pvda

Criminele Burgemeesters en de King van Saoudi Arabië willen Aboutaleb als Leider van PvdA.

(van onze Dolgedraaide PvdA redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De PvdA staat na drie jaren roven en plunder van de zieke, oudere en werklozen op 8 zetels en alles wijst er op datAboutaleb zij  na de komende Landelijk verziekingen blij mogen zijn met een of twee zetels.
Dertien criminele PvdA-burgemeesters en de Koning van Saoedi Arabië’ hebben die Corrupte volgevreten bolle ‘PvdA-Huismarokkaan’ de Rotterdamse ‘Zonnekoning ‘Abouteleb’ opgeroepen de Lijstaanvoerder te worden van de PvdA-hoertjes. Onder Burgemeester Aboutaleb is Rotterdam een ware ‘Onleefbare-Hel’ geworden voor de gewone man en vrouw. De 13 niet goed bij hun hoofd zijnde PvdA Burgemeesters motiveren hun oproep door te stellen dat Aboutaleb de ‘NSB-man’ is die NL weer kan verenigen en klaarstomen om op te trekken naar het Oostfront tegen Poetin.

De Ratten verlaten het zinkende PvdA schip.

 

Hollandse delegatie van King Willem met zijn ‘Huismarokkaan Aboutaleb’  uitgejouwd voor Nazi en Maffia op Catwalks Bilderberg2016. NOS geschokt.
Binnen de corrupte PvdA Top bestaat de angst dat er te weinig bekende beruchte ‘Graai-PvdA-kopstukken’ meedoen aan de aboutaleb_verbiedt_oudejaarsfeest_in_maassilo-2009-12-01_0lijsttrekkersverkiezingen. PvdA Geestelijk Gestoorde Fresen: “Dan zal de PvdA dus ook niet profiteren van de aandacht die zo’n verkiezing trekt in de Mainstream&Maffia-media en de Staats-NOS. Die heeft de PvdA wel heel hard nodig”. ‘Eichmann Samsom’ maakt in het najaar bekend of hij zelf meedoet als ‘PvdA-Imam’ of vrijwillig een privé psychiatrische kliniek ingaat met behoudt van het Luxe Wachtgeld net als Ronald Plasterk.De kans bestaat ook dat de loopjongen van Rutte vicepremier Asscher zich ook beschikbaar stelt, zodat hij nog meer armen door de Schoorsteen kan jagen.Een beroeps Leugenaar woordvoerder van de Rotterdamse burgemeester laat weten dat Aboutaleb niet zal reageren op de oproep van de PvdA-burgemeesters, want dat is hem te min. Daarnaast wees hij er op dat Aboutaleb als Hofnar van King Willem recentelijk terecht voor Maffia en Moordenaar is uitgemaakt tijdens de” Bilderberg Catwalk” en daar geen trek meer in heeft als narcist.Maar de Hoofdreden dat de Aboutaleb niet meedoet is dat hij wat mooie aanbiedingen op zak heeft van de Koning van Saoedi Arabië en anders gewoon van zijn wachtgeld gaat genieten in Marokko. Off the record heeft Aboutaleb laten weten overal voor in te zijn, maar niet als Lijstaanvoerder van een obscure eenmanspartij te kakkert te gaan zitten in de Tweede Kamer.

 

 

14 antwoorden »

 1. ….

  men staard en word genaaid ..

  wellicht strekt / sterkt het tot aanbeveling om de malloterie van de linksch-mensch aan een nader onderzoek te onderwerpen ..

  internet ..

  gemak dient de (linksch) mens (ch) (heid) ..

  inzake de wijsheid in pacht hebben ..

  https://www.google.nl/search?q=linksch+menssch&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=6YaDV-eTEdHj8wfx_aOoCQ ..

  https://www.google.nl/search?q=linksch+menssch&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=6YaDV-eTEdHj8wfx_aOoCQ#q=linkschmensch ..

  dank voor de aandacht ….

  ….

 2. Ik hoop echt dat onze burgervader voor elk iemand die in de Rotterdamse bijstand zit en met een papierprikker voor het stadhuis papiertjes moet prikken hij in een volgend leven minimaal 10 jaar de bak in vliegt.In dit leven zou ook mooi zijn!

 3. Prima, afstraffing na 4j heulen met arbeidersverraders zal genadeloos zijn.Rest zeteltje in grachtengordel,dat is ’t dan.Aboutaleb+Dijksma zijn al op Bilderberg top verordonneerd Samson op te volgen.Mocht niet meer komen van Willem=Bea. Moeten ’n cordon sanitaire aanleggen om PVV,die vele proteststemmen zal vergaren. Dijksma zal zeker haar gewicht in de strijd gooien. Aboutaleb is zo onbetrouwbaar als de neten: aan de Maasoever solidair zijn met Charlie Hebdo en tegen terrorisme en de volgende dag in ’t vliegtuig naar KSA,die IS financiert en bevoorraadt. Redelijk krom,nietwaar?In handel geeft ’t principe helaas niet de doorslag.

  • Allah is groot en machtig, en Diederik Samsom is zijn profeet.
   Met Ayattolah Aboutalaap gaat de PvdA een pelgrimstocht naar Mekka organiseren.

   Er komt geen cordon sanitaire om de PVV.

   Er komt namelijk een GORDON sanitair (inclusief Kameel, Rutte, Onno Hoes en Humberto Schwartzkopf) om de PVV.

 4. Kijk , dat geeft de Burger moed . De plee v.d. AA op min zes zetels .
  Wat Alie B. voor het hollandse lied is is Achmed A voor politiek bes-
  -tuurskundig Hollands getriefel .
  Televisie technisch de voorbije uren bij herhaling te zien en horen
  gekregen dat de leegloop van leden bij die niets opleverende ranzige
  politieke debatclubjes zo goed als volledig is. Mooi zo ! Houzee !
  Kweekvijver werd dat brakke bedorven stilstaande water genoemd.
  Ongezonde fletse typetjes , iets anders levert het niet op.
  Achterhaalde volksverlakkende shitstructuurtjes vermorzeld door
  flitsende informatie technologie . Dit is de eeuw van het zelfdenkende
  individu. Dag Achmed, vreet jij je bril maar op.
  En daarna je stropdas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s