Opmerking: Door overbelasting van onze redactie met allerlei schokkende ‘Mega-misdaden’ van het “Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher de afglopen dagen is de “Top- 20 Crimele Burgemeesters” van de ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’ uitgesteld tot vandaag. Pikant de Snake Plasterk is uitgeschakeld en zit momenteel in een psychiatrische privé kliniek.

16 antwoorden »

 1. Een v/d hoofdredenen waarom de Joden in NL zo systematisch zijn uitgeroeid. De Joodsche Raad legde de rode loper voor de Moffen uit en wist precies waar Joden woonden. Keurig bijgehouden administratie die ter inzage werd voorgelegd. Vandaar dat de razzia’s zo effectief waren.Geen strobreed werd de Moffen in de weg gelegd. Obstructie kwam in ’t vocabulaire van A$$cher en Cohen niet voor. Diep triest!

 2. Lezen of luisteren wat politici niet te zeggen hebben doe ik al 20 jaar niet meer.
  Wat ’n gelul wat een geleuter, op een gegeven moment ben je daar helemaal klaar mee en blijkt er buiten dat gezeik een heel ander leven te bestaan.
  Wat wel lollig blijft is je eigen associatieve waarneming aangaande de fysionomie
  van die sluwe wereldverbeteraars te volgen.
  Die Denkturk met z’n geslepen racisten smoesjes, die smerige slang Dijsseldinges
  die met zijn rechter kaak op elkaar pratend uit de linkerhelft van zijn slangensmoel wat obligate lulopmerkingen sist en kwijlt.
  En die Asscher , ach ja . . . ongeïnteresseerde emotieloze stinksmoel uitvallend haar en antidepressiva.

  • Hallo Lodewijk, met mij, even een vraagje tussendoor:

   Hoeveel heeft jouw opa ontvangen op zijn Zwitserse bankrekening van Adolf Eichmann en Klaus Barbie, als dank voor bewezen diensten aan efficiënt personenvervoer per spoor naar het Oosten ?

   • Dat zou een fantastische vraag zijn.Zie het al voor je als Ferry Mengele zo een vraag zou stellen:)Dus mensen mocht je hem toevallig tegen komen stel even een paar vraagjes over opa.

 3. Geo Politiek zie de ware blik in de Ogen
  Over 400,000 people have died in Syria and 23 million have been displaced with billions in damage done to Syria’s infrastructure as well as the pillaging and destruction of their antiquities.

  Netanyahu condemns terror attack, which came hours after Israel and Turkey formally announced full renewal of diplomatic ties; Erdogan and Obama talk.
  Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2016/06/30/rapprochement-can-help-joint-fight-against-terror-israel-tells-turkey/

  It is not Assad who must go. It is the Saudi, Qatar and Jordanian royals, the Zionist Israeli junta, Cameron, Obama and Clinton. And lastly, Erdogan and his criminal, murdering thugs: http://www.veteranstoday.com/2016/06/30/turkey-surrenders/
  http://www.veteranstoday.com/2016/06/30/is-the-istanbul-bombing-a-false-flag/

 4. Ik zelf heb ervaren hoe smerig en corrupt het Openbaar Ministerie is.. Nergens maar dan ook nergens vind je groter schorem. Zoek in achterbuurten of bijvoorbeeld bij de Maffia,nergens is het zo erg gesteld als bij het Openbaar Ministerie. Al deze mensen( beesten ) worden in naam van onze Koning beëdigt.
  Ik weet niet wie zich zou moeten schamen. Ik betreur het dat wij Nederlanders zulke leiders hebben. Wanneer dat weet ik niet, maar eens zal een soort revolutie
  uitbreken, en dan is het natuurlijk allemaal de schuld van het volk, volgens de corrupte leiders. Ik heb nu al medelijden met vooral de nabestaanden van de slachtoffers die zullen gaan vallen. MET DANK AAN ONZE LEIDERS.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s