Uncategorized

Lijst van criminele verpleeghuizen van PvdA ‘Boef Martin van Rijn’ openbaar. Niemand gearresteerd!

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Bejaarden Melker Van Rijn’ negeerde PGB en moeder(Video) alarm. ‘Eichmann -Samsom‘ legt het uit.Straffeloos Kassa voor ‘Graai-Maffia-Zorgdirecteuren’ zonder geweten.
Staatssecretaris ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn’ (Volksgezondheid voor Rijken) heeft dinsdag zijn misdaden Martin van Rijnbekend met een lijst van de verpleeghuizen die crimineel slecht presteren o.a. door de bezuinigen van het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ en zijn ‘NSB-loopjongen Asscher‘. Het komt op een uiterst pijnlijk moment, aangezien pas geleden ook de Lijst van criminele Burgemeester (Video) van de PvdA ‘Snake in Suit Plasterk’ bekend is geworden met als gevolg dat hij sinsdien in een psychiatrische inrichting zit. Bronnen rond het Kabinet hebben ons laten weten dat men vreest dat Van Rijn nu Plasterk achterna gaat en ook verdwijnt in een inrichting. De Kamer wil nog deze week in ‘Gebral-debat’ met PvdA Miljonair Van Rijn over deze misdadige situatie waar hij en het rechtse Populistische Kabinet  en partijen verantwoordelijk voor is. Het is nog niet helemaal duidelijk of het Kabinet samen met hun Staats-NOS Poetin Raspoetin of het Monster Willem Holleeder de schuld wil gaan geven dat bejaarden behandelt worden als Untermenschen in deze ‘Pis langs de benen Kampen’ van Van Rijn.

Niemand gearresteerd voor het mishandelen en uitmelken van de Bejaarden. Is dat geen Klasse Justitie?
De Inspectie voor de (Geen)- Gezondheidszorg (IGZ) voor ‘Jan met de Pet’ heeft de grootste zorgen over deze elf misdadige instellingen: Careyn, Evean Zorg Amsterdam, Schippers de Zorg RippersStichting Amstelring Groep, Stichting Antroz antroposofische woonzorggroep, Stichting Beweging 3.0, Stichting Humanitas-Kassa, Stichting IJsselmeer ‘Witwas-Holding’, Stichting Alles voor Laurens, Stichting WoonZorgcentra voor de directie Haaglanden (WZH), Stichting ‘Zorggroep-Zakkenvullen-Florence’ en ‘MaffiaZorggroep’ Graaien in Groningen. De demente moeder van Van Rijn woont overigens in een instelling die gerund uitgemolken wordt door de VVD Barones de bikkelharde en corrupte Barones Heleen Dupuis. van één van de genoemde ‘Untermensch-stichtingen’ en zit dus nog steeds met pis langs de benen. Kan Van Rijn wat schelen. Waarom zit zijn moeder trouwens niet in een privé kliniek? De man is immers veelvoudig Miljonair. Of is dat een manier van PvdA-Top om solidair te zijn met uitgebuite bejaarden ten kosten van hun demente ouders?

Misdadige Zorg Directeuren behouden hun Mega-salaris en krijgen geen boete. Waarom? vraag het aan het VVD ‘Zorg- Rippers echtpaar Schippers’.
De Bejaarden Melker Van Rijn verpleeghuizen Kampen zijn ingedeeld in de volgende categorieën:

1.Intensief vervolgtoezicht(kuch).Dit betekent dat binnen een organisatie in korte tijd bestuursgesprekken en meerdere (onaangekondigde) bezoeken bij verschillende locaties van de zorginstelling plaatsvinden. Op basis daarvan gaat de inspectie een oordeel geven over de gehele ‘Maffia-zorgorganisatie’ of heeft dat inmiddels gedaan.

2.Vervolgtoezicht(kuch).De inspectie houdt vervolgtoezicht in de vorm van inspectiebezoeken en/of bestuursgesprekken. De inspectie toetst zo of de instelling de tekortkomingen die zijn geconstateerd, oplost. Als dat het geval is, sluit de inspectie het toezichttraject op betreffende locatie af (zie 4)

3.In afwachting van resultaatsverslag al dan niet vervolgtoezicht nodig(kuch)De inspectie heeft in een bezoek tekortkomingen geconstateerd. De instelling moet van de inspectie een verslag maken over hoe zij deze tekortkomingen aanpakt en/of heeft aangepakt, het zogenoemde resultaatsverslag. De inspectie bepaalt na ontvangst van dit resultaatverslag of vervolgtoezicht noodzakelijk is (zie 2)

4.Toezichttraject afgesloten(kuch).Dit betekent dat de inspectie in 2016 de zorginstelling niet opnieuw vanuit het risicotoezicht bezoekt. Indien meldingen of andere signalen aanleiding geven voor toezicht, zal de inspectie opnieuw toezicht houden in de vorm van inspectiebezoeken en/of bestuursgesprekken.

Locaties is Alles in de VVD Vastgoed Zorg-Maffia Wereld. VVD Gangster Potters:” Sommige bejaarden hebben niet eens een dak boven hun hoofd, dus de rest moet niet zo klagen”.

Jong geleerd oud Gedaan: Ratten in pak vullen Zakken(Video) ten kosten van onderwijs en Zorg.
Dat deze instellingen vaak niet aan de normen voldoen, betekent overigens niet dat alle verpleeghuizen die onder zo’n instelling vallen onder de maat presteren. De kwaliteit en veiligheid van zorg kan bij de ene locatie op orde zijn, terwijl een andere locatie van dezelfde aanbieder flinke tekortkomingen heeft, aldus de inspectie. De rapporten van de inspectiebezoeken van de IGZ zijn al eerder gepubliceerd.De instelling Stichting WoonZorgcentra met Pis langs de benen Haaglanden (WZH) kwam vorig jaar in het nieuws toen de vader van Van Rijn zich beklaagde over de Sjoerd Potterstekortschietende zorg voor zijn dementerende echtgenote op een van de locaties. De staatssecretaris loog later dat de organisatie het voorval goed had opgepakt en de zorg was verbeterd. Zijn moeder stonk inmiddels een uur in de rondte.De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) concludeerde maandag in een rapport over 150 verpleeghuisinstellingen dat een behoorlijk aantal de zorg voor ouderen niet aankan door de misdadige bezuinigen en het gewetenloze Zakkenvullen van de ‘Graai-Directie’s’. Over elf van de Misdaad-instellingen waren de zorgen dus zeer groot, maar  er is niemand gearresteerd en geen enkele verantwoordelijke Directeur kreeg een boete. Maar nog eens 38 verpleeghuizen doen het ook niet goed genoeg en blijven onder scherp toezicht staan van de inspectie(kuch).VVD-Kamerlid ‘Gestapo-man Sjoerd Potters’: ,,Het is goed dat we nu eindelijk weten in welke verpleeghuizen het beter moet. Ik wil dat voor het einde van de zomer in ieder geval de veiligheid voor de Directeuren,  die immers allemaal lid zijn van  onze  ‘VVD-bende’ en een paar van de Rechtse populitische partijen PvdA, D66 en GroenLinks  in alle verpleeghuizen op orde is. Want het is toch je ergste nachtmerrie als je vader of moeder in één van onze leeg bezuinigde Verpleeghuizen terecht komt, ha,ha,ha,hah en bijvoorbeeld net als de moeder van Van Rijn de verkeerde goedkope medicijnen krijgt toegediend en nog met pis langs de benen zit ook, ha,ha,ha. Nee, mijn ouders gaan naar een privé Verpleeghuis ( Zorg Villa’s)en echt niet naar een PvdA Bejaarden Melk tehuizen Kampen van Van Rijn, ha,ha,ha.”

 

Opmerking: Binnenkort: “Stem van de Straat van Amsterdam-Noir”(Video) op TV.

8 antwoorden »

 1. Was gisteren de 168 ste,, daarna ff poli 24,, van Rijn tegen een stuk of zes vrouwen.
  Beloften beloften beloften, dat is al wat van Rijn kan, meester in het in het zadel houden van de Totaly Verry Verry Darkroom club leden.

  Like

 2. Ligt voornamelijk ook aan de criminele raadsleden van wan bestuur en criminele praktijken in bepaalde verpleegcentra die hun zakken vol stoppen als ze bv. zg. met ontslag gaan. Dan duiken ze weer op in de raad van het bestuur en brabbelen een hoop narigheid met een hete aardappel in hun keel. En ligt niet aan de zorg met een hart. die hard moeten lopen. En wel een hart voor ouderen hebben.

  Like

  • Ik weet het. Zeer herkenbaar.

   Per patiënt berekent men 10 minuten consult van een medisch specialist, en vervolgens 40 uur voor management, finance en PR; per jaar.

   De Zorgsector is voor accountants en financiële graaibobo’s een grote speeltuin.

   Like

 3. Naast Rutte, schippers begint van Rijn dezelfde trukendoos te openen?
  Weer terugkomen op zaken, waarvan het geld tenimmer achterhaald kan worden?

  Like

 4. Die Van Rijn houdt wel erg van urolagnie, zeg! Zeker nu ’t z’n moeder betreft moet hij voor deze aberratie hoognodig naar de shrink!

  Like

 5. @ Bejaarde Melkert
  Over Melkert gesproken die ’n soort stiekeme achteraf adviseur van de
  duitse dynastie alhier is, kan je veel zeggen maar de manier waarop die
  de democratie in Bagdad heeft geïntroduceerd eist nog iedere week tien-
  -tallen zo niet honderden doden met autobommen .
  Bij rancuneuze Adje is de democratie in vertrouwde handen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.