Uncategorized

Corrupte Rechter verbied staking bij KLM, Houzee!

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Misdadige bezuinigingen salaris grondpersoneel KLM en Mega Bonussen voor ‘Graai-Directie’.Alleen in “Banana-Fraude-NL” van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher laat Camiel Eurlings Officier in de Orde van Oranje Nassaueen Vakbond zich een staking of demonstratie verbieden, Houzee!
Dat gaat in Frankrijk en Griekland wel anders! De aangekondigde actie van het uitgebuite grondpersoneel tegen de ‘Graai-KLM-Top’ moet van de kortgedingrechter in Haarlem worden afgeblazen. De corrupte en gewetenloze Top kan dus rustig door gaan met Graaien en hun zakkenvullen over de rug van de laagst betaalde arbeiders bij de KLM. Dat is wat de ‘Pvda-hoertjes’ van de VVD-misdaadgroep “Eerlijk Delen”noemen, Houzee!

Frankrijk, Revolutie,Hollande,King Willem en het ‘zwijgen’ van Mainstream&maffia-media.

Wat heeft Holleeder ‘De Neus’ en Asscher met ‘Ariërs-NVU’ demonstratie Amsterdam te maken?

Vakbond FNV wordt voorlopig verboden om een staking op touw te zetten, in ieder geval tot de rechter volgende week donderdag met een echte uitspraak komt.  Wat bezielt die Rechter? Dat wordt sinds 1970 uitgelegd door o.a. de Critcal Lagal Studies Movement . Pete Seegers legt het zingend uit sinds 1945;

Verdachte zware mishandeling en beroving ‘Captain Gay Eurlings’&Rutte in één ‘Poep-bootje’ op Kings Day.
Maar zo lang het gros van de massa nog dagelijks staart naar de hersenverpulveraar’s NSB-troep ‘Ik hou van Holland’ van de ‘Maffiaboss John de Mol’ en zich bang laat maken voor Poetin kunnen dergelijke Rechters er mee wegkomen en heeft de massa de corrupte Rechters niet door. Moedige mensen die wel in verzet komen tegen dergelijke corrupte Rechters en het uitbuit systeem van de Ratten in pak wat deze Rechters handhaven, zoals drs. Micha Kat eindigen voor een lange tijd in de cel of zoals Nico van den Ham worden Hommeless en brodeloos gemaakt.

 

Ondertussen varen de Bloedzuigers die dergelijke Rechters beschermen ,zoals de Valse nichten Rutte, Jan Kees de Jager met als Captain ‘KLM–Gay- Eurlings’ aan het roer vrolijk met ‘Graai- Kingsday’ door de Amsterdamse grachten.

 

 

 

11 antwoorden »

  • Kameel kan echt helemaal niets.Ja een paar vrouwen in mekaar slaan(hoe zit het daar trouwens mee) dat wel maar voor de rest…..Ik durf te wedden als hij zaterdag de vvd-gay boot zou besturen dat hij hem gelijk tegen de gracht aan vaart net zoals hij dat bij klm heeft gedaan

 1. Een goede vriend van mij werkt al 20 jaar bij klm op de bagage afdeling en hij vertelde me dat ze iedereen eruit willen gooien en dan goedkope uitzendkrachten erin……Hij werkt er pas 22 jaar dus ook hij is dadelijk de sigaar.Te triest voor woorden om dit te zien

 2. Dit is de man die wil bepalen wat er in wereld moet gebeuren en zaterdag staan de mannen van holland naar Gay parade te kijken in plaats naar te kijken wat deze homo’s met hun portemonnee doen dit is pure uw belasting niet te geloven en trek u uw mond open komen politie, militair op u af u bent blind, doof of stom!

  Moge Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw Hond !

 3. Corporate King Obama spoelt stemrecht door de Plee

  Weer zo’n Meester in de Rechten die z’n Presidentiële kont afveegt met de Wet

  “Yes, I think the Republican nominee is unfit to serve as President.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s