Maatschappij.

Ieder Kind verdient onderwijs en eten.

( door Rinze Broekema, ONE.org en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIRPaus: De Wereld is in Genocide-oorlog(Video) van Ultra-Rijken tegen de weerloze hongerende kinderenmassa.Mensenhandel dwingt meer kinderen in ‘Pedo-slavernij’. Wat is de Rol van de VVD-ers Dijkhoff&Demmink.
Ieder kind verdient onderwijs en eten. Maar vandaag kunnen meer dan drie miljoen kinderen niet meer terug naar hun thuis en niet naar school en sterven zes miljoen kinderen per jaar van de honger.De gevolgen zijn desastreus en er wordt al jaren niks aan gedaan. Kinderen die niet sterven van de honger worden vaak gedwongen om te werken en in sommige gevallen moeten ze instemmen met een kindhuwelijk om te overleven en zijn er 10 duizend kinderen in handen gevallen van de ‘Elite- Pedofielen’ in de EU. Deze kinderen zijn hun thuis kwijt en hebben vaak niet te eten. Laat hen niet hun toekomst en leven verliezen. In september verzamelen ‘onze’ in hoofdzaak misdadige G-20 wereldleiders zich in New York (waar zij zich gratis volvreten en zich te pletter neuken met Callgirls en Schandknapen en sommige met  (Vluchtelingen)-kinderen) om de wereldwijde vluchtelingencrisis weer eens te bespreken(kuch).

Waanzin(Video) Kabinet kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting.Veel mensen uitgehongerd (Video)door het ‘Kabine-Rutte&Asscher’ in ziekenhuis.

Amerikaanse scholieren leren vooral over overwinningen op een lege maag en vaak als Homeless.
 Jet BussemakerOnderwijs  zou bovenaan hun agenda moeten staan dat in NL voor de gewonen mensen bijna onbetaalbaar is geworden door het misdadige Kabinet Rutte en zijn  PvdA loopjongen Heks Bussemaker. Onderteken de petitie en help ons om deze kinderen de toekomst te geven die ze verdienen. Met één klik voeg je je naam toe.De petitie luidt:
Beste( onmenselijke) wereldleiders, Vluchtelingenkinderen en andere kinderen hebben hun thuis verloren en vaak niet te eten – we kunnen niet toestaan dat zij hun toekomst verliezen of sterven van de honger. Zorg in september voor een concreet plan om goed onderwijs aan alle vluchtelingenkinderen te kunnen geven, waarmee voor het einde van het schooljaar minstens één miljoen kinderen worden bereikt.
Amerikaanse scholieren leren vooral over overwinningen op een lege maag en vaak als Homeless. Eis van de 62 Ultra rijken en hun politieke lakeien dat er geen kinderen meer sterven in armoede van de Honger.

Sluit je bij ons aan en verzoek de criminele wereldleiders om alle vluchtelingenkinderen onderwijs te bieden. Bedankt

 

7 antwoorden »

 1. niet dat i het slecht heb, ik klaag ook niet Maar toen ik 8 jaar geleden niks meer had, 2 kinderen, werk . geen stoel om om te zitten,geen geld voor de vloer te bekleden. allemaal zelf weer opgebouwd, met 2 de hands spullen. Arm – NEE, later toen ik in de uitkering drijfzand kwam, net 45,00 te veel dus geen eten van de voedselbank, gelukkig hebben mijn ouders toen bij gesprongen ??? NIKS 10.000,00 EURO VAN De OVERHEID. , moet werken, arbeidsongeschikt geworden, wilde een bedrijfje opstarten van wat ????? een winkel met niks erin ???!!! dus ………….. GEEN FINANSIELE HULP; kijk ik om mij heen als ik gekleurd zou zijn kreeg ik die hulp wel ??!!Maar goed ; ik klaag niet, ben tevreden met wat ik heb en dat alles heeft mij vele inzicht gegeven hoe het systeem draait en ik weet nog maar een puntje.

 2. Onder “Wijs Weg” ermee
  Als onderwijs de remedie tegen armoede en onwetendheid zou zijn geweest werd het vandaag nog bij Koninklijk besluit afgeschaft

  Geen enkel kind verdiend het om “onder wezen” te worden, spiritueel ter dood veroordeeld, dagelijks stelselmatig blootgesteld aan de neurologische programmeringen van leraren die het gevoelsleven en verbeeldingskracht van ieder kind vanaf dag één met wortel en tak “weten uit te roeien”, voor de eeuwigheid zonder het te beseffen veilig opgeborgen, “weg rottend” in de Grot van Plato.

  Ja laten we onze kinder compleet voeden niet met het spiritueel dodelijk gif van list en be(drog) redeneringen, maar met onvoorwaardelijk liefde, laten we stoppen onze kinderen ter beschikking te stellen aan Regeringen, ze van s ochtends vroeg tot laat in de middag onder het mom van ont wikkeling en eigen best wil geestelijk op te sluiten in onze ge(s)loten TBS klinieken.

  Rapport(eren): ouders tekenen maar wat graag bij het kruisje van het onderwijsrapport, wat zijn we trots, Gediplomeerd en Al, op naar de voedselbank.

  Bijsluiter: Elementaire voedings(supple)menten,geheel vrij toegankelijk dus dat kan niet goed zijn 120th Knowledge Seekers Workshop June 30, 2016 Keshe Foundation. Deze voeding kan verkeerd vallen, braken, spugen kan als afkickverschijnsel optreden als reactie op het jarenlange gebruik van junk food

 3. Het is wat met die papenpaus .
  Tot nu toe een van de meest succesvolle oplichters bewegingen door de eeuwen heen waar die Argentijn directeur van is .
  Een verzekeringsmaatschappij voor een niet bestaand hiernamaals …
  aflaatje kopen ? Met Allerzielen als een gek zondaars van het vagevuur naar de hemel bidden .
  Een schuldgevoel aansmeren waar je vervolgens tegen betaling bij hullie jezelf van kan vrijkopen. Beetje mystiek en moralistisch doen ’n beetje goed/slecht intenties rondstrooien en cashen maar. Wat een armoe.
  Van de week liep hij nog een beetje heilig in een of ander fascistenkamp te doen.
  Bij die kliek hebben ze zich van begin tot eind thuis gevoeld die oplichters. Niets anders dan een reisbureau voor Hauptsturmführers op weg naar Argentinië,
  het Vaticaan in de nasleep van de 2de wereldoorlog.
  En nog steeds blijkt religie een afdoende motief voor moord&doodslag.
  Leugens zaaien en haat oogsten. Bah welk een vuiligheid.

  • Voor heel wat mensen een traumatische ervaring die valse voorlichting,
   waarmee die pracht&praal oplichters de eenvoudige boodschap van de
   timmermans-zoon hebben lopen verkrachten. Mooi dat ze zo goed als
   verdwenen zijn hier in Holland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s