terrorisme

Dodental aanslag ‘Psycho-Killer Baardman’ Nice loopt op. Inlichtingendiensten weer gefaald.

(van onze Oorlog redactie)

AMSTERDAM-NOIROorzaak ‘IS’-aanslagen Brussel, Parijs en Nice. Politietop: wij zijn berekend op dreiging Baardmannen(kuch) ,maar niet die van de ‘Ratten in pak’.

Het dodental van de kennelijke aanslag van de ‘Psycho-killer-Baardman’ in Nice is opgelopen tot tachtig. De corrupte FDiederik samsom vliegend tapijtranse minister van Binnenlandse Zaken, Bernard Cazeneuve, meldde verder dat achttien mensen in kritieke toestand in het ziekenhuis liggen en dat een groot aantal anderen gewond is geraakt, maar dat het haar van President Hollande goed zit. Ook weigerde hij uitleg te verschaffen of deze ‘TBS-Baardman’ is meegekomen met de ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen-stroom van Merkel. En hoe het kan dat wederom de inlichtingendienst van Frankrijk in het bijzonder en in het algemeen die van de EU Gladio hebben gefaald of juist niet?

 

With “The Happy Family” less Amsterdam ‘Jihadists fighters’.Waanzin ten Top van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”:Wijkagent verdwijnt uit wijk.

Onze gedachten gaan uit naar hun familie en naar de getraumatiseerde inwoners van Nice. De corrupte minister liet weten dat er een psychologisch team in Nice aanwezig is om slachtoffers op te vangen voor wat het waard is. Bert Koenders melde vanuit Pekin( zijn Eunuch vakantie adres) dat Nederlandse Volk niet ongerust hoeft te zijn, want niemand van het “Lieg en Bedrieg Kabinet” en de ‘Graai-King Willem familie’ die momenteel 2 maanden op vakantie zijn waren in Nice.

De Elite heeft zijn informatiepositie wegbezuinigd. Waarom? Is dat een’Elite-Moord maar raak- Complot?
De informatiepositie van de politie en de inlichtingdienst heeft de regerende ‘EU Elite’ zelf wegbezuinigd, want in de jaren ’70, ’80, ’90 en 2000 was er een verfijnd opvang netwerk van wijkagenten en Jongere buurthuizen, die precies wisten wat erin de ‘Volks-Getto-buurten’ speelde en wie niet lekker in zijn vel zat en bijv. op het punt stond zelfmoord  te plegen en tegenwoordig tich onschuldige mensen meesleept.  En laten wij elkaar geen mietje noemen. Hoe het ook zij, bij alle ‘Baardmannen-slachtoffers’ zit nooit één Ultra-Rijken of een Top Politici!  Toeval?

19 antwoorden »

 1. Staatsgreep in Turkije. Interne ruzie dus binnen de Illuminati.

  De Romanov-familie doet een greep naar de macht:

  Servië, Griekenland, Bulgarije, Hongarije, Turkije, Krim, Rusland, Syrië vormen nu een aaneengesloten blok.

  Geen geclaxoneer meer in Istanbul.

  Komt er van als Erdogeit de zaak verziekt.

 2. zieke tv homos willen aandacht en belangsteliing en vinden altijd wat:

  Gordon laat via social media weten dat hij plannen had om naar Nice te vliegen om de Franse nationale feestdag Quatorze Juillet te vieren.

 3. Gebeurt als je ’t land laat vollopen met meer dan 5 miljoen gasten uit de Maghreb en intens samenwerkt met gekke Merkel die ’t nog steeds niet gesnopen heeft. Wat ’n brokken duo.Nu kan Frankrijk België niet (meer) de schuld geven.Er lopen miljoenen Trojaanse paarden rond in de EU met dank aan Merkel.Zou op de 14de juli op ’t schavot behoren te staan.Hollande wordt gespaard,want die is inmiddels zo seniel dat ie zich uitsluitend nog druk maakt om wat sprietjes haar op z’n hoofd.Hoe overig lichaamshaar erbij hangt, is onbekend en wsl rekent de kapper daar extra voor, als Hollande daarvoor ’n APK beurt wil.

 4. and it was a well known practice among the French Royals and Elites to dabble in the dark arts for gaining powers. Once these Demons take hold of a Grouping of Souls they never let go and in fact Blood Curses and Blood Oaths last for generations without end even if your children and their grandchildren were never involved in the intial Deal with the Devil. These are Deals are lasts for Generations. The original Deal is enough to enslave countless generations into this Dark Realm. Hence the Followers of the Forces of Darkness are keeping their end of bargain and offering Ritual Sacrifices to then harvest that Energy as the Energy Vampires that they are.

 5. De vloek komt er aan ! Voor alle families die jullie hebben gestolen nog steeds stelen en ik heb het niet over de arme witte Volk want, het waren niet alleen zwarte maar ook witte slaven van Ierland !

 6. Deze resorts daadwerkelijk tegemoet te komen aan de grillen van pedofielen . De EU steunt ook de politieke en sociale ” rechten” van de verschillende beoefenaars van de seksuele deviancy die rechtspersoonlijkheid dekking biedt voor pedofielen om verschillende NGO’s vast te stellen in heel Europa om hun politieke agenda te duwen.

  Twee van dergelijke outfits zijn de Britse Pedophile Information Exchange (PIE) en haar bondgenoot, de Nationale Raad voor de burgerlijke vrijheden, die pleiten voor de decriminalisering van seks tussen volwassenen en kinderen vanaf tien jaar oud.

  Met andere woorden, hebben de .

  Allemaal duivels geen allien maar duivels !

  Moge Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond!


 7. Als onze nieuwe EU Führer Frans Timmermans, Assad aanwijst als het grote kwaad dan wordt in het Licht van de laatste Gladio operatie in NIce, het de hoogste tijd OM onze met daderkennis overgoten Politici met kop en kont af te zetten.

  Inter-view Al Assad en ABC toen moest aanslag Nice nog plaats vinden

  Nice dagelijkse praktijk in Syrië, wij mochten wensen dat we zo’n President hadden

  volledige transcriptie: http://www.veteranstoday.com/2016/07/14/president-al-assads-interview-with-nbc-news/

   • NICE, MERCI BEAU COUP, BEAU COUP BUT NO MERCI

    Omring hem en al die andere in je Ziel, in je gebeden, “ook al geloof je geen moer”, hem vermoorden dat hebben ze allang geprobeerd.

    We hebben slecht één optie de eind afrekening opmaken en daarmee de ware balans, de kosmische balans definitief te her stellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s