Olympische Spelen Rio 2016

Sporters in Rio moeten ‘Holland-Heineken-House’ en King Willem mijden van hypocriete NOCNSF.

(van onze ‘Royaal- Olumpische Heineken propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Graai King Willem’ lacht Olympisch met corrupte Bach en Rutte is verdrietig.
Ook al is King Willem Drankorgelsinds mensen heugenis het Holland Heineken House de vaste Olympische stek van ‘Graai King Willem’ en de Dutch IOC Voorzitter ‘Captain Gay Eurlings’ raadt het NOC*NSF de sporters af naar het Holland Heineken House te gaan. De ‘Graai en Zuip King’ maakt waar hij ook is ter wereld altijd reclame voor Heineken Bier. Zelfs vlak na de val van Srebrenica, terwijl het moorden nog aan de gang was liep hij al voor de Staats-NOS de polonaise te dansen met een Heineken Bier in zijn handen. Zijn naam was toen der tijd niet voor niets Prins Pils.

 

Het is een voorzorgsmaatregel van het  NOCNSF omdat daar verschillende mensen ‘verkouden’ zijn of last hebben van hun keel en hun neus vanwege overmatige ‘BN-cocaïne‘ gebruik in de SBS & RTL Riool Boulevard Shownews stand van Maffiaboss John de Mol en Pedo Evert Santegoeds. De corrupte ‘medische -Heineken-staf’ van TeamNL wil zo voorkomen dat sporters ziek Camiel Eurlings Officier in de Orde van Oranje NassauJunkie worden van de drank of cocaine en ook andere sporters in het olympisch dorp ziek Junkie maken. De klachten hebben onder de ruim tweehonderd crewleden niet geleid tot ziekmeldingen,hooguit tot wat katers, meldt een aan de alcohol verslaafde woordvoerster van het Holland Heineken House die nauw samenwerken met een GGD alcohol verslaafde deskundige psychiater. NOCNSF benadrukt dat het sporters altijd aanraadt niet naar het Holland Heineken House te gaan om te zuipen als ze nog wedstrijden hebben, want het is welbeschouwd gewoon een drugs, zij het legaal. Het hypocriete NOCNSF heeft Yuri van Gelder op voorspraak van de corrupte turnbond KNGU door de leiding van TeamNL per direct uit de olympische ploeg gezet, omdat hij bier ging drinken buiten het Holland Heineken-House zonder de King en Camiel Eurlings. De ringspecialist, die zich zaterdag plaatste voor de finale, heeft de nacht na zijn kwalificatie tegen de regels in het olympisch dorp verlaten en daarbij bier geconsumeerd zonder de King. De 33-jarige Brabander is daarop disciplinair gestraft en terug gestuurd naar Nederland, want bier mogen de NL sporters alleen maar samen met de King drinken in het Holland Heineken House. Yuri van Gelder: “Ik wilde gewoon eens een keer een biertje drinken met de locals en niet met de King in het Holland Heineken House, want ik voel me dan altijd misbruikt  voor sluikreclame voor de King en Heineken. Bovendien wil ik niet geassocieerd worden met die vrouwen mishandelaar Camiel Eurlings, die zit al die sporters ook nog dronken en liederlijk  aan hun kont en altijd aan mijn kont. Ik ben misschien wel de Lord of the rings maar niet de ‘Lord zit maar aan mijn Heineken kont’, ha,ha,ha,ha” .

5 antwoorden »

 1. Als ’t niet zo triest is,zou je erom schaterlachen. Toch geestig dat Camiel, die z’n ex aan gort heeft geslagen,daar zo fier met de Koning rondstapt. Ieder1 is voor de Wet gelijk,art. 1 Gw. Elke andere NL’er had al maanden in v.h. doorgebracht bij ’t toebrengen van zwaar lichamelijk letsel+de rest,maar niet de huisvriend en IOC opvolger van W-A. Het VVD opperhoofd, Van der Steur, volgt nederig de oekazes v/d Koning op en ’t onderzoek zal nog wel jaren op zich laten wachten. De term snelrecht kent ’t OM dan plotseling niet. Wordt ’n 2de “Demminkje”: sepot in 2020.

  Like

  • Helemaal met je eens.Naar huis worden gestuurd door Maurits H……Dat is al erg genoeg.Wat een fake mensen.En zouden de hockey heren niet zuipen na een gelijkspel met zijn allen???Youri is geen kakker daarom moest ie op donderen.
   Trouwens heel die sadistische spelen kunnen me gestolen worden

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.