zorg

Twee ton voor ex topman ‘Graaier Hanselaar’ Maffia-zorginstelling.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Ton HanselaarAMSTERDAM-NOIR-Transparency-NL heeft haastig een Persverklaring uit doen gaan dat de Elite
van NL niet corrupt is en zich zeer fatsoenlijk gedraagt in vergelijking met Afrikaanse Banana republieken. De noodlijdende Limburgse kaal geplukte zorginstelling Pantein heeft hun ex-top Maffia-man een ontslagpremie van 200.000 euro meegegeven. Vertrek Jat-premies van bestuurs-gangsters mogen volgens de wet maximaal 75.000 euro bedragen, maar voormalig topman ‘Gangster Ton Hanselaar’ viel volgens Pantein onder een overgangsregeling. Tja, beste mensen zo gaat het nou altijd in ‘Elite-Schurken-Staat-NL’ . De wet geldt alleen voor ‘Jan met de Pet’ en voor de Ratten in pak is altijd wel een duur woord dat zij boven de wet staan. Dat meldt het corrupte ‘RTL Z-Crime’. 

Jong geleerd oud gedaan: Ratten in pak vullen Zakken ten kosten van onderwijs.

De ‘Maffia-instelling ‘boekte vorig jaar een miljoenenverlies en schrapte eerder dit jaar 156 ‘Jan met de Pet arbeidsplaatsen’, die mensen zitten nu na jaren van keihard werken in de honger bijstand van de PvdA ‘Kapo Klijnsma’. Voor hen geen overgangsregeling of bonusje maar de mensonterende Voedselbanken. In september 2014 werd bekendgemaakt dat Hanselaar, die sinds 2011 bij Pantein als meedogenloze Zakkenvuller werkte Graaide, opstapte. Zijn afkoopsom werd begin 2015 in het geniep betaald en hij weet net als alle ander Graaiende en rovende Ratten in pak dat hij niets te vrezen heeft van de ‘VVD-Justitie’ want die lopen net zo hard te Graaien en te Naaien. Deze ras oplichter is nu aan het Graaien als adviseur bij  De Oude Gracht Groep. Dus oppassen geblazen! Hoe het ook zij, deze gewetenloze Graaier Hanselaar is met stip bij zijn collega’s geplaats op het “Elite-Gangster Billboard”.

 

12 antwoorden »

 1. Eerst jarenlang bejaarden kaalplukken en mishandelen tegen een vette vergoeding met veel emolumenten, en dan ook nog eens 200.000 Euri als afscheidskadootje meekrijgen ! Wat een vieze zorg-rat first class moet men dan wel niet zijn !

  Hoe gek willen we het maken in onze bananen-pedo-bagger-cocaine-import-delta ?!

  Like

  • “The website operated from a server based in the Netherlands and, at its height, boasted up to 70,000 members worldwide,” it added.

   “It attempted to operate as a ‘discussion–only’ forum where people could share their sexual interest in young boys without committing any specific offences, thus operating ‘below the radar’ of police attention,” Europol said.
   Police infiltrated site
   The Europol statement said U.K. and Australian police infiltrated the site to identify the members who posed the greatest danger to children. Police also sometimes posed as children online as part of the investigation.

   Like

  • Bedankt tot nu weigeren “ze” stelselmatig deze zaak echt op te pakken, we zullen de dubbele agenda’s van onze players en shakers langzaam maar zeker volledig uitroken ongeacht hoe slim ze denken te zijn.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.