zorg

‘Balkenende -Porsches ‘van gejat Zorggeld voor ‘Monster-Rip-echtpaar Nooitmeer’ .

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Waarom wordt Darryl Nooitmeer( Slavenaam) gearresteerd en de directie van de NS  en duizenden blanke Ratten in pak niet.Misschien omdat hij zwart is?
Schippers de Zorg Rippers
Is Holleeder het Monster(Video) van de Misdaad, zoals het ‘Misdaad-journalistiek-drek’ beweerd of zijn het de Ratten in pak die stelen met de pen van Gehandicapten, zieke bejaarde en ‘Jan met de Pet’? Oordeelt u zelf.
Gisteren werd de lijst van de Crime Top (Video) bekend van de ‘Maffia-Zorg ‘en vandaag is het weer ‘Graai-Raak’.Voor de Ratten in pak in “Banana-Fraude-Nederland” is het motto” Jong Geleerd ,Oud Gedaan “en voorbeeld van het VVD  ‘Monster-Rippers Echtpaar Schippers’ doet volgen. Het zeldzame eerlijke gedeelte van Justitie heeft de ‘Monster-Graai-directeur’ van de Rotterdamse gehandicaptenstichting Vivence en zijn vriendin gearresteerd wegens fraude met zorgend. De Rotterdamse zorginstelling blijkt onderdeel van een samenwerkings-Graai-verband met de Gelderse ‘Maffia-zorgorganisatie’ De Karmel, die onlangs in opspraak kwam door illegale ‘Bloed-winstuitkeringen'( Bron: Folow the money).

Balkenende begrijpt nu de Volkse onderwereld uitdrukking: Deze Bolide is een echte Kuttenvanger.

 

Snake in suits when psychopaths go to work als blankeGraai en Naai Burgmeesters'(Video) worden zij niet gearresteerd.
Balkenende Rutte
‘Monster-Zorgbestuurder Darryl Nooitmeer.’ (37) wordt verdacht van het verduisteren van minimaal 1,5 miljoen euro, bedoeld voor de huisvesting en verzorging van geestelijk gehandicapten. Bestaat er nog een laffere en laag bij de grondse misdaad? Is deze man en zijn vriendin niet een volle Criminele TBS psychopaat waarbij de “Holleeders” een klein kind zijn? De ‘Snake in Suit Darryl Nooitmeer ‘verdiende op de loonlijst al ver boven de Balkenendenorm dus een noodzaak om te stelen was er niet.
Bij de arrestatie van Nooitmeer en zijn vriendin werden twee ‘Balkenende -Porsches’, een ‘Koninklijke- Audi8’, een ‘Guy Verhofstadt -BMW-1′, en ‘Queen Maxima- sieraden’ en diverse dure horloges in beslag genomen. Ze zitten nog in voorarrest. Dit blijkt uit onderzoek Guy Verhofstadt Sophiein't Veldvan De Telegraaf en Volksnieuws uit  Amsterdam-Noir.
Darryl Nooitmeer werd afgelopen week gearresteerd na diepgaand en geheim onderzoek door de recherche Zorgfraude van de Inspectie SZW. Het Corrupte gedeelte van de VVD-Justitie van ‘Ard-Sodomie- van der Steur’ mocht er niets van weten, want men vreesde dat het onderzoek dan weleens net als bij het ‘Rolodex-Claus-Demmink ‘onderzoek stuk gemaakt kon worden. Het onderzoek startte eind vorig jaar, na de melding van een zogeheten ’ongebruikelijke transactie’ (lees: een grote contante betaling) bij de Financial Intelligence Unit, onderdeel van Justitie en dat de gehandicapte stonken naar de Pis en er ondervoed uitzagen en op straat zwaaiende met Oranje vlaggetjes en al niet gedwongen zongen Leve King Willem.

Waarom wordt Darryl Nooitmeer gearresteerd en de directie van de NS niet.Misschien omdat hij zwart is?
De ‘Graai-directeur’ wordt naast de oplichting verdacht van het opstellen van valse jaarrekeningen sinds 2011, zoals ook de NS doet en die Jaarrekening wordt dan blindelings goed gekeurd door de PvdA Minister van Financiën voor de Rijken ‘Gluiperd Dijsselbloem’. Justitie deed daarom een inval bij Misdaadaccountantskantoor Jan Bos in Bunschoten-Spakenburg, die de jaarrekeningen voor Vivence opstelde. Jan verdedigde zich door te stellen wat ben ik minder dan die ‘CDA- Bolle Valse Accountant- Nicht’ en vriend Jan Kees de Jager van de premier van NL. Ik doe exact het zelfde, waarom hebben jullie hem nog niet gearresteerd?

Kleine Witwas lokale Accountant wordt anders behandeld dan de ‘Panama- Accountants’.

Behalve de gewetenloze ‘Monster-directeur Darryl Nooitmeer’ van gehandicaptenstichting Vivence wordt ook accountant-gangster Jan Darryl Nooitmeer (49) als verdachte beschouwd, maar die werd niet gearresteerd. De accountant weigerde dinsdag commentaar en beriep zich op ‘VVD- geheugenverlies’n blank te zijn. Wegens betrokkenheid bij de fraude werden eveneens twee gewetenloze  leden van de ‘Blinde’ corrupte  raad van toezicht van de ‘Maffia-zorgstichting’ aangehouden. Het ligt voor de hand dat die ook ‘Black’ zijn. De Corrupte Dwight Boerenstam, Blinde-voorzitter van de Raad van toezicht bij Vivence, wilde dinsdagmiddag geen commentaar geven op de arrestatie van zijn bestuur-gangters en collega toezichthouders. „Wij doen hier geen enkele mededeling over , behalve misschien zijn wij net als  Minister van Justitie Van der Steur wat bonnetjes kwijt, goedemiddag, ha,ha,ha”, luidde de korte telefonische reactie van Boerenstam.  Deze ras Rat in pak  en top VVD-er Boerenstam is ook per direct op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst.  Zorgstichting Vivence kwam vorig jaar negatief in het nieuws doordat hun vestiging in het Achterhoekse Borculo onder verscherpt toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg kwam te staan. Dit gebeurde nadat er bij herhaling structurele tekortkomingen in de zorg geconstateerd werden .Zo was er sprake van onveilige medicijnverstrekking, was er onvoldoende deskundige begeleiding van de gehandicapten en was er een ongewenst snelle wisseling van het uitgebuite personeel. Begin dit jaar werd de ‘Misdaad-vestiging’ in Borculo gesloten. Misdaadgroep Vivence heeft sindsdien naast haar fraude en Witwas-hoofdkantoor in Rotterdam van de corrupte ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ nog vestigingen in Deventer, Almere en in Amsterdam op de ‘Witwas-Zuidas’ van de VVD staatssecretaris ‘Gangster Erik Wiebes‘.Het ‘Monster Ripechtpaar Darryl Nooitmeer‘  is per direct op het “Elite Gangster Billboard” geplaatst. Het word hoog tijd dat het rechtse  Populistische Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher die NL heeft laten verworden tot een waar Rat in pak’ Graai- Paradijs’ EXIT  Nederland gaat!

Binnenkort: “Stem van de Straat van Amsterdam-Noir” op TV. Prof Cees Hamelink: mooi initiatief; ik denk graag mee!

 

 

 

 

 

 

16 antwoorden »

 1. EEN ZIEKENHUIS in Spijkenisse ging ook failliet in 2014.
  600 Personeelsleden de laan uit. Argument? 3 Cardiologen hadden bonje met elkaar en enkele( bejaarde longpatienten) stierven. Wie gelooft deze shit? Mevrouw Schippers( die VVD mini-ster) keek ernaar en liet een groot ziekenhuis naar de klote gaan. Eindstand? De toenmalige bestuurders en RvT leden( allen wit) zijn nooit ter verantwoording geroepen. Ahteraf bleek 45 miljoen foetsie te zijn. 45 Fucking miljoen euro. En de boosdoeners? ( allen wit) : Geen foto’s van hun kop in de krant; geen termen als ‘ gore oplichters’. Een van de leden van de Raad van Bestuur stroomt door naar een vervolgfunctie in een Ziekenhuis in Zoetermeer( weer in de Raad van Bestuur).
  Maar de blanke klote pers zwijgt. En zo ook een witte minister van de VVD.
  Fraude en oplichterij zijn uitvindingen van de westerse mensen. En deze brother heeft het spel geleerd van zijn leermeesters. Helaas liep hij tegen de lamp. Booby-trap door een witte insider?
  Wat doen die klojo hollanders op Curacao dan: mensen hun grond afpikken en prive-stranden van maken. Tijd om hen het eiland uit te trappen! Conyo makamba

  Like

 2. Maar wat nog belangrijker is, het Nederlands niet voor Rutte stemmen om de deal te heronderhandelen, ze ronduit verworpen. Ergo, Rutte is snel en losse spelen met de integriteit en geloofwaardigheid van de Nederlandse juridische en politieke systemen zo veel als de FBI doet met Amerika’s in de Clinton email goochelarij, en zoals later vandaag Groot-Brittannië zal maken met de geloofwaardigheid na het verslag Chilcot over Tony Blair et al.

  Alsof de Brexit fall-out genoeg schade aan dat de geloofwaardigheid niet heeft gedaan. Men zou de indruk dat de bevoegdheden-die-zijn vreselijk ergeren kon krijgen met de gespuis daar willen inspraak in hun eigen leven. Te krijgen , maar het gespuis willen niet alleen een meer zeggen, worden ze steeds machtige ergeren aan de machthebbers zijn ook.

  Hij is niet de enige maar gelijk als Nuger aan de top kost het je kop!
  Dat kan je ook zeggen van Politie,militaire,bodyguard die hun moeten beschermen tegen ons en we moeten gaan stemmen!

  Wij het Volk moeten NU gaan eisen pensioen leeftijd terug draaien, gestolen geld terug storten Woekerpolis terug betalen swap terug betalen en ga zomaar door !

  Like

 3. Nederland graaiparadijs voor zorgbestuurders. Wit of zwart, maak niet uit.

  Bejaarden en gehandicapten kaalplukken is een nationale volkssport geworden
  (voor de VVD/PvdA/CDA/LinksGroen/D’66 tot D’88-stemmers).

  Like

 4. Een ludieke Zorgbom in een volle TK zaal,, die dan na 10,3 seconden leeg is door de vluchtende NEP Kamerleden met de snelheid van op nitro racende politieke motor monsters sneller dan Willy op de Damroep race,, een papieren snipper word wakker bom.
  Genoeg is genoeg.
  Uiteraard krijgen een aantal leden een voor waarschuwing,,, zij behoren niet tot de Verry Verry Darkroom club van ordinaire platte goedpraten en stemmende Wolvennest lieden.

  Like

 5. Zou me niks verbazen dat deze broeder in een val gelokt is
  door eerdere bestuurders die met veel grotere bedrage
  aan de haal zijn gegaan .
  want op positie komen voor zwarte is zeer moeilijk
  of er moet een adder onder de gras zitten .

  de zeer corrupte Nederlandse zorg en welzijnswerkers organisatie
  hebben deze arme zwarte piet op geofferd
  hoop dat die zijn mond houd en bij de rechtbank
  voor de camera een live bekentenis aflegt
  en alle ratte erbij lap

  waarom die man zijn auto in beslag nemen en bij van Jos van Rijn
  niet .
  zou me niks verbazen dat die broeder onschuldig is

  Like

   • Nederland is een land waar je onschuldig bent tot dat je schuldig
    bevonden word.
    tenzij je zwart bent want dan ben je schuldig

    dat die arme zwarte piet van sinterklaas zijn eigen tent mocht
    open wil niet zeggen dat Sinterklaas de boekhouding niet heeft
    vervals

    Redactie van Amsterdam-Noir vond deze zwart piet ook
    maar een slachtoffer die allen maar heeft gedaan wat die van zijn blanke
    meester heeft geleerd en dat is zijn pen gebruiken
    om zijn jutte zak te vullen
    die zwarte piet verdiend een diploma en lidmaatschap van de VVD
    liberaler ken gewoon niet
    en bekijk deze clip eens en zeker op 15:14
    denk we veder

    .

    Like

 6. Na dat vernietigende Irak rapport waarin de massavernietigingswapens
  ver te zoeken zijn en Tony Bliar als smerigste terrorist te voorschijn komt
  met 180 doden op zijn geweten, zou hier Bahlekkende vervolgd moeten
  worden wegens valse voorlichting en moord met voorbedachte rade .

  Coalition of the Killing

  Like

 7. We weten ’t nu wel: zorg- en woningstichtingen apen ’t KH na. Zogenaamd maatschappelijk belang, geen verantwoordelijkheid, vette salarissen en bonussen. Gelijk ’n vis die als 1ste rot aan de kop en dan neerwaarts. Pak je de kop niet aan, wordt ’t nooit wat.Dat begrijpt dit volk van vissers itt de Fransen heel slecht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.