koningshuis

‘Queen Exotica Máxima’ zet King Willem weer op z’n nummer en vakantie bestemming Staats-geheim.

(van onze Royaal Geheime Vakantie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Sinds de Misdaadbanken in 2008 de roof van de eeuw pleegde op de massa met hulp van de corrupte Felipe Willempolitiek verkeert de massa in de EU en de rest van de Wereld in een ‘Jan met de Crisis’. Zo moeten 50 miljoen EU burgers en 60 miljoen US  burgers overleven onder de armoedegrens en zijn sinds 2008 niet meer op vakantie geweest. In US is markant een kleine Burgeroorlog uitgebroken tussen de mensen die nooit op vakantie kunnen gaan tegen de ‘Royaal-Maxima-Taxfree-Elite’ die altijd op vakantie is. In Frankrijk wordt al maanden dagelijks gedemonstreerd tegen de ‘EU-Elite Geld-Vampiers‘.Kan de Royaal ‘Graai en Naai Elite’ wat schelen. De ‘Nep en Fop Tweede Kamer’, een trouwe dienaar van de ‘Koninklijke-Syfilis-familie’ is reeds voor twee maanden vertrokken op vakantie.

King Willem: Vluchtelingen Oké. In mijn Paleizen NEE is van alle tijden.
Nu gaat de ‘Graai-King Willem’ met zijn parasieten familie ook op vakantie en namen verveelt, melig en met minachtend ‘afscheid’ van het Klootjesvolk. De grote afwezige deze keer was de Voorzitter van de Landelijke Oranje vereniging de VVD ‘Pedo-Graai en Naai Burgemeester Jean Paul Gebben,’ omdat die smeerpoets recentelijk dronken betrapt was op pedofilie tijdens diensttijd in Koning Willemzijn stad. Maar maakt u zich geen zorgen want deze Ras ‘Pedo-VVD-er’ zit sindsdien in het Luxe Wachtgeld ‘Vakantiegeld’ en kan jaren op vakantie gaan in binnen en buitenland. De Telegraaf en de overige geile ‘Oranje-Boven-Jaknikkers Pers’ was van te voren gezegd geen vragen te stellen over de afwezigheid deze ‘Oranje-Pedo’ schandvlek’. Koningin Máxima heeft meer medelijden met haar oudste dochter dan Willem-Alexander kopt de ‘Oranje- boven- Telegraaf’ en  de geheimzinnigheid over de extreme Luxe zomervakantie van de Oranjes volgens de Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. De Telegraaf vroeg King Willem waar de Koninklijke Familie dit jaar zijn miljoenen euro kostende extravagante vakantie gaat vieren. De King heeft immers diverse Zomerpaleizen rond de wereld. De ‘Graai-King’ liet weten dat zij dit jaar in ieder geval niet naar hun Zomerpaleizen in Griekenland of Argentinië gaan. Die staan dus het hele jaar leeg wat een vermogen kost. Waarom eist de ‘PvdA-Iman Samsom’ niet dat er Vluchtelingen worden geplaats gordon-marcin het leegstaande Griekse Zomerpaleis? Ook waren zij niet van plan om naar hun Koninklijke massamoordenaars vrienden in Saoedi Arabië te gaan. De King liet weten net als zijn ‘Hofnarren Rutte& Asscher’ zijn bestemming dit jaar weer geheim te houden. Zouden Rutte en Asscher meegaan met de Koninklijke Familie als vakantie Hofnar-Butlers? Op de achtergrond stond een groepje geestelijk gehandicapte apathisch te zwaaien met Oranje vlaggetjes onder leiding van Ali B. ,die voor deze gelegenheid was uitgedost als Soldaat van Oranje. Kennelijk vond zelfs de Telegraaf dat te gênant en maakte daar geen beelden van en meldde dat ook niet in hun Royaal propaganda artikel. Maar het zou ons niet verbazen als het extreem schaamteloze ‘RTL- Riool-Boulevard’ met zijn ‘Royaal Os Marc van der Linden‘ daar wel feestelijk aandacht aan geeft.Hoe het ook zij, volgens de Telegraaf wordt het dit jaar een verre Top geheime ‘Tropische’-Eiland bestemming, Houzee. Maar er is ook door de Elite gedacht aan vakantie vertier voor de gedwongen thuisblijvers. Zij worden dagelijks angst aangejaagd door de Mainstream&Maffia-media en de Staats-NOS  met Poetin en dan is het maar beter je in je huis schuil te houden in plaats van als All you can eat- ‘Vee’ op vakantie te gaan naar Turkije.

Binnenkort Shocking docu:De voor ‘Misdaadjournalisten ‘onbekende’ Chinees Maffia(Video), de Bazen van Onderwereld.

11 antwoorden »

 1. LS…

  Sinds vandaag staan er honderden miljoenen in goud uit te keren premies op de hoofden van de Rothschild Khazarian Mafia volgens Benjamin Fulford. Dus ook Fat Willy & Pampa Max kunnen nergens meer heen. Zeker niet naar Argentinië en Griekenland waar op elke hoek van de straat wel iemand is te verwachten met een hooivork, hakbijl of Kalasjnikov…

  • De hoer van Babylon is mevrouw Clinton,omdat
   wie in een overspelige relatie leeft is hoererij
   aan het bedrijven .
   met de bloed van de vele zwarte mannen wil ze haar
   wijn maken om zo dronken op de beest te gaan
   rijden

 2. Dan zal ’t wel ergens in Latijns-Amerika zijn,wsl gaan ze mee met Max.’s ouders die nu in NL verblijven. Elk woord wat over die man wordt geschreven is er kennelijk 1 te veel. In Griekenland alles naar de verdoemenis en hordes mensen op staat levend,maar W’s zomerpaleis staat heel ’t jaar door leeg. En Max. was toch zo begaan met ’t lot v/d arme medemens dat ze besloot met micro kredieten te gaan leuren. Wanneer prikken de debiele Oranje tokkies daar doorheen?

 3. Volk van Nederland laat niemand u verleiden ! Wat is de naam van uw schepper
  GEEN God ,Lord,Jehova,Alah, maar Ik BEN Dat IK BEN dat is de naam van uw schepper ! Pak uw bijbel ga naar exodus 3-14 u zal zien en hou uw geloof in uw hart als een mosterdzaad !

 4. Vakantie in Argentinië?

  Als Oranjes voor langere tijd op vakantie gaan, moet je pas echt oppassen.

  Lees meer: http://forbiddenknowledgetv.net/hitlers-escape-to-argentina-where-he-lived-in-until-1962-27746
  History is written by the victors, all written history is fake

  Connecting the dots also leads us to the would-be hideaways of the Bush and Moon families – and believe it or not they are next-door neighbors in Paraguay which just happens to be within the drug triangle with the Mariscal Estigarribia US Air Force Base as their support and protectorate.To add further fodder to this the Bush family actually bought the Hitler Estate (where Hitler lived until his death).

  This is where they intended to hide from you once they no longer had any place to run. Lees meer:http://neilkeenan.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s