president Erdogan.

Erdogan: Mijn ‘Turkse- Bruinhemden’ bevolking wil doodstraf en vrij reizen naar de EU.

(van onze Internationale ‘Nazi–Sultan-Erdogan’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Waarom is het Moord en ‘Martelrijk’(Video) van Erdogan niet geboycot door het Rutte ErdoganIOC.
De voor het merendeel onopgeleide Bruinhemden bevolking van ‘Sultan-Hitler-Erdogan’ wil de doodstraf terug en de leden van zijn regering ‘Ottomaanse-Nazi- Rijk’ behoren daarnaar te luisteren. Erdogan laat zich inmiddels dagelijks adviseren door de VVD ‘Neo-Nazi Hans van Baalen’ die ook voor de doodstraf is voor de arme sloebers. Erdogan is vooral dol op als Der Hans zijn lijflied het ‘Horst Wessel- Nazi’ lied privé in een Lederhose voor hem zingt. Hoeveel Der Hans nu weer betaald(Video) wordt voor zijn bloedwerk is ons niet bekend. Dat heeft president ‘Sultan Recep Tayyip Erdogan’ maandagavond nog maar eens herhaald in een sluikreclame ‘dr. Goebbels- tv-interview’ op de Duitse Staats zender ARD, ook al zou dat besluit onmiddellijk een streep zetten door de wens van Erdogan aansluiting te krijgen bij de ‘Europese–Graai-Unie-Elite’ van Führerin Merkel.De leden van het ‘Islamitische-Nazi Rijk’ van Erdogan hebben overigens al lang vrij reizen met een speciaal ‘Elite-paspoort’, maar daar horen wij de Staats-NOS nooit over.Maar waarom mocht deze Oorlog ‘s misdadiger zijn fascistische retoriek vrij spuien bij de Duitse Staatsomroep, terwijl er op het zelfde moment mensen worden vermoord, gemarteld en verkracht door Erdogan zijn ‘Fatwa-politie’?

‘Sultan Erdogan’ en zijn islamitisch fascistische leermeester en de ‘Blinde’ EU van Merkel en haar ‘loopjongen Rutte’.

Obama en Merkel: Hoe de Staatgreep ook afloopt wij blijven achter onze NATO bondgenoot Turkije staan.
De ‘Sultan-NATO-EU-Erdogan’ heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij een grote bewonderaar is van Hitler. Tijdens en vooral net voordat het Nazi regiem van Hitler aan de macht was gingen de Bruinhemden dagelijks de straat op om voor Hitler te demonsteren en de dood van de Joden, homo’s Zigeuners en oppositie te eisen. Wie tegen Hitler was en voor de mensenrechten en dat liet weten op straat werd met knuppels dood geslagen of gewoon neergeschoten of opgesloten in concentratie kampen. ( De Sturmabteilung (ook wel SA of Bruinhemden genoemd) was een door Adolf Hitler in 1921 opgerichte beschermingsdienst (knokploeg) .

De ‘VVD-Demmink- Pedo-Gay Gays’ voelen zich kind aan huis bij de ‘Turkse-(Gay)-Bruinhemden’. Zie video hierna waarom:

De aanhang van Hitler was voor dat hij aan de macht kwam slechts 30 procent, maar daar was op straat niks van te merken, want de overige 70 procent zat doodsbang thuis. Alleen Hitler ‘s ‘SA- Bruinhemden’ durfde nog op straat te Mark rutte 6 miljarddemonsteren. En dat laatste feit is nu ook aan de gang in Turkije. “Wat zeggen  mijn ‘Turkse-Bruinhemden- mensen’ momenteel?”, vroeg Erdogan retorisch alsof hij bij CNN was. ,,Ze willen herinvoering van de doodstraf, Heil Erdogan. Wij als Fascistische regering moeten luisteren naar wat het bruinhemden volk van mij zegt. We kunnen niet ‘nee, dat interesseert ons niet’ zeggen, Heil Erdogan”.Erdogan beschuldigde de EU-Elite er tevens van de afspraken niet na te komen ten aanzien van het vluchtelingenvraagstuk. Er was Turkije zes miljard euro beloofd voor de opvang van ontheemden, vooral Syriërs, maar er is pas een symbolisch bedrag binnen, één à twee miljoen. Ook is het visumvrij reizen nog niet geregeld(kuch). ,,Wij houden ons wel aan de Nazi-beloften en zullen al onze tegenstanders doden in Turkije en in de EU net als Hitler,Heil Erdogan.”

 

6 antwoorden »

  1. Aboutaleb is hartstikke jaloers op Erdogeit.

    Het liefst wil Aboutaleb ook een staatsgreep in Rotterdam organiseren en de doodstraf invoeren voor iedereen die hem tegenspreekt.

    Frans Timmermans is dan bereid de andere kant op te kijken….

  2. LS…
    Het wordt steeds grimmiger en schimmiger. Alles hang van list, bedrog en verraad aan elkaar. Je hoop op het ene en ziet het net zo snel weer verdampen. Maar het kan ook onderdeel zijn van een hele grote schoonmaak: De totale vernietigging van de Cabal !

  3. Ik zie hem nog de 5de colonne inschakelen, om deze woolf te activeren door gewoon hen via zijn facebook op te roepen om in opstand te komen?

  4. De Turkse minister zat gewoon aan tafel in Brussel om over de toetreding te onderhandelen. Merkel+Juncker hebben geen keuze.Anders worden miljoenen Syriërs, Koerden en Turken over de Bosporus gejaagd. Heeft Erdogeit lak aan. Hoeft maar met z’n vingers te knippen en alle sluizen van en naar ’t M-O staan open. Andere Arabische landen behalve Libanon en Jordanië doen niet aan opvang, dus alles komt deze kant op. De Yanks steunen hun NAVO bondgenoot: immers Fucktoria Nuland schreeuwde: Fuck the EU. Ziet er dus fraai uit na de coup.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s