Olympische Spelen Rio 2016

Medaillewinnaars van Holland Heineken House voor propaganda naar ‘Hofnar Rutte’ en ‘Graai-koningspaar’.

(van onze ‘Royaal- Olympische Verslaafden- Heineken-House’ propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Hitler en dr. Goebbels begrepen al de waarde van de Olympische propaganda en 2429277F00000578-0-image-a-22_1418982343559dat is nog steeds niet veranderd bij de Heersende Klasse: ‘Olympische- Royal-VVD-propaganda’ met een Heineken in de hand. De Jeugd en het Klootjesvolk heeft de afgelopen tijd de boodschap gekregen dat met Heineken&King Willem en ‘Garry Glitter Rutte’ goud te halen is. De hele week zagen wij sporters die Goud haalden daarna hossen op het podium in het ‘Holland-Heineken-Verslaafden-House’ naast King Willem. En wie een biertje buiten het Heineken House dronk zoals Yuri van Gelder werd bikkelhard naar huis gestuurd. Ook kreeg de Jeugd de Olympische boodschap dat een vrouwenmepper als Camiel Eurlings het tot IOC Voorzitter kan schoppen en tot beste vriend van King Willem en zijn ‘Hofnar Rutte’.
King Willem met een Pils in zijn hand.

De Nederlandse atleten die op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro een medaille hebben gewonnen worden woensdag 24 augustus in Nederland ontvangen door het Graai-echtpaar koning Willem-Alexander en koningin Exotica Máxima. Ook gaan de sporters langs bij premier Rutte&Gordon. Dat heeft de dr. Goebbels propaganda Rijksvoorlichtingsdienst woensdag bekendgemaakt met veel trommel geroffel bij de Staat-NOS, Houzee!

Rutte in ‘Glitter-Trainingspak’.
Mark Rutte ToppersHet officiële huldigingsprogramma heeft plaats in Den Haag. Rutte verwelkomt de atleten op het ministerie van Algemene Corrupte Zaken. Gordon zal voor die gelegenheid een special’ VVD-Valse- nichten’ Gouden Medaillewinnaars lied zingen. De echte geluk ‘s vogel mag zelfs even privé met Rutte, ‘IOC-Captain Gay Eurlings ‘en Gordon in het Haagse Torretje, Houzee!

Ripper Schippers’ met een Marlboro in de hand.
Na de dr. Goebbels bijeenkomst worden de medaillewinnaars al dan niet met pijn in hun gat, samen met hun al dan niet dronken coaches en begeleiders, gehuldigd in de Ridderzaal. Er worden hysterische toespraken gehouden door de VVD’ers Rutte, minister Schippers van Volksgezondheid voor de Rijken ,Marlboro Welzijn en Sport, de corrupte chef de mission Maurits Hendriks en NOC*NSF ‘Graai-Voorzitter André Bolhuis’. Daarna ontvangt het vol gevreten koningspaar van 110 miljoen euro uitkering per jaar de olympische sporters op het Melomanen verbouwde Paleis Noordeinde dat vol hangt met (gestolen) Schippers de Zorg RippersVOC-Goud’(Video).Op dinsdag 23 augustus worden de atleten gehuldigd in de Amsterdamse RAI alsof zij flesjes Heineken bier zijn. Op die dag komen de medaillewinnaars aan op Schiphol. De sporters die eerder terugkeerden naar Nederland komen die middag ook naar de RAI. De Staats-NOS zendt de beide huldigingen live uit alsof de tijden van Hitler zijn Olympische propaganda spelen weer helemaal wieder da is. Begrijpt u nu wellicht waarom de Russen niet mee mochten doen?

 Opmerking:Binnenkort Shocking docu: De Heroïne Maffia(Video) van ‘Sultan Erdogan’.

19 antwoorden »

 1. Royals: 110 miljoen per jaar belastingvrij, zuipen en volvreten, rondlopen in hakenkruis jassen en Oekraïense klederdracht; atleten: 4 jaar kapot trainen, over prijzen 52% belasting betalen, hongerlonen, na 1 biertje de laan uit. Waarom zou je de eer van zo’n land hooghouden?

  Like

 2. Met die spelen worden we allemaal op het verkeerde been gezet?
  Zag je niet de alom lege tribunes, dit vertoon als reactie op de tanende invloed vd nwo?

  Like

 3. Hadjememaar jou reactie is goed maar niet compleet. Als je alles optelt wat het graaihuis totaal kost dan kom je veel hoger uit. En dan verder, dat onze Koning zijn naam laat gebruiken door corrupte rechters is langs de beesten af. De belasting die de burger betaald is veel meer dan 40 tot 52% n l, als je het slavenloon hebt ontvangen dan begint het weer. Je koopt wat en daarop zit weer belasting. B T W. op. Durf je 1 liter benzine te kopen dan betaald ongeveer weer 80% belasting. Totaal betaald de burger ongeveer over alles tezamen 78% belasting. Het absurd luxe leven van de graaiers moet immers betaald kunnen worden.

  Like

  • LS…
   Natuurlijk kan een Yuri dat niet flikken maar naar huis sturen is absurd. Net zo absurd als de hele Russische atletiekploeg van de spelen bannen. en in plaats van Juden unerwünscht zou ik zeggen Zionisten unerwünscht

   Like

 4. Met dat oranjehofje ben ik sneller klaar dan het lezen van bovenstaand
  artikel.
  Een grote mindfuck dat onwettige instituut met Wimmie de faalhaas von
  Amsberg.
  Hullie populariteit is gevestigd op de onwetendheid van de defilé-gangers
  die liever achter de muziek aan marcheren dan zelf nadenken.

  Like

 5. Zalm gaat duizend mensen ontslaan maar gaat zelf met pensioen en vanaf 2010
  had AMF advies gegeven dat hij het niet mocht doen. Dus nu weten we wie er
  achter zit de regering en dnb en ga zo maar door. Nou klootjes bank personeel
  leg het werk neer nu en laat hem zelf het gaan doen en ga kijken wat hij verdien ?

  En zo doen ze met alles corrupte rechter,advocaat,land-vertegenwoordigers, over al heb je degene die het vuile werk voor hun doen. Maar DNA eisen ho maar zoals job Cohen zei hoeft niet dit zijn de Hofnar , nu dan mag je achteraf weer naar dwi, voor je € 29,95 na al de jaren die je hard heb gewerkt klink dat bekent in je oren ?

  Like

 6. 110 miloen krijgt het Oranje paar belastingvrij. De arme sukkels die met die hysterie meedoen betalen 40 tot 52 % belasting. Ze zijn werknemer van het NOC*NSF. Wie voor een duppie wordt geboren wordt nimmer een kwartje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.