US President verkiezing

Prominente Corrupte Moordende Republikeinen stemmen niet op Trump.

(door onze Moordende Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Mad dog Trump’ noemt Hillary Clinton terecht een Duivel.
Prominente corrupte Hillary TrumpRepublikeinen en de Nederlandse Rechtse Populistische partijen VVD, PvdA, D66 en GroenLinks geven hun stem niet aan presidentskandidaat ‘Mad dog Donald Trump’. Volgens hen is Trump een gevaar voor de nationale veiligheid(=Groot Kapitaal) van de Verenigde Staten en de EU (=Elite), zo valt in een open brief in huis blad The New York Times te lezen van ‘War Mongol Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill’ aka “de Cigar man”.

 

Het Moordende Groot Kapitaal laat Trump vallen. Deugt hij dan toch? Sanders: Stop treating Puerto Rico and the rest of the World like a Colony and put ‘Pedo-Bill in Jail’

 

Onder de ondertekenaars van de brief zijn onder anderen de extreem corrupte oud-veiligheidsexperts die onder de presidenten Partijen Poresjenkoen Massamoordenaars George W. Bush&Blair en Richard Nixon( Vietnam 2 miljoen doden) hebben gewerkt. ,,Wij zijn ervan overtuigd dat hij een gevaarlijke president zou zijn en een risico vormt voor ‘onze’ nationale veiligheid van de 0,1 Elite ”, valt in de brief te lezen. ,,Trump mist het karakter, de waarden en ervaring om president te zijn om te doen wat de 0,1 Elite wil.”De extreme corrupte Republikeinse senator Susan Collins van de staat Maine liet maandag (lokale tijd) aan The Washington Post weten ook niet op Trump te stemmen. ,,Hij vertegenwoordigt de historische waarden van de corrupte Groot Kapitaal Republikeinen niet zoals President ‘TTIP Obama’ en  ‘Cowboy Reagan’ ”, aldus de ‘Elite-Gangster Collins’.

‘Massa- Drone -Moordenaar’ en Staatsgrepen specialist Evan McMullin.

Met nog maar drie maanden te gaan krijgt de strijd om het Witte Huis nog een deelnemer erbij. Evan McMullin, een voormalig CIA-medewerker, zal zich maandag officieel registreren als onafhankelijke kandidaat, meldt ABC News, na eerdere berichtgeving van nieuwssite Buzzfeed en nieuwszender MSNBC.De 40-jarige McMullin heeft nog nooit een gekozen ambt vervuld, maar krijgt wel steun uit dat deel van de Republikeinse misdaad-partij dat niet kan leven met de kandidatuur van Donald Trump. Better forSharon Dijksma America, een politieke non-profit die al maanden bezig is om de weg te effenen voor een conservatief alternatief voor Trump, staat achter de sluip Massamoordenaar McMullin, maar het gaat nog moeilijk worden om hem in alle staten op het stembiljet te krijgen. Ook is het nog maar de vraag of hij genoeg steun van  criminele donors kan werven om een nationale campagne te financieren. McMullin bevestigde zijn aanstaande kandidatuur in een verklaring aan ABC News van Corporte crime. ,,In een jaar waarin Amerikanen het vertrouwen in de kandidaten van beide partijen hebben verloren, is het tijd voor een nieuwe generatie van leiders om op te staan”, bralt McMullin in de verklaring. ,,Het is nooit te laat om de juiste beslissing te nemen en Amerika verdient meer dan datgene dat Donald Trump of Hillary Clinton ons kan bieden. Ik wil me nederig kandidaat stellen om de miljoenen ontevreden kaal geplukte en gehersenspoelde Amerikanen een conservatieve keuze voor meer Massamoordende presidentschap te bieden en voorzetting van het niets ontziende Massamoorden Groot Kapitaal.”( zes miljoen kinderen sterven per jaar van de honger)

7 antwoorden »

 1. Chantage, martelen, moord en doodslag is alles wat de Politiek in het zadel houdt

  Ondeugdelijk ce(ment) van bevoegd (h)eden begint onherstelbare scheuren te vertonen: Im Fall Dutroux führen die Spuren auch nach Berlin 07-08-2016

  Vor 20 Jahren flog Kindermörder Marc Dutroux auf. Bis heute ist unklar: War er Einzeltäter oder Teil eines Netzwerks? Und warum wurden einige Spuren nicht verfolgt? Ein böser Verdacht steht im Raum.
  Lees meer: http://www.welt.de/politik/deutschland/article157526842/Im-Fall-Dutroux-fuehren-die-Spuren-auch-nach-Berlin.html

  • Dutroux is het topje van de ijsberg;

   de DDR chanteerde via de STASI westerse politici via de pedo-netwerk-connecties.

   De Stasi-dossiers zijn nu deels in handen van Poetin, en deels in handen van BND.

   De Stasi, de CIA, de NSA en BND zijn de opvolgers van de Gestapo, die in 1933 is opgericht door Hermann Goering t.b.v. het afluisteren en chanteren van hooggeplaatste Europeanen en Amerikanen.

   Daarom zijn de e-mails van Hillary plotseling in het nieuws.

 2. Maakt niet uit op wie je stemt:laat ’t oog beslissen.Wel,kijk liever naar Trump+Melania dan Hillary+Bill. Melania maakt ten minste op haar manier The American (wet) Dream waar. Zijn de Yanks toch altijd zo trots op! Bill geeft z’n portie maar aan Fikkie. Is in de jaren ’90 al ruimschoots aan z’n trekken gekomen met goedkeuring van Hillary. In ieder geval worden we geregeerd door 70 tigers, terwijl Jan met de Pet na z’n 45ste niet meer aan de bak komt. Had Sanders ’t gered, zouden we geregeerd zijn door 80 tigers. De elite blijft 2x zolang in functie als Jan Sloeber!

 3. Triumph kan geen betere referenties wensen

  Blaffende honden bijten niet, in tegen stelling tot de crème de la crème van het Politiek correcte establish-ment
  If NWO agents and Satanists think that Putin is going to stand by and let them annihilate Russia, then they’ve got another thing coming. Perhaps Putin will tell them: “To forgive terrorists is up to God, and my job is to arrange the meeting.”
  Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2016/08/08/you-cant-make-this-stuff-up-nato-linked-atlantic-council-is-plotting-false-flags-in-russia/

  No-one in the western media will report this story as it thoroughly discredits NATO, the US and their continued strategy of demonising their declared enemies
  Lees meer: http://www.veteranstoday.com/2016/08/08/milosevic-exonerated-as-the-nato-war-machine-moves-on/

 4. Onvermijdelijk moet dit volgende bericht (BBC) op tafel komen:
  Blijkbaar schafte men in de periode van Bush de electrische stemmachines aan -met alle gevolgen van dien.
  Dit zijn “Black-Boxes” die her en der willekeurig door verschillende “fabrikanten” in elkaar geflanst worden. Geen vaste fabriek op betrouwbaarheid beproefd. Néé!
  Dus made in Italy zal stellig niet ontbreken… dus geen verkiezing heeft nog enkel zin!!!
  De trucendoos zou het volgende kneepje uithalen: je laat je ID-kaart en stempas zien, gaat naar het stemveehokje en drukt je keuzekandidaat in… om vervolgens weggestreept te worden van de lijst.
  Kortom: niemand kan de uitslag controleren… zelfs niet de FBI.
  Operatie Black-Box.

  Let op: men leutert in de 2e Kamer ook alweer over nieuwe apparatuur om electrisch te gaan stemmen. Zo wie zo vertrouw ik al helemaal geen eerlijke stemming meer met potlood. De vraag die mij steeds maar bezighield is deze: op wèlk moment belandt tijdens de telling de uitslagen in het electronisch verkeer?..

  • Stalin zei al dat bij verkiezingen niet het aantal uitgebrachte stemmen bepalend is, maar dat degene die de stembusslag publiceert de bepalende doorslaggevende factor is.

   Dus als je op een aap, varken, ezel, olifantje, nijlpaard, rat, konijn, geit of kameel stemt, dan krijg je altijd een Aboutalaap, een Erdogeit, een Bolle, een Rutte, een Sharon, een Jorritsma, een Gordon, een Onno of een Kameel ervoor terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s