Uncategorized

Bejaarde vrouw (80) uit trein van Roger van Boxtel gezet na verkeerd inchecken.

(van onze onmenselijke VVD en PvdA Bestuurt-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Misdaadgroep-NS’ vervolgd voor ‘Fraude-aanbesteding’. Ontspringt Dijsselbloem Roger van Boxtel NSvervolging.
De ‘Corruptie trein’ rijdt altijd op tijd in “Banana-Fraude-Nederland”, maar gooit af en toe een bejaarde uit de trein. De gewone NL burger krijgt sinds het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn ‘PvdA loopjongens Asscher’ aan de macht is zo langzamerhand de status van onreine ongenaakbare in India. Nu is het een feit van Algemene bekekendhied dat de Staats-NS geleid wordt door een eerste klas ‘D66-zakkenvuller’ Roger van Boxtel en een poel is van ‘Tim0 Huges-Bonussen-gangsters’ en Fraudes van de Ratten in pak. Deze Staats-Misdaadgroep zijn fraude jaarrekening wordt blind goed gekeurd de PvdA ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’. Waarom? Maar o,wee als een hoog bejaarde vrouw een foutje maakt in de trein dan slaat de onmenselijkheid toe die zelfs in India niet voorkomt tegen de onreine.

Übermensch Dijsselbloem’ keurt ongezien Fraude-Jaarrekening NS goed tot verbijstering Omtzigt

Een 80-jarige vrouw is vrijdagavond hardhandig uit de trein gezet door een zwaar gefrusteerde en onderbetaalde ‘NS-onmens’, omdat ze niet goed had ingecheckt. De vrouw werd door een ‘NS-conducteur-psychopaat’ op het perron van Den Dolder, een station met geen voorzieningen, gedumpt. De bejaarde vrouw was in Eindhoven op de trein gestapt met een dagkaart. Haar zoon laat aan RTV Utrecht weten dat ze dacht dat ze bij het inchecken een piep had gehoord. Toen ze door een Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloemonmens NS conducteur werd gecontroleerd, bleek dat er iets mis was gegaan. De vrouw moest van de conducteur meteen de trein verlaten. Gelukkig reed er nog een trein, waardoor ze nog wel thuis kon komen. Uiteraard hebben wij de twee eind verantwoordelijke de ‘rent a D66 Boxtel’ en Jeroen Dijsselbloem van de NS om commentaar gevraagd. Beide vonden dat de betreffende condenteur niets verkeerds had gedaan en verwezen dat iedere ‘onreine’ gelijk is in Nederland voor de wet ongeacht de leeftijd. Dijsselbloem ging zelfs nog een stapje verder: Dijsselbloem:” Kijk wij van de PvdA Partij van de arbeiders verraders maken geen onderscheid als het gaat om Eerlijk Delen. Denkt u maar in dit verband aan de hoogbejaarde demente moeder van mijn partijgenoot bendelid en collega regeerder staatssecretaris psychopaat Martin van Rijn. Die laat ook zijn bejaarde moeder in de pis zitten in een bejaardentehuis net als de rest van de bejaarden, ha,ha,ha,hah,”.

12 antwoorden »

 1. Die bejaarde 80-jarige vrouw heeft wel heel veel geluk gehad dat ze UIT mocht stappen !

  Bij de NS liggen er anders plannen klaar om dit soort “bejaardengedoe” in een hermetisch afgesloten speciale wagon op een “zijspoor” op te lossen en de pinpassen van hulpeloze bejaarden helemaal leeg te plunderen.

  Leve de bonus voor Roger van Boxtel !

  Like

 2. En luister goed wat de elite”s aan doen zijn met de militaire apparaat precies wat in nederland ook gebeurd en een stelletje leuke groep bescherm hun ?

  Like

 3. Ja,walgelijk weer
  Met de bus maakte ik laatst ook zo,n soort geintje mee; bij een bushalte kwam een Duitse magere man van +- 34jr omslachtig vragen of er soms een plekje in de bus vrij was.De bus chauffeur deed alsof hij gek was en dwong de man uit te leggen in gebrekkig Engels dat hij geen huis had,geen geld en dat hij naar het centrum moest wat te ver weg was om te lopen.Waarop de chauffeur in nog slechter Engels antwoordde ; no money-no rit ! en de deuren gingen abrupt dicht.
  Helaas kon ik het niet voor de man betalen daar ik zelf op zwart zaad zat,maar zo gaat het dus…geld,geld en nog eens geld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.