mark rutte

Rutte bezoekt Nederlandse onwetende militairen Bagdad namens de Wapenhandel en Shell.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster  redactie)

AMSTERDAM-NOIR-PvdA Eerlijk delen voor Kanonnenvoer: Lagere Militair aan bedelstaf.Mark Rutte Toppers
De zinloze slachtpartij die aan de gang is in Irak sinds ‘Massamoordenaar George Busch’ Irak binnenviel om de Olie belangen veilig te stellen voor de Elite kreeg bezoek van Rutte. Deze keer was hij niet vergezeld van  zijn ‘Graai-King Willem’ en ‘Captain Gay Eurlings’. De corrupte liederlijke IOC-Captain Eurlings was achter gebleven in Rio waar hij dagelijks volslagen lam is te waarnemen aan de bar in het Hollend Heineken House met wat te jonge Sporters schandknapen uit de favela. Het NOCNSF houdt zijn hart vast dat de ‘IOC Captain’, die bekend staat als een sportieve vrouwen mishandelaar (Video) niet ook één van die te jonge jongens gaat mishandelen. Wie wel mee reisde was zoals gebruikelijk zijn Staat-NOS die de ‘dr. Goebbels- propaganda’ verzorgde dat Rutte en zijn kanonnenvoer echte NL ‘VOC-Helden(Video)’ zijn.

Hennis moet op ‘Somme-Kanonnenvoer–appel’. ‘Generaal-King Willem’ weet van niets.

Drie corrupte lafaards King Willem&Rutte&Hennis nemen defilé Veteranen(Video) af.
Premier Rutte aka “Gary Glitter” heeft een onaangekondigd bezoek gebracht aan de Nederlandse domme VOC Helden Mark Ruttemilitairen in Irak, die daar troepen trainen die tegen Islamitische Staat vechten en tegen iedereen die tegen corruptie en de Olie multinationals is. De trainingen zijn onderdeel van de Nederlandse bijdrage aan de internationale coalitie tegen IS en voor de Olie multinationals. De kosten van die zinloze misdadige missie zijn rond de 150 miljoen. Voor dat geld had Rutte en zijn loopjongen Asscher de 300 duizend kinderen die geen fatsoenlijke maaltijd per dag krijgen in NL een heel jaar kunnen voeden. Kan hem en Asscher wat schelen! Rutte bezocht dinsdag enkele zwaar beveiligde trainingslocaties in de Iraakse hoofdstad Bagdad. Nederlandse militairen geven daar schietles en trainingen in militaire EHBO aan Iraakse special forces moordenaars en verkrachters. Ook wordt de elitemilitairen  moordenaars geleerd om te vechten en te plunderen en verkrachten in stedelijk gebied en dat allemaal binnen het zwaar beveiligde ommuurde Kamp. Er is geen Dutch militair die alleen Bagdad in durft, want dan wordt hij gelijk onthoofd. Rutte sprak ook met de extreme corrupte Massamoordenaar de Iraakse premier Haider al-Abadi. Rutte benadrukte dat er in het Arabische land een verzoeningsproces op gang moet komen tussen de Iraakse bevolkingsgroepen en dat voor een stabiel Irak politieke en economische hervormingen nodig zijn, maar dat ze wel met hun tengels van hun Olie moeten afblijven, want die is  o.a. voor de Shell van King Willem. Hierop barste Haider al-Abadi uit in het schaterlachen. Gelukkig voor Rutte wist premier Haider al-Abadi en zijn special forces van Irak niet dat hij Gay is, want dat hadden zij hem bij de eerste de beste gelegenheid direct feestelijk onthoofd net als IS. Later Hennis JSFop de dag reisde Rutte door naar Erbil in het noorden van Irak. In die regio trainen Nederlandse militairen Koerdische strijders om ze klaar te maken voor de strijd tegen IS en Turkije. Zijn adviseurs hebben op het laatste moment nog een politiek schandaal voorkomen,want Rutte was voornemens om voor de Dutchtmilitairen op te treden in zijn VVD ‘Topper- Gary Glitter-outfit’. Hij had zich al omgekleed.Als de Koerden of Irakezen dat hadden gezien hadden zij hem levend uit elkaar getrokken. Rutte bedankte de domme Nederlandse troepen voor hun inzet en drukte hen op het hart niet met de Koerden te praten over het feit dat zijn Kabinet Erdogan steunt, die op zijn beurt weer de Koerden bombardeert. Ook zweeg hij dat als zij terug gaan naar Nederland en als zij later uit het leger gaan zullen worden behandelt als oud vuil door de hem en zijn bazen deHeersende Klasse. In een gesprek met de Koerdische leider Masoud Barzani sprak Rutte zijn steun en waardering uit voor de Koerden die IS proberen te verslaan en ontkende hij dat zijn Kabinet een afpersdeal heeft met Sultan Erdogan’. Ook de Koerdische leider geloofde zijn ogen en oren niet. Koerdische ingewijde lieten ons weten dat de Koerden niet konden geloven dat Nederland geleid wordt door een ‘Glitter Kip’, die alleen maar onzin loopt te tokken als kip zonder kop.

Opmerking:Binnenkort Shocking docu: De Heroïne Maffia(Video) van ‘Sultan Erdogan’.

24 antwoorden »

 1. mag ik kotsen over die rat van een rutte heen ! We hebben nog nooit een minister president gehad die zo laf en hypocriet was maar nu hebben we er eentje !! RUTTE IK KOTS VAN JOUW VIEZE SMEERLAP !!!!! Hoop dat meerdere mensen hier over nadenken ! Alleen al dat vreselijke lachje zo vies zo smerig !! Zo misleidend Het is een smeerlap een echte smeerlap !!! !

  • Zijn het niet voor het grootste gedeelte allemaal hypocriete leugenaars. Als ik in mijn eigen regio kijk waar in verschillende steden nieuwe winkelcentra’s worden neergezet terwijl de binnensteden met een grote leegstand te maken hebben. Wie wordt er beter van? De projectontwikkelaar een wethouder of burgermeester, we weten allemaal dat er met enveloppen onder de tafel geschoven wordt bij dit soort beslissingen.
   De vele wijkagenten of rechercheurs uit het plaatselijke politiekorps die te vaak op dure vakantie gaan en eigenlijk een te duur verbouwde woning hebben en dat allemaal van hun somber loontje, en eigenlijk weet iedereen het ook maar op de een of andere manier weet de burger zich niet samen te pakken en een lijn te trekken tegen de criminele overheid.

 2. Camiel zit daar fijn in ’t straatjongensmekka. De Koning zwaait er flink met wat biertjes in ’t rond net zoals met Poetin in Sochi. Geven nooit ’t goede voorbeeld maar eisen dat wel v/d atleten.Heineken kan daar maar beter wegblijven. Hypocrisie ten top! Alcohol past niet in ’n gezonde levensstijl. Irak is kapotgemaakt door Bush jr en Hillary. Enige wat telt is olie. Het Westen heeft er daar ’n zooitje van gemaakt en Europa betaalt nu daarvoor de prijs. Bush hoor je nu niet over de crimigranten.

 3. Waarom Nederlandse studenten zo stupide zijn, studieschulden terug te BETAlen

  De zelfbenoemde Schriftgeleerden van toen zijn de grossierende Hypothese Academici van nu, met dien verstanden, beiden pretenderen de Wijs Heden in pacht te hebben “het denken te weten”. Om hun onomstotelijke positie (ter zelfbevrediging) te bevestigen behangen zij hun borst vol met oog verblindende titels (licenties = privileges) als ondoordringbare scheidslijnen ter profilering, zuivering van hen en het niet Academische gepeupel.

  Als “Onder Wijs” werkelijk de remedie tegen oorlog, armoede en onwetendheid zou zijn geweest werd het vandaag nog bij Koninklijk besluit afgeschaft.

  Geen enkel mens verdiend het om “onder wezen” te worden, spiritueel ter dood veroordeeld, dagelijks stelselmatig blootgesteld aan de neurologische NLP programmeringen van leraren, voor de eeuwigheid zonder het te beseffen veilig opgeborgen, “weg rottend” in de Grot van Plato.

  Wie volgt: Seven Million Americans Flat Out Refuse To Pay Back Student Loans
  Zie video: https://www.davidicke.com/article/381489/seven-million-americans-flat-refuse-pay-back-student-loans

 4. Maar met dit is ’t wel ondertussen iedereen die wegens reorganisatie naar huis is gestuurd belandt in UWV zijn die jaren voorbij kwam miss Von amsbergh met haar
  participatie wet zodat je terug ben bij begin voor € 29,95 per dag leuk hoor !

  Dat was haar laatste troef om het Volk tussen 50 t/m 60 te wurgen en pensioen leeftijd op schroeven maar ondertussen wel uw pensioen, belasting, waar u hard voor heb gewerkt over boord te gooien ziet u ze stilstaan nee op en neer.

  Fijne voor u , u heb geen grondwet nog grondwettelijk hof niet te geloven één persoon teken en bepaal uw leven lieve leuke sprookje van A von amsbergh

  Moge Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond Volk van Holland

 5. Je moet wel een huid van krokodillenleer hebben, typerend vreemd gedrag om moordmachines te ondersteunen, terwijl de bevolking uitbezuinigd wordt?

 6. Ondertussen staan de met geld gekochte sufferds van Mark Rutte en Frau Dr. Merkel opnieuw klaar aan de Russische grens. Weten we het nog? “Dass nie wieder” werd er 80 jaar lang gebruld.
  Maar goed….er zit nu al weer een generatie tussen.

  Dus het kan wel weer.

  • LS…
   En deze lamlul van Nieuwsuur gaat Assange een beetje de maat nemen. Word zelf eens volwassen domme meeloper en volksverlakker van de Bilderbergers.

   • PS…
    En dan lamlul Rutte met de misdadig domme opmerking: Op dat het land weer verder kan… Heeft deze jongensneuker nog steeds niet in de gaten wat het westen met Irak heeft gedaan ? Over honderd jaar is dit land nog steeds niet hersteld van Zio Nazi Bilderberg verkrachting !

 7. Ja het zijn een stelletje viespeuken bij elkaar, Rusland vecht actief tegen Isis en wordt geboycot, de Turken steunen Isis en zij krijgen als voor elkaar bij onze volksvertegenwoordigers. Ik vergelijk ze nog het beste met mijn narcistische psychopathische schoonzus, ook een talent in het liegen en manipuleren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s