Uncategorized

‘SPD-Arbeiders Verrader Gabriel’ roept Britse Yuppies op landverraad te plegen.

(van onze Internationale EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Er overleven ongeveer ander half miljoen ondervoede Duisters onder de armoedegrens en daar horen wij de SPD niet over. Sigmar Gabriel
SPD- dr.Goebbels-Gabriel’ roept jonge blanke(Ariërs)Britse Yuppies op om verraad te plegen jegens hun land in het algemeen en in het bijzonder jegens hun ouders. Waar hebben wij dat meer gehoor? De corrupte vol gevreten leider van de Duitse asociaaldemocraten vice kanselier Gabriel, de Duitse ‘PvdA Imam Samsom’ heeft zaterdag gebrald dat jonge goed opgeleide blanke Britten op het continent het staatsburgerschap van het land waar ze wonen zou moeten worden aangeboden. Is hij terug in de jaren ’40? Zit hij net als Samsom aan de LSD? De rechtse Populist Gabriel bralde dat op een ‘Europa congres’ van zijn ‘Neonazi-Graai-partij’, de corrupte SPD over het Britse referendum waarin op 23 juni een kleine meerderheid voor het vertrek uit de ‘Europese Graai-Unie’ stemde. Hij liet wel nadrukkelijk weten dat dit aanbond niet geldt voor jonge Afrikanen, Joodse en Arabische mensen en jonge extreem goed opgeleide kritische Britten die recentelijk zijn Bilderberg ‘gabbers in crime’ terecht voor Nazi’s, Maffia en Kinderverkrachters  uit maakte.

Behoed EU voor historisch Turks ‘Molotov-Ribbentroppact‘- EU-Verdrag’ van Merkel en Rutte.

Kregen trouwens de Buitenlandse vrijwilligers van de SS ook niet automatisch het Duitse Staatsburgershap? Toeval? Of staat de SPD nu door naar NSDAP na de Brexit klap in hun corrupte ‘Graai- gezicht’. En is Merkel dan toch de nieuwe Führerin van de SPD  NSDAP en Europa

Dat de Brexit-aanhang een meerderheid behaalde, was vooral het gevolg van stemmen van oudere mensen in Engeland die tegen de Nazi hebben gevochten en hun hele leven keihard hebben gewerkt en nu door de Elite van de’ Graai-EU’ eindigen met Bundesarchiv_Bild_102-17049,_Joseph_Goebbels_sprichtleeg 29ccd8734533a66933a7957067b38d85geroofde pensioenen. Uitgezonderd de op leeftijd zijnde Bankier-gangster en Ratten in pak in het extreme Corrupte ‘Witwas-centrum’ pro-Europese Londen. Die laatste ‘Graai-groep’ zijn trouwens ook een Nederlands ‘NSB-paspoort’ aangeboden met als extraatje dat zij de belasting mogen ontduiken van de rechtse Populisten Rutte en zijn PvdA loopjongen Gluiperd Dijsselbloem. Het vol gevreten ‘Neonazi zwijn Gabriel’ bralde dat „de jonge blanke goed opgeleide( corrupte) Britten beter dan de kaalgeplukte bejaarden door de elite weten dat het om hun ‘Graai-toekomst’ gaat”. Gabriel wil niet dat Europa alle bruggen ophaalt, maar dat Europa gaat kijken wat het nu voor de jonge Britten die in Europa wonen, studeren of werken kan doen om rechtszekerheid te garanderen. Misschien weer de Hitlerjugend en de SS ?  Deze jonge Britten moeten dan wel een Yuppieverklaring Ariërverklaring onderteken volgens Gabriel om te mogen blijven. Maar hoe onzinnige deze’ Neo-Nazi propaganda’ feitelijk wel niet is van de SPD NSDAP is dat zij volledig voorbij gaan dat er miljoenen buitenlanders uit niet EU landen, zoals China, US, Japan, India, etc.  die volkomen legaal met behoudt van hun paspoort in de EU wonen en studeren en werken.

 

14 antwoorden »

   • Liesbeth,
    revolutie of revolutionair sta gelijk aan afbreken of afbrekers
    en dat is net wat de heersende klasse
    constant mee bezig is
    waar de mensheid de fundamant heeft gelegd
    voor een internationale moraliteit
    en we alle erop moeten staan om de mensen rechten
    te vergroten en te verbreden en welvaart voor alle na moeten
    streven
    dalen we constant af naar de niveau waar de heersende
    klasse ons wil hebben en dat is revolutie
    chaos zodat die constant met geweld zijn orde ken komen
    scheppen .
    als alle zouden zeggen nee we zijn niet klaar
    om welke revolutie te onder steunen
    zou de wereld heel wat beter zijn
    Libië is een grote voorbeeld van hoe de heersende klasse
    de mensheid tegen elkaar hebben opgezet en de mensen daar
    in chaos en wanorde hebben achter gelaten

    onder steun nooit een revolutie
    stuur de revolutionair naar zijn moer

    Like

 1. RUTTE.

  “”””Er was in Brussel echt niemand die opendeed als ik aanbelde om over Oekraïne te spreken.”””””

  Hee -slappe kromme pokdalige- LUL,, Je had de sleutel van de Voordeur nog wel.

  Like

 2. Zolang de arbeiders in lijn met de doelen van Koning,Kerk en Kapitaal (3 K’s) stemmen, heet ‘t: dat is ware democratie. Vind ’t tegenovergestelde plaats, dan beginnen de 3 K’s ineens te brullen dat ’t onopgeleide, stomme en klootzakken plebs niet weet waarover ’t gaat en ’t stemmen moet worden overgedaan. Willen alleen democratie die hen bevalt. In Oostenrijk is gebleken dat in ruim 80% v/d kiesdistricten met ’t tellen is geknoeid. Alleen dan is ’t gerechtvaardigd dat de verkiezingen over worden gedaan.Weer ’n klap voor de EU,die juist zo verguld was met Van der Bellen. Verwacht nu dat Hofer ruim gaat winnen in oktober. Pure misdadig gedrag van links.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s