president Erdogan.

‘Sultan-Erdogan’ spioneert in NL op kosten van de Bijstand en AIVD van Plasterk weet weer van niks.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Don Corleone Rutte’(Video) :”Collega ‘Maffiaboss Erdogan’ valt Mark rutte 6 miljardniets te verwijten”.
De Turkse geheime dienst en de Grijze Wolven bespioneert o.a. Nederturken en de ‘VVD-Demmink-kliek’. Dat is zorgelijk en levensgevaarlijk , zeggen deskundigen. Ook begrijpen de deskundige er niets van dat de Turkse Geheime dienst en hun Grijze Wolven ongestoord hun gang kunnen gaan van de AIVD van Plasterk en de ‘VVD-Justitie van ‘Ard-sodomie-van der Steur’.

‘Sultan Erdogan’ breidt Kristallnacht uit naar Buitenlanders. Dr. Evil ontkent schuld!

AIVD weet van niets en beroept zich op zijn zwijgrecht.
Nederlandse Koerden, Alevieten en Gülen-aanhangers zeggen zeker te weten dat ze in de gaten worden gehouden en dat wordt bevestigd door onafhankelijke deskundige die op hun beurt weer in de gaten worden gehouden door de AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Plasterk’. Zo is bijvoorbeeld de deskundige Han ten BroekeSteven Brown tot Staatsgevaarlijk verklaard door de AIVD. „Vaak staat er bij een demonstratie iemand te filmen of te fotograferen”, zegt Latif Tali, actief in de Koerdische beweging.  Zij is ook werkloos en ontvangt een uitkering. In Duitsland werken zesduizend agenten en informanten van de MIT, de Turkse inlichtingendienst waarvan er veel ook een uitkering van de Bijstand ontvangen, omdat zij officieel werkloos zijn. In Nederland zal het niet veel anders zijn. M.a.w de Turkse Spionnen worden betaald door het Duitse en Nederlandse Volk. Als dat ooit bekend wordt kan Merkel en haar loopjongen Rutte gelijk hun biezen pakken. Dat cijfer kwam deze week naar boven vanuit de Duitse ’commissie stiekem’, die nu opheldering eist over de handel en wandel van de Turkse agenten. Deskundigen twijfelen er niet aan dat de MIT ook in Nederland werkt.Het corrupte VVD-Kamerlid ‘Boef Han ten Broeke’ ziet duidelijke tekenen van inmenging van de Turkse inlichtingendienst wat gedoogd wordt door zijn partij Boss Rutte .Ten Broeke:” Tja, wij zitten als VVD-misdaadgroep nog steeds opgescheept met onze ‘Demmink-Turkije reizen Pedo-affaire’, dus mondje (en kontje) dicht”. Toen vijf hoog opgeleide en maatschappij kritische werknemers van de Turkse ambassade in Den Haag werden ontslagen en mogelijk daarna verkracht en gemarteld, reageerde de zaakgelastigde ‘Grijze Wolf Aykan’ met de woorden: „Wie veertig jaar heeft geïnfiltreerd, wordt vroeg of laat door onze ‘fatwa-diensten’ opgespoord en dan als een slachtvarken behandelt en daar weet de Dutch AIVD en de Bijstand alles van.”Het is ronduit schandalig te noemen dat als Plasterk zijn Criminele Burgemeesters terecht door burgers ter verantwoording worden geroepen hij er als de kippen bij is om hen te waarschuwen met hun tengels van zijn eerlijke Burgemeesters af te blijven, maar nu het gaat om Neder Turken zwijgt als get graf.

Opmerking:Binnenkort Shocking docu: De Heroïne Maffia(Video) van ‘Sultan Erdogan’.

 

28 antwoorden »

 1. ” Zo is bijvoorbeeld de deskundige Steven Brown tot Staatsgevaarlijk verklaard door de AIVD. „Vaak staat er bij een demonstratie iemand te filmen of te fotograferen”,

  En toch had ik bedankt voor SALTO-TV
  Want wat heb je nou aan “vrije” Media die vanaf letter A onder censurisme valt…?
  Waarom nu ineens “kromme” rug?
  Ten behoeve van Wat ???

  Een schuin oog…Steven
  If you catch my drift…

 2. LS…
  Nazi /Zionisten Pleepapier Elsevier heeft weer wat leuke stukjes.
  Dries van Acht u weet nog wel deze nuffige zwaar bekakte (pedofiele ?) jezuïet op de fiets die nu loopt te kwijlen : Laat de elite het volk leiden ??? Aan me hoela Roomsche flikker ! Lijden zal je bedoelen !

  De Amerikaanse hoerenzoon Jo Bidden laat de Koerden toch maar verrekken om Erdo te vriend te houden. Erdo heeft tanks gestuurd om IS, u gelooft het zelf, aan te vallen en neemt nog wat Syrisch burgers mee en nog wat hem ongevallige tegenstanders. Hoop dat Putin cq de Syrisch luchtmacht deze tanks op we naar huis nog even uit de woestijn blaast. Per ongeluk natuurlijk !

  Gezien de moraal van de toestand in de wereld begin ik ook zo langzamerhand in de eindtijd te geloven. Of is het nooit anders geweest !

  Voor vandaag ben ik het kwijt en ga lekker naar het strand !

 3. Turkije is geologisch/ strategisch gezien een te belangrijke partner voor Europa, zeker als het klopt dat het westen een oorlog tegen Poetin voorbereid.

 4. Putin Is Now Dismantling Russian Central Bank and Alongside Rothschild the Petrodollar. Rothschild´s Hegelian War Dialectics at Wor

  Moge het Volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond

 5. Putin has now quite silently decided to drop Rothschild´s Russian central bank and print rubles independently of Rothschild´s US FED, which today is limiting Russia´s money supply ad absurdum.

  This means Russia has created a cause for war with Rothschild´s NATO, as Putin is scuttling Rothschild´s dollar for which Rothschild has waged war on the US, murdered US presidents, and by which he has brought the US to the verge of economic collapse. Reason: Dollar (and all other money printing) is issuing of debt to Rothschild – and interest is now stifling the world´s economies.

 6. Heb je niks te doen dan alleen maar schuilen hou op hoor wees nu ook een vent !
  Spartelwerk kan beginnen bij de NOS J de H S

  Putin has now quite silently decided to drop Rothschild´s Russian central bank and print rubles independently of Rothschild´s US FED, which today is limiting Russia´s money supply ad absurdum.

  This means Russia has created a cause for war with Rothschild´s NATO, as Putin is scuttling Rothschild´s dollar for which Rothschild has waged war on the US, murdered US presidents, and by which he has brought the US to the verge of economic collapse. Reason: Dollar (and all other money printing) is issuing of debt to Rothschild – and interest is now stifling the world´s economies.

 7. Als putin de Bauers wil opruimen uit Rusland zijn de peren gaar spartelwerk begin bij de NOS en jaap de hoopscheffer

  Putin has now quite silently decided to drop Rothschild´s Russian central bank and print rubles independently of Rothschild´s US FED, which today is limiting Russia´s money supply ad absurdum.

  This means Russia has created a cause for war with Rothschild´s NATO, as Putin is scuttling Rothschild´s dollar for which Rothschild has waged war on the US, murdered US presidents, and by which he has brought the US to the verge of economic collapse. Reason: Dollar (and all other money printing) is issuing of debt to Rothschild – and interest is now stifling the world´s economies.

 8. Hierboven staat iets geschreven over de vvd kliek en verder cda, d’66, groenlinks, pvda,.Ik wil verdergaan , geen enkel Kamerlid doet wat zij zouden moeten doen. Pak bijvoorbeeld de zaak Baybasin waar een stelletje schurken hebben gezorgd dat de onschuldige man levenslang in de gevangenis zit. De Kamerleden hebben alle een kans gehad hun afkeuring kenbaar te maken,maar nee hoor men had even geen tijd terwijl het 5 minuten in beslag zou nemen. Maar neen hoor , men moest nadenken welke fopspenen ze de komende verkiezingen zullen gebruiken. Men kan er op rekenen, het magazijn van beloftes moet afgestoft worden en tentoongesteld De illusionisten krijgen het weer druk. De tijd van spiegeltjes en kraaltjes is niet meer, gewone leugens ,mooie praatjes en bedrog dat werkt. Dank U, dank U, dank U.
  domme ganzen ( stemvolk) Niet met een voet maar met twee voeten trappen jullie er voor de zoveelste keer weer in.

 9. Nederland met zijn regering kust toch ook nog net niet de kont van die gast (of zijn het de voeten) boycotten dat Turkije en alle Neder- jamesbond- turken die hier lopen te zeiken en op te letten in Europa allemaal ook lekker weer naar Turkije toe vertrekken dan…….. Als het daar zoveel beter is met Erdogan Ach ze zouden toch ook beter moeten weten. Maar ja sommigen willen toch gewoon iets verder dan enkel een Turks hutje en bouwen (metselen) daar dan liever op verder en verraden de boel aan de sultan als echte NSB-ers. .

 10. Volgens een woordvoerder van Erdogan was de stemming na de ontmoeting “zeer positief”.(Met Putin) Voorafgaand aan het gesprek zei de Turkse president dat er “een andere tijd aankomt, waarin solidariteit tussen de landen kan helpen bij het oplossen van problemen in de regio”Turkije is vastberaden om ,,de territoriale integriteit van Syrië te behouden” en zal indien nodig het heft in eigen handen nemen om die te beschermen. Dat zei de Turkse president Recep Tayyip Erdogan woensdag in Ankara.

  • van de 400.000 die er in nederland zijn zijn er tien of 20 die zo ver geindoctrineerd zijn door die vvd kliek dat ze braaf met elkaar op de vuist gaan. vervolgens heb je van de 17 miljoen nederlanders weer een hele groep die gretig geloofd dat de turken en de koerden met elkaar oorlog hebben. terwijl als u in turkije zelf bent u turken en koerden hand in hand ziet staan maar goed …who cares … haat moet gekweekt worden en angst regeert wat dat etreft zou het niet verkeert wezen als er hier een erdogan opstond en de media de mond zou snoeren en de corrupte misselijkmakende vvd kliek zou opruimen.

  • Mij eveneens. Al 60 jaar hier zitten en in lichterlaaie staan wanneer er ’n nep coup in Turkije plaatsvindt. Bewijst dubbel en dwars dat integratie en multi culti grandioos zijn mislukt. Laat de TK onder Voorzitterschap van die Mocro dat evalueren ipv de AOW. NL’ers die 70 jaar geleden naar Canada,Australië of NZ zijn geëmigreerd gaan daar toch ook niet demonstreren als in bananenmonarchie NL Marc of de Koning allerlei fratsen uithaalt.Indien wel,zouden ze permanent daar met ’n bord kunnen rondlopen of sit ins houden.Turken weigeren zich aan te passen behalve op ’t gebied v/d sociale wetgeving. Dan zijn ze zo plooibaar als silly putty.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s