Koning Willem Alexander

Royal waanzin is van alle Tijden:Koninklijke Villa te koop voor 300 miljoen.

(van onze ‘Royaal Geheime Neuk er op los Vakantie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hofnar Rutte’:Ik mag Liegen over ‘Staats-Pooier Nazi–Bernhard en het ‘Graai-Sepp Blatter King WillemKoningshuis’.
Voor een slordige 300 miljoen euro is aan de Franse Côte d’Azur de ‘Neuk-villa’ te koop die ooit eigendom was van de Belgische ‘Pedo-koning Leopold II’. De geile,pedo vorst kocht het optrekje voor één van zijn maîtresses-hoertjes. Nu is de ‘Royaal- Pedo Leopold’ geen uitzondering in deze ranzige perverts kringen, want zijn collega neuker ‘Pedo-Prins Pooier Bernhard’ hield er ook ontelbare te jonge maîtresses-hoertjes op na, die hij voor gebruik neerzette in de diverse Kapitale Villa’s’. Maar ook onze huidige ‘Graai-King Willem’ spendeert een vermogen aan zij ‘Queen Exotica Maxima’ en heeft voor haar o.a. diverse Zomerpaleizen in het buitenland moeten aanschaffen. En wat te denken van:”Hooggerechtshof bespreekt vaderschapstest Spaanse ‘Koning Olifant Carlos VII’.” Die Royals toch, zij neuken zich helemaal versuft buiten de deur. Maar het is ook wel te begrijpen, want zij hoeven hun hele leven geen dag eerlijk werk te doen en ontvangen jatten bakken met geld van hun ‘Klootjesvolk’.

Als de ‘Syfilis Koninklijke Familie’ een bewijs van goed gedrag zou moeten overleggen mochten zij niet eens achter de Vuilniswagen.

Koning Willem I had tweede gezin-Prins Bernhard en Hendrik hadden er vier.
Dat meldt dagblad De Standaard woensdag. De huidige eigenaar, drankenfabrikant Campari, doet Villa Les Cèdres in Saint-Jean-Cap-Ferrat van de hand, omdat er een naargeestige verdovende sfeer hangt. Leopold had een onstuimig pervert extreem duur ‘Pedo-liefdesleven’ en trok zich van wettige echtgenote, familie noch publieke opinie en de wet wat aan. Hij was 48 jaar ouder dan Blanche Delacroix, beter bekend als ‘Hoer-Caroline Delacroix’ en later als barones Vaughan, die hij in 1899 ontmoette toen ze zestien of 15 of 12 jaar was. De extreme ‘Moorddadige Slaven-koning’, in die tijd eigenaar van Congo, spendeerde een groot fortuin aan zijn ‘Belle’. Huizen, sieraden, kleding, aandelen – er gingen miljoenen naar de maîtresse-hoer. Het waren de tijden dat ‘Koning Koopman Willem 1’ de eigenaar was van Indonesië en er ook lustig op lost liet moorden om zijn hobby’s te bekostigen.

Ex-Call Girl koning-Congo- Albert doet sex-boekje open. De Bastaarden Oranje en Nassau (Buitenechtelijke Kinderen).

Leopold en Bernard deden voor elkaar niet onder in Bastaards kinderen en smijten met poen.
Leopold, wiens echtgenote koningin Henriëtte in 1902 overleed aan Syfilus, verwekte twee Bastaards zoons bij Caroline, Prins Bernardmet wie hij enkele dagen voor zijn overlijden in 1909 ook een kerkelijk huwelijk aanging. Dat telde echter niet voor de Belgische wet en leverde in de jaren daarna advocaten nog veel werk op, toen Leopolds wettige dochters, met wie hij in onmin leefde omdat die weigerde met hem te neuken , hun wettelijk erfdeel wilden veiligstellen. Caroline was namelijk royaal bedeeld in Leopolds testament, ten nadelen van de prinsessen.Villa Les Hoereer- Cèdres kwam in handen van Leopolds opvolger Albert I, die er tijdens de Eerste Wereldoorlog een hospitaal in vestigde en God mag weten wat daar zich voor Royaal horror heeft afgespeeld.

Binnenkort Shocking docu:De voor ‘Misdaadjournalisten’ ‘onbekende’ Chinees Maffia(Video), de Bazen van Onderwereld. Tot slot:Greetings from the Dutch underworld, an interview with ex-gangster Steve Brown.

9 antwoorden »

 1. Dat geld is niet van hem maar van de burgers.
  Hij heeft geen cent belasting betaald dus komt dat geld hem ook niet toe.
  Hij heeft geen recht op dat geld
  En als hij een plaats boven denkt te kopen er is geen plaats voor een asielzoeker als hij en zijn familie

  Like

 2. Wat de huidige pedo’s uitvreten is pure na aperij van wat de Royals al in de 19de eeuw uitspookten.Weet ieder1 behalve ’t Oranje tokkie volk, want die willen niet anders dan in sprookjes geloven. Ze waren toen allemaal ’t zelfde. Willem III huwde op 62 met Emma,20, toen minderjarig.Kraaide geen haan naar. Verschillen van 40, 50 jaar waren heel gewoon. Syf was schering en inslag; alleen ’t beestje werd niet bij de naam genoemd. Privé artsen en kamermeisjes waren de enigen die de waarheid wisten.

  Like

 3. Of het nu van de syf of gewoon integrale hersenverweking is , de €uropese koningshuizen lopen op hun eind. Vorige week een nationale feestdag in België.
  Dat zag er echt niet uit. Die anti-depresiva kop van dat grijze onderdeurtje
  Philip die daar krommig wrakkig met een veel te groot zwaard over de kasseien liep te slepen een beetje dommig grijnzen en salueren zoals een robot dat doet.
  Jezus nog an toe. . . helemaal in zichzelf vastgedraaid die middeleeuwse instituten.
  Een en al verspilling. Houzee !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.