koningshuis

Oranje Traditie: Máxima op geheime ‘missie’ zonder bolle King Willem.

(van onze  Staatsgeheimen Royal reis redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Geheime Traditie van het ‘Syfilis Koningshuis’ wordt ookAlexander-Maxima-Beatrix-Gelderlander door ‘Queen Exotica Maxima’ in ere gehouden.
Kennelijk is het trouwen met een Oranje een zeer zware taak die geen enkel mens volhoudt zonder er om de zoveel tijd even tijdelijk alleen vandoor te gaan en zich zelf te zijn. Het Koningshuis is de facto een ‘Gouden Kooi&Koets’ voor de aangetrouwde (gekochte) van de Oranje. Toegeven het zijn ook niet bepaald moeders mooiste en slimste.

Hofnar Rutte’: Ik mag Liegen over ‘Staats-Pooier Nazi–Bernhard en het ‘Graai-Koningshuis’.
Zo is het nu een feit van algemene bekendheid dat ‘Prins-Pooier-Bernhard’ om de zoveel tijd op ‘foto’ Prins BernardSafari ging naar Indonesië zonder Koning Juliana met als gevolg dat er negen maanden later een kleine bevolking ‘s explosie plaats vond onder de plaatselijke schonen. Zijn officiële bastaard kinderen zijn dan ook niet te tellen. Ook Prins Claus ging regelmatig naar New York om aldaar in de Homo en/of Pedo darkrooms zich zelf te zijn. Nog dagen daarna had hij pijn aan zijn mond en kont. Juliana dacht altijd dat hij dan een reis virus had opgelopen.Hun persoonlijke corrupte beveiliging ‘s  ‘DBB-Politie’ liepen de hele dag rond met rode oortjes en sommige met een stijve banaan of natte doos (Video) in de broek. Het Oranje reis moto is altijd horen zien en zwijgen en mondje dicht of anders vliegt de beveiliging ’s politie direct de laan uit en de gevangenis in en minimaal daarna de ‘Honger-Bijstand’ van de ‘PvdA Kapo Klijnsma’ in. Al die Mark Rutte en Gordonexotische buitenlandse reizen vallen tot vandaag de dag nog onder Staatsgeheim. De Mainstream&maffia-media zal er nooit een woord over publiceren of uitzenden. Het gerucht gaat in de ‘Tweede Kamer-Slangenkuil’ dat de Boss van de AIVD de ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ recentelijk ziek van is geworden na het lezen van het laatste AIVD reis verslag van Maxima. ‘Hofnar Rutte’ daar in tegen krijgt van de beveiliging ‘s politie verslagen samen met zijn snuif-partijgenoten de Relnichten Albert Verlinden en Gordon er iedere keer een natte ‘Royaal-VVD-doos‘ van in het Haagse trek en ruk Torentje.

EU op instorten: Máxima weer alleen op VIP-Reis naar Filipijnen.

 

Maxima houdt geheime Oranje traditie in ere en gaat alleen naar New York en Indonesië.
Deze week probeert Queen Exotica Maxima meer Indonesiërs aan het bankieren te krijgen, zodat zij ook nul procent rente kunnen krijgen van de Bankier-gangsters. Maar ze is in Jakarta ook nog ergens anders mee bezig, zegt Pieter Klein Beernink tegen Maarten Steendam in de Royaal propaganda Telegraaf en dat is een geheime missie in de traditie van de Oranjes.

Opmerking: Binnenkort komt de Stem van de Straat met een uitzending voor het ontstaan en bestaan van het Koningshuis met de Koningshuis deskundige Johan Oldenkamp.

24 antwoorden »

 1. Koningin Emma schijnt de eerste dollarmiljardairsvrouw ter wereld te zijn geweest, een eeuw geleden al. Gerekend met het gangbare gemiddelde rendement in de afgelopen honderd jaren van acht procent op grote vermogens is het koninklijk vermogen inmiddels twee biljoen. Speciale wetten stellen dit vermogen belastingvrij en oorloven de eigenaren, bezitters en beheerders het met leugens te ontkennen.
  Aan de –Nederlandsche Cocaine Fabriek– te Amsterdam, zie een afbeelding van een origineel NCF-aandeel op 3w Punt GoldMorgs P com/D/Z/N ,schijnt dik verdiend te zijn. Er schijnen door het “neutrale” Nederland in de eerste wereldoorlog aan beide strijdende partijen grote hoeveelheden cocaine verkocht te zijn. Dat werd heimelijk in de rum gemengd die de gedwongen dienstplichtsoldaatjes kregen zodat ze “vrijwillig” de machinegeweren tegemoet de verminking en dood in renden. Zo kon de eerste wereldoorlog onzinnig jaren voortduren en miljoenen jonge jongens verslinden. Het is de duistere nederlandse geschiedenis die niet in de (school)boekjes staat.
  .

  • LS…
   Nare lui die Oranjes. Nazi inteelt tot op het bot en arrogant en dom dat wil je niet weten. Omhooggevallen door roof, moord en leugens en vervalsing. Toen Fat Willy nog vrijgezel was en op het Noordeinde woonde, zag je hem op zaterdagmiddag als de lekkere meiden van Den Haag aan het shoppen waren altijd achter de gordijnen staan. Wat hij daar precies deed laat zich raden. In ieder geval is er zaadschimmel geconstateerd in die gordijnen en moest de woning voor miljoenen worden gerestaureerd.

 2. Nu hebben ze over Poetin elk zaagsel die de nieuws van NOS moet lezen ga de geschiedenis nog een keer leren en andere tijden jij ook !

  Jullie missen zoveel of alleen maar waterloo ?

  En trouwens honden geef Rusland zijn spullen terug dieven ! Jullie allemaal want, de WIND van VLOEK Kom er aan !

  De eerste wereld oorlog wordt gevochten voor het doel van de tsaar (tsaar) in Rusland te vernietigen, zoals beloofd door Nathan Mayer Rothschild in 1815. De tsaar moet worden vervangen door het communisme, die moet worden gebruikt om religies te vallen, vooral het christendom. De verschillen tussen de Britse en Duitse rijken moeten worden gebruikt om deze oorlog te wakkeren.

   • A ha daarom mag die bolle niet mee. Max is bang dat hij stront lazerus zelf achter die knuppel gaat zitten van die kist net zoals Opa dat altijd deed en nog steeds doet(dat gevoel heb ik dat Benno nog steeds leeft.Blijft toch een Duitser he)

 3. Het is toch g.v.d. een grove schande , een afbrokkelend €uropa
  waarin 13 koningshuizen worden gestut. Achterlijke bende met
  die Argetijnse importbruid om vanwege adellijke inteelt kromme
  ruggen en hersenverweking uit den weg te gaan .

 4. Oranje’s hebben NL-Indie 400 jaar leeggeroofd totdat ze er in 1949 letterlijk uitgeschopt zijn ondanks heftig verzet van Luns op instructie van Wilhelmina. Die trad prompt af toen ze ’t Oranje wingewest moest afstaan. NL-Nieuw-Guinea werd nog ’n doekje voor ’t bloeden tot 1962. Mss is Max. op geheime missie gestuurd om daar te trachten (weer) in ’t gevlei te komen, zoals Bea’s laatste Staats=Privé bezoek aan steenrijke oliestaten,waar niemand belasting betaalt: Qatar, VAE en Brunei.

 5. jokowi was voorheen burgemeester van jakarta, zeg maar de aboutaleb van rotterdam alleen dan een stad die 35x groter is. bestuursrechtelijk gezien is jakarta maar een kutstad om te besturen met allemaal lastige mensen die burgers heten en het onmogelijk maakt om een uniform bestemmingsplan uit te kunnen rollen. Dus wat doe je dan als je een natte droom hebt als minister president en ook niets anders bent dan een puppet van het brits nederlands koningshuis. dan ga je een vorkje prikken op noordeinde bij water management water hoofd keuning wimpie en zeg je dat je wil gaan polderen. Jan hommen de orangje boekhouder heeft dit project onder beheer wat een bedrag vertegenwoordigd van 100 miljard euro en wat gefinancierd gaat worden door saoudi arabie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s