Uncategorized

Uber met bejaarde Neelie Kroes Kroes maakte 1,2 miljard dollar verlies.

(van onze Internationale Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Uber Kroes’ vangt 3,5 miljard van Saoedi Arabië en King Willem& Aboutaleb Neelie Kroeskussen hun gat.
‘Internet-Slaven-taxibedrijf Uber’ met de Hoogbejaarde ‘VVD Graaier Kroes’ heeft over de eerste zes maanden van het jaar een brutoverlies van 1,2 miljard dollar in de duistere boeken gezet. Dat zei financieel topgangster Gautam Gupta tijdens een bijeenkomst met zijn gewetenloze investeerders.

'Uber-VVD-misdaadgroep- Rutte&Kroes' kent geen genade voor Jan met de Pet

‘Uber-VVD-misdaadgroep- Rutte&Kroes’ kent geen genade voor Jan met de Pet

Uber( über alles in der Welt) )schreef in het tweede kwartaal 750 miljoen dollar aan rode cijfers. In het eerste kwartaal was dit 520 miljoen dollar negatief. De bedragen zijn exclusief aftrek van rente, belastingen en afschrijvingen. Uber is niet beursgenoteerd en daarmee niet verplicht om zijn resultaten te presenteren. Toch praat het de gewetenloze investeerders ieder kwartaal bij over de gang van zijn ‘Slaven- zaken’. Het uitbetalen van chauffeurs Slaven is veruit de grootste kostenpost voor Uber. En dat is vreemd, want die verdienen het zout in de pap niet. Ook steekt het ‘Slaven-bedrijf’ veel geld in verdere groei van de misdadige uitbuit onderneming. En met succes. Met boekingen voor zijn ritten haalde Uber in het eerste kwartaal ruim 3,8 miljard ‘bloed-dollars’ op, omdat zij hun chauffeurs zwaar onderbetalen en uitbuiten tot op het bot. In het tweede kwartaal groeide dit tot ruim 5 miljard dollar.

Opmerking:Binnenkort Shocking docu: De Heroïne Maffia(Video) van ‘Sultan Erdogan’.

 

 

16 antwoorden »

 1. LS…

  Dat Tante Kroes Mark Rutte enige handvaardigheden heeft bijgebracht gaat blijkbaar niet door de moderatie ? Is toch algemeen bekend !

  Like

 2. Vreemd.

  Mijn gevoel zegt dat dat Uber en dat Pokémon Go gedoe met elkaar in verband staan om kinderen geestelijk te vernielen via apps om mobiele sociale chaos te creëren.

  En dat is wat pedofielen willen. Met een app kinderen lokken.

  Like

   • Let op naar wie (staat) men verwijst ;Parlementair Documentatie Centrum (PDC)

    Bovenstaande gegevens zijn ontleend aan het biografisch archief van het Parlementair Documentatiecentrum (PDC) van de Universiteit Leiden en betreffen vooral de periode waarin iemand politiek en bestuurlijk actief is of was.

    en voorwaarden gesteld aan informatie verkrijgen(?) of aanvullingen:

    Aanvullingen en gemotiveerde correcties ontvangt PDC graag. U kunt hiervoor de “reageer-keuze” aan de rechterzijde van deze pagina gebruiken of uw aanvullingen per post sturen naar PDC, antwoordnummer 10801, 2501 BW Den Haag of per email aan info@biografieen.com.

    Like

 3. Dat Achmed hullie gat kust komt niet helemaal uit de verf.
  Ondertussen is wel duidelijk dat Achmed GEEN Turkse
  toestanden duldt in Marokko aan de Maas.
  Leuk voor bejaarden, een dagtripje naar Aboe’s Rotterdoem.
  Op vakantie in eigen land !

  Like

 4. Lang heb ik er over na lopen denken. De site’s van , Steve Brown, Micha Kat, enz, enz, zijn alle een speelballetje van de maffia overheid, niets meer dan een sparringpartnertje . Ze lachen zich daar een bult en zijn blij zo hun overheids oplichtertjes alert te houden. Dit alles,terwijl er simpele middelen zijn dat overheids volk te dwingen zich redelijk te gedragen. Ik geloof werkelijk dat niemand fantasie heeft. Het begint er op te lijken dat dit jullie hobby is wat je niet kwijt wil .
  Op deze voet verdergaan met eindigt in de gevangenis of met een kogel in je hooft achter de heg. Anderzijds zijn die overheidspummels dan wel hun speeltje kwijt
  Zie ook: http://www.rechtmachtmisbruik.com

  Like

  • Uw website is zeer interessant. Mee doorgaan dus.

   Maar deze site lijkt mij een platform om op een ontspannen, deels ludiek, deels serieuze formele manier, de misstanden in de maatschappij aan te wijzen.

   Met gebruikmaking van forum en social media.

   Bijvoorbeeld: vandaag is er weer een rat in pak bij een zorggroep met buitensporige gouden handdruk gemeld.

   Deze site signaleert en herkent het gedrag van de graaiers.

   Like

 5. Na vanavond is het gelukkig over en uit voor ALBERT VERLINDE bij RTL rommel Boulevard. Na vijftien jaar vindt de ‘sterrenondeskundige’ het mooi geweest en kiest hij voorlopig voor zijn carrière als grootste pedomusicalproducent van Nederland. Hoe kijkt hij terug op een stuk pulp tv-historie, hoe gaat het eigenlijk met hemzelf én zijn vele homo sex contacten , met – nog steeds sex met ex- echtgenoot – ONNO HOES?

  Like

 6. Is haar salaris niet de grootste kostenpost? Inmiddels de 75 gepasseerd en al 10 jaar aan de AOW. De nieuwste trend wordt/is,dat 90plussers op de hoogste posten blijven (zitten) maar wel gelijktijdig regeringen adviseren hoe de jeugdwerkloosheid moet worden aangepakt en 45plussers aan ’n baan geholpen. Voelt U ‘m? Het hemd is altijd nader dan de rok. Types als Neelie willen ’n baan en peinzen er niet over (vrij) baan te maken voor ’n ander. Lullen wat moralistisch voor de Bühne en klaar is Kees.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.