ongelijkheid

Wanhoops verzoek om hulp van een door de Ratten in pak Kaalgeplukte burger.

(Ingezonden door XXXXXX en ondersteunt door onze redactie )

AMSTERDAM-NOIR-Beste Steve,Vaak lees ik je verhalen over wat er allemaal gebeurt omtrent de elite ratten in het Stem van de Straatpak.Door het lezen van alternative media leer je ook anders denken en begin je plannetjes te doorzien van wat ze met ons uitvreten.Ik zelf ben een gewone huurder van de Woonstichting Portaal, heb geen werk dus val onder de lagere klassehuur. Heb een (honger)- bijstandsuitkering maar kan daar toch nog van leven, tot mijn schrik vorige week kreeg ik de eindafrekeing van de verwarming, mijn huur steeg in vorm van verwarmings kosten van 464 naar 522 en moest ik ook nog een afbetalings regeling gaan treffen om de 580 aan extra verbruikte warmte te gaan betalen.Natuurlijk boos een beetje in paniek denkende wat kan ik nu nog doen waar kan ik besparen waar kan ik nog iets geld vandaan halen om niet op straat geflikkert te worden.

De onmenselijk criminele huisuitzettingen door de Heersende Klasse.

 

Timmermans emotioneel(video): We zijn een ongelofelijk goed land met al die huisuitzettingen.
Een boze mail aan de firma Brunata de zogenaamde onhafhankelijke leverancier van verwarmingsmeters die aan de blok verwarming hangen. Het zijn simpele digitale verwarmings meters die de temperatuur van de radiator meten en niet de Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloemactuele warmte in huis. Je moet al electrisch bijstoken om het enigszins warm te krijgen. De metertjes slaan uit als je er een droogtrommel bij zet of als de pc te dicht op de verwarming staat. De metertjes zijn digitaal bedienbaar en op afstand bestuurbaar, dus er valt aan alle kanten mee te manipuleren. Even in het kort de problematiek hier, eerst dacht ik ik maak dat Brunata bedrijf af door te bewijzen dat die meters niet goed werkten. Dat plan zit nog steeds in mijn hoofd en  zal daar ook vandaag wat meer aandacht aan besteden.Waarom schrijf ik dit naar jou, niet om aandacht te vragen omtrent mijn probleem maar ik heb wat tips nodig in onderzoek journalistiek,wat is volgens mij de achterliggende gedachte achter deze verkapte huur verhoging? Portaal heeft een mega groot rente derivaten probleem ze hebben voor een half miljard aan deze rommel dirivaten gekocht in tijden dat het goed ging.Wat als je het energie label van de flat verhoogd dan kun je meer huur vragen voor de mini flatjes, zogauw als er een huurder uit is verdwenen betaald de volgende minimaal 100 euro meer in kale huur. Het energie label van de flat is verhoogd naar C we manipuleren de verwarming kosten zodat we de oude huurders en het zijn met name de ouderen er uit kunnen flikkeren en kunnen beter aan onze kosten voldoen om de aflossingen te kunnen betalen in rente dirivaten.Nu mijn vraag hoe moet ik gaan spitten om dit te kunnen bewijzen? Het deel van de verwarmingsmeters ga ik vandaag eens kijken of ik niet een paar hackers kan vinden om aan te tonen hoe kunnen deze dingen gemanipuleerd worden. Dit probleem speelt niet alleen bij Portaal maar is een mega probleem voor veel huurders in Nederland ook stadverwarming werken met de zelfde methodes, ook gemeentes hebben het moeilijk om aan hun verplichtingen te kunnen voldoen.

Met vriendelijke groet Rob XXXX. ( naam bekend bij de redactie).

Opmerking:Wij zullen je probleem voorleggen aan Nico van den Ham en Arjan Gelder van Wilnu, want die hebben wellicht ideeën voor je. Daarnaast is hetgeen jij stelt in je brief wellicht een onderwerp om uit te diepen en daarna uit te zenden in ons Programma bij SaltoTV: “De Stem van de Straat van Amsterdam-Noir“.

 

20 antwoorden »

 1. Erik Staal had in de Middeleeuwen kunnen kiezen uit 3 doodvonnissen, voor zijn geroof:

  1) gevierendeeld worden.
  2) in een vat kokende olie worden gedumpt.
  3) de galg.

  Omdat we gelukkig nu in een beschaafde tijd en maatschappij leven, kan Erik Staal nu uit 3 fatsoenlijke vonnissen kiezen:

  1) taakstraf van 240 uur stofzuigen in een bejaardenhuis.
  2) 500,= Euro boete betalen.
  3) 1 uur vast aan de schandpaal op het marktplein in Den Bosch ( inclusief tomaten en rotte eieren).

 2. Hoog opgeleid laat me niet lachen in het Nederlands bedoel u ! Ze hebben nu een nieuwe naam voor de witte Nederlanders en jullie zwarte Antilliaan want , dat is jullie Koninkrijk gewoon 1 Naam voor de zwarte Antilliaan ( Allochtoon papa Lubbers )
  2 Naam voor de witte Nederlander ( Laag Letter Kunde ) ?

  Let Op ? wie u de naam geeft !

  Of hebben jullie allebei andere namen jullie vormen toch de Koninkrijk van Alex ?

  Of Zijn jullie allebei blind, stom, doof ?

 3. In de Randstad van Koning Alex krijgt u € 29,95 per dag aan uitkering en alles wat men kan verhogen komt er bij netjes en u hoeft mij niet te geloven reken maar uit.
  En hij krijg € 295.698,92 per dag van uw belasting geld wat leuk en asiel burgers
  € 49,95 per dag wat val onder koning-rijk Nederland en Antillen hoe ziet u dit in verhouding geen 17 miljoen van uw witte en zwarte Antillen tel ze bij elkaar alles buiten dit is wat denk u zelf ? Stuur een antwoord naar u zelf goed.

 4. PI Vught of in de zwaarbeveiligde EBI, betekent dat directe communicatie, zelfs via telefoon, onmogelijk wordt gemaakt. Ik ben bang dat binnenkort de hernieuwde behandeling van het `dossier Baybasin’ vanwege een `medische escalatie’ tot gesloten zaak word verklaard, analoog aan de zaak Milosevic.

 5. Wat is er verkeerd aan een woning met een houdbaarheid van 150 jr en daarop een hypotheek die door eventuele ruil word overgenomen door de nieuwe bewoner?
  Een eigen huis dat nooit van jou maar altijd een woning die van jou zolang je leeft.
  Tegen een maandbedrag ver onder het huidige.
  Met grote kleine lettertjes over de voorwaarden.
  Of wat is verkeerd aan het kopen/huren van een plateau (met alle voorzieningen) waarop een demontabele -laagbouw- woning geplaats kan worden met een garantie duur van zeg 40jr, met een invest van E 15-20.000 betekend dat lage woonlasten.


 6. Baybasin is met spoed overgeplaatst naar de gevangenis in Vught. Archieffoto
  Levenslang veroordeelde crimineel Baybasin met spoed verhuisd naar gevangenis Vught
  Publicatie: dinsdag 26 juli 2016 – 10:45 Gewijzigd: dinsdag 26 juli 2016 – 12:44
  Auteur: Christel van der Meer
  http://www.omroepbrabant.nl/?news/252554872/Levenslang+veroordeelde+crimineel+Baybasin+met+spoed+verhuisd+naar+gevangenis+Vught.aspx
  VUGHT – De veroordeelde Koerd Hüseyin Baybasin uit Gilze en Rijen is met spoed overgeplaatst van de gevangenis in Heerhugowaard naar de gevangenis in Vught. Dat meldt De Telegraaf, die sprak met zijn advocaat, Adèle van der Plas. Hij wordt overgeplaatst omdat er afgelopen weekend een vliegtuig over de gevangenis vloog met een lint met de tekst ‘Free Baybasin’.

  Baybasin is in de nacht van maandag op dinsdag overgeplaatst.”Ik weet niet eens waar hij nu zit. Of in de gewone PI Vught of in de zwaarbeveiligde EBI”, zegt zijn advocaat tegen de krant.

  Veroordeling niet onomstreden
  Baybasin is tot levenslang veroordeeld wegens moord en drugshandel. De veroordeling is niet onomstreden: het bewijs in de zaak zou rammelen : http://www.omroepbrabant.nl/?news/210983982/Crimineel%2BHuseyin%2BBaybasin%2Bonterecht%2Bveroordeeld,%2Bzegt%2Bwetenschapsfilosoof%2BTon%2BDerksen%2B.aspx
  Het ministerie van Veiligheid en Justitie komt later dinsdag met een toelichting op de overplaatsing.

  Waarom Omroepbrabant bij het NRC en Macel Haenen consulteerd voor `special dossier’ kennis over Baybasin is mij een raadsel.

  • René Verstegen moet zijn pensioen veiligstellen door al zijn spaargeld in een lijfrenteverzekering te stoppen, wegens aantoonbaar pensioentekort, en dit is zelfs fiscaal aftrekbaar met terugwerkende kracht 5 tot 7 jaren.

   Bijstand gaat niet korten of over inhoudingen op toekomstig inkomen.
   Na pensionering moet uiteraard wel weer inkomstenbelasting worden betaald.

   Ratten in pak moet je met hun eigen wapens verslaan. De fiscus is je beste vriend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s