Media -Maffia

‘Allround BN-Hoer Beau van Erven Dorens’ koopt daklozen om en Telegraaf zet hem neer als Florence Nightingale.

(door Nico van den Ham en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Daklozen-omkoping door ‘Allround BN-Hoer Beau van Erven beau-van-der-evenDorens’(Video) voor “Tokkie-TV” van het ranzigste leed niveau.
Hebben de Daklozen ook cocaïne gehad zoals gebruikelijk in de’ BN-snuif-kringen’ van ‘Maffiaboss John de Mol’.Het moet haast wel. Of moesten zij hem net als Beau ook nog in hun kont nemen? Op die vragen zal de ‘Dakloze-Leed-Show’ van de misselijkmakende Beau geen antwoord geven. Dat valt onder de geheimen van zijn ‘Maffiaboss John de Mol’. Beau een ‘BN-man’ die tot alles in staat is ging voor deze Riool-uitzindig verkleed als Florence Nightingale op stap met de Daklozen,zodat de ‘TokkiesTV’ kijkers wel kunnen zien en  begrijpen dat hij altruïstisch is. Het levert wel her en der wat commissie beelden op ware het niet zo triest als een Dakloze die kennelijk net te veel heeft gesnoven Beau een paar keer ruw aan zijn kont wil zitten en hem ‘Lekkere-Geile- Nightingale’ noemt.

Wellicht nieuwe Riool- RTL 4 Leed-serie: ‘Schijt aan elke vorm van fatsoen’.

RTL 4 Presentator Beau van Erven Dorens koopt 5 daklozen om.10.000 euro per dakloze! Daklozen omkopen om in zijn nieuwe serie‘The Amsterdam Project’ te komen vertellen dát wat het gecensureerde RTL 4 wil dat de daklozen komen vertellen. Beau van Erven Dorens was aanvankelijk razend enthousiast over de geheel gratis toegezegde medewerking van de dakloze Melder van Misstanden Nico van den Ham.Totdat Beau van Erven Dorens de goudeerlijke website van Nico zag!

Sluikreclame worden ‘Harde feiten’ in de Telgraaf: ‘BN-Hoer Beau’ over de rug van daklozen neergezet als Florence Nightingale.
Toen Beau van Erven Dorens en zijn RTL 4 team de website van Nico hadden bekeken, waren zij tot de conclusie gekomen dat Nico toch wel te veel waarheid en harde feiten op zijn site heeft gepubliceerd voor het gecensureerde RTL 4 en haakten zij af. Nico werd niet teruggebeld. Zelfs niet nadat Nico nog 3 keer met het team van Beau van Erven Dorens had gebeld en het team 3 e-mails had toegezonden met de keurige vraag; waarom zij niet terug belden. Plotsklaps bleek de niet omkoopbare Nico van den Ham een stuk dakloos vuil voor het RTL 4 team en kreeg op geen enkele wijze antwoord. Wellicht is het een goed idee dat Beau van Erven Dorens, die Nico van den Ham na het publiceren van zijn artikel wél onmiddellijk opbelde, een programma gaat maken met de titel; ‘Schijt aan elke vorm van fatsoen’.

Meer Lezen en schokkende ‘Beau-Video’s bij Nico van de Ham. 

 

5 antwoorden »

 1. En dit is waarom Merkel zegt kom maar naar europa en soros deel boekjes uit waar ze moeten zijn voor huis geld en verwend worden met uw geld !

  Like

 2. BvED wil graag volgend jaar ’n lintje, gelijk Natascha Froger dit jaar. Heerlijk toch om ’n paar ton te verdienen aan andermans leed en dan ’n lintje v/d Koning te krijgen. Gewoonlijk snapt die niet veel,maar dat gaat er bij hem in als gesneden koek. Immers, hij doet niet anders. In ’n crisis die al z’n 9de jaar ingaat, komt hij met 110 miljoen NETTO (voor ’n NL sterveling ca 250 miljoen BRUTO) niet uit en moet echt de eindjes aan elkaar knopen. Waarom geeft ie zichzelf geen lintje?

  Like

 3. Dit is nieuws ! Wanneer hebben we dit in nederland ? of is het volk blind en doof maar u krijg wat u verdiend !

  Moge Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstanders en ook de tong van uw hond !

  En ik zeg u nogmaals als deze elite huizen van europa met hun duivels dansen en die bestaat ! dan bestaat ( IK BEN WIE IK BEN – IK BEN ) Ook en geen enkel woord
  van ( IK BEN ) schuift en het gaat gebeuren we zullen zien hoe stoer ze zijn we kunnen allemaal tegelijk zo de lucht in en geen bunker, niks kan jullie beschermen !

  Stelletje flikkers zijn het !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.