US President verkiezing

De Hoer Melania van Trump aapt Michel Obama na met speech tijdens Republikeinse congres.

( van onze Internationale ‘Elite- Callgirl Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gisteren was de openingsdag van het reactionair republikeinse Congres. En de eerste spreker die Geert Donaldmocht brallen was de voormalige Striptease en tegenwoordig peperdure ‘Botax-Hoer’ Melania (geboren Melanija Knavs, gegermaniseerd door de mensenhandelaars die haar Amerika in smokkelde tot Melania Krauss) van ‘Mad Dog Trump’. Nou, zij maakte haar reputatie als betrouwbare hersenloze Hoer meteen waar.  De speech had zij voor het grootse gedeelte ‘geleend’ van Michelle Obama waar zij en haar Sugar Daddy ( zij scheelt slechts 23 jaar met Donald) seniele, maar o, zo geile oude bok Trump zo op tegen is. Zij pochte nadien de speech helemaal zelf te hebben geschreven. De meeste aanwezige Republikeinse volbloed Red Neck Cowboys vonden de speech geweldig en vooral diep, al moesten zij toegeven er geen woord van te hebben gehoord omdat zij gebiologeerd naar de Mega Botax tieten van de ‘First Lady- Hoer’ zaten te staren. Maar is zij nu een grote Hoer dan ‘War Mongul Hillary Clinton‘?

The future Trump First Lady Melania is an open Book and loves ‘Pedo-Bill Clinton-cigars’.
cirqtbhwuaasbzp
Melania heeft daarna slaande ruzie gekregen met haar Sugar Daddy President in Spe. Zij dacht wij zijn zo rijk en blank, dat wij toch de enige zijn met (porno) internet laten ingewijde ons weten, dus zij dacht ik word nooit gepakt met mijn plagiaat van Michel Obama.Nou, dat beloofd wat voor de toekomst als deze hersenloze, maar peperdure Hoer straks de First lady van de US is en zich dagelijks hoereert in het Witte Huis. Maar er komt nog meer Trump familie toespraken. De komende dagen komen eerst zijn kinderen een speech geven en die hebben nog nooit een dag (eerlijk) werk gedaan en zijn opgegroeid als extreem verwende nesten, die denken dat alle Blacks en Hispanic allemaal nannies, werksters, tuinmannen, chauffeurs, Pool mannen en huiskoks zijn. Dus daar kan ook nog wel het nodige absurde uitkomen. Maar er is hoop voor de familie Trump, want hun verstandigste lid van de familie is de laatste spreker, namelijk een Mexicaanse Chiwawa. Pikant en uit de mainstream media gehouden was dat Geert Wilders een tete a tete had in de kleedkamer van Melanie en nadien geen mededeling over wenste te doen maar zeer opvallend was dat zijn haar net op Donald leek en dat zijn ogen wild in de rondte tolde. Wel is uitgelekt dat voordat Wilders naar binnen mocht net Berlusconi naar buiten glipte met zweet op zijn kale Kop. Dus wat men ook moge denken van Melania zij heeft wel ervaring met ( bejaarde) Presidenten in actie.

19 antwoorden »

 1. Dat gezien de bloedlustige taferelen, die zich voordoen bij de verkiezingen, blijft de geloofwaardigheid ervan in twijfel bij goednadenkende publiek?

 2. Liesbeth me zuster in strijd begrijp me goed de hypocriete r
  Amerikanen stuur vrouwen naar de bajes omdat ze de hoer spelen.

  en die Tromp komt met een extreem conservatieve religieuze
  2 de man aanzette ter wel de bijbel echt zeg trouw met de
  echtgenoot van je jeugd en Tromp daar keer op keer schijt aan heeft .

  hypocriete eed zo help me god krijg gewoon en bijsmaak.

  schrik niet maar zo ziet iemand eruit die gezond leeft
  zonder de medische maffia en voedsel gangster van de
  westelijk maffia gilden

  http://www.nsmbl.nl/deze-oma-van-74-is-de-oudste-vrouwelijke-bodybuilder-op-aarde/

  .

 3. LS…

  Was het maar zo eenvoudig ! Hobama heeft met zijn CIA Coup in Turkije Erdo proberen te vermoorden en zo ook Putin en Metvedef. De Russische straaljager is door de CIA neergehaald van daar de verzoening tussen Putin en Erdo. De CIA piloten die Erdo moesten neerhalen zijn in allerijl teruggeroepen door Washington te samen met alle USA gevechtsvliegtuiten die in de lucht waren. Putin zou ze allemaal hebben neergehaald tezamen met de CIA / USA satellieten. Zeer verwarrend allemaal maar de Rothschild Khazarian Maffia / USA staat op instorten. Erdo blijft een gevaarlijke gek. Hobama is een fraud. Michiel Obama is een tranny/kerel . Dus wat zeuren we nou over een mooie callgirls met een gejatte tekst. Nog altijd beter dan al die kinder verkrachtende satanisten bij elkaar

  • PS…
   En aan het einde van de rit is het toch weer helemaal anders maar zo ver zijn we nog niet. Een ding is zeker: the Kazarian Maffia staat op instorten en de hit list van The White Dragon Society/ Benjamin Fulford wordt alleen maar langer !

 4. Zowel George Herbert Walker Bush (bush-41) , George Walker Bush (bush-43) en senator John Kasich van Ohio zijn niet aanwezig in Cleveland, aldus het NOS Journaal. Die mogen Trump dus al helemaal niet. Ik persoonlijk moet nog het eerste boek tegenkomen waar de vuile was en crimininele aktiviteiten van Trump aan de kaak worden gesteld. Trump is `as clean as a whistle’. Van de Clintons en de Bushes kun je een complete boekenwand vullen met `recorded history’ van de criminele aktiviteiten van deze families.

 5. Het NOS 20:00h journaal laat dit ook zien. Echter de tekst die beide dames spreken, die kan de Millennium generatie in eigen zak steken, want daar vinden we tegenwoordig niet zoveel van terug in de praktijk. Bij het Obama bewind zijn het loze woorden gebleken, bij Trump wordt je bij verzaken ervan ontslagen. Ook de manier waarop Michelle en Melania het uitspreken is behoorlijk verschillend. Bij Michelle is het vanaf de teleprompter en zo van dat ga ik straks thuis nog eens even doornemen. Mij Melania, die zo’n beetje als twee druppels water op Claudia Cardinale lijkt in `Once Upon a Time in the West’ kun je zien dat ze elk woord haarfijn begrijpt en meent.

 6. Als iemand zegt dat ze ’n model is geweest is dat vaak ’n eufemisme voor ’n meer horizontaal dan verticaal beroep.Maar wat balt ‘t? Ze is Europees vanachter ’t vm IJzeren Gordijn (gelijk Trump’s 1ste ex) en kan mss op ’n haar toevertrouwde wijze bijdragen tot detente met Poetin.Zal Hillary niet lukken:die werkt als ’n rode lap op de stier.Je kunt beter Melania in ’t WH hebben dan bolknak Bill+diepvries Hillary. Melania tovert ’t Witte Huis in ’n mum van tijd om tot ’t Witte Kruis!

  • Ja,so what dat ze vroeger de hoer heeft gespeeld .Beetje waardeloos Steven,en dat de speech gejat is van Michael Obama kan wel eens een slimme zet geweest zijn,de hele wereld heeft het er in ieder geval over…so he,s in the picture…

  • LS…
   Wijs mij een man / vrouw aan die niet voor de hoer heeft gespeeld ! Ik ben niet zo met religie maar een zeker Jezus zou ooit gezegd hebben: Wie zonder zonden is werpe de eerste steen !

   • Jezus zou ook gezegd kunnen hebben: “wie geen hoer is, wie geen hoerenloper of bordeelsluiper is, wie geen rat in pak is, wie niet Kameel of Peter R. de Vries heet, of wie niet met Demmink in de plantsoenen heeft gewerkt, die werpe de eerste baksteen op de kale kop van Frans Timmermans.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s