Elitaire Misdaad

‘Zieke’ Paarlberg tegen betaling ‘VVD-Justitie’ eerder vrij is oud News voor Volksnieuws.

(van onze ‘VVD Pedo- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR De ‘VVD-Justitie’ van de ‘Mega-Fraudeur -Ard van der Steur’ heeft zich weer eens voor de zoveelste keer schuldig gemaakt aan ondermijnende georganiseerde misdaad door ‘Zieke’ Paarlberg eerder vrij te laten. Deze ‘Zieke-route’ tegen vette betaling is zo oud als de weg naar Rome. En Hoogleraar in de ‘Media-Maffia’ en ‘VVD Pedo-Klasse- Justitie’ Steve Brown maakte daar recentelijk nog melding van in de docu:” Maffia-Fam. Moszkowicz,&Holleeder& Van Hout, Peter R. de Vries&Klaas Bruinsma’.”

 ’Zieke’ Jan Dirk Paarlberg feest erop los, maar is te ziek om in de cel te feesten.

De veroordeelde witwasser van Willem Holleeder, vastgoed Maffiamagnaat Jan Dirk Paarlberg, zegt te ziek te zijn om een Mark Rutte Toppersgevangenisstraf uit te zitten, maar loopt wel als‘ Snuif-BN-er’ , de‘Rat in Pak feestjes’ en ‘Pedo-partijen’ af in het Amsterdamse selectief peperdure besloten uitgaansleven. Ook de Top VVD-ers “Rutte&Gordon“,ex OM Boss ‘Pedo-Demmink’ ,‘Sodomie Van der Steur’ en ‘Onno-schandknapen Hoes’ zijn van de  zieke ‘Paardestraat-feest-partijen’. Pikant in dit verband is dat het een publiek geheim is dat Rutte op die ranzige feesten incognito is en verkleed als ‘Gary Glitter’. Ook Van der Steur is incognito en loopt te feesten als een ‘Minerva Jongens Pooier’. Dolle zieke VVD Ard van der Steurpret. Paarlberg werd tot aan de hoogste rechtsinstanties veroordeeld tot vier jaar cel én moet de Staat tientallen miljoenen terugbetalen, die Willem Holleeder de vermoorde Maffia zakenman Willem Endstra ter kantore van ex Mr Bram Moszkowicz afhandig afperste ( zie docu hiervoor). Paarlbergs cassatieverzoek werd in 2014 verworpen en daar was hij even echt ziek van.

Opmerking:Zie ook in dit verband:Tijdperk Peter R de Vries-25 jaar Maffia Journalistiek(Video).

9 antwoorden »

 1. Recht voor de armen;voorrecht voor de elite. 1) Teeven apert fout:gaat doodleuk in de TK zitten, ’s lands hoogste bestuursorgaan. 2) Opstelten: liegt erop los; niemand doet ‘m wat;opgenomen in de VVD Eregalerij. 3) Cie Stiekem v/d TK: afloop nooit meer wat van gehoord. 4) Demmink:zaak geseponeerd. 5) Camiel: OM maakt geen haast;Rio had voorrang. 6) Van der Steur: 5x op leugens betrapt in 1 jaar. Schreef als TK lid mee aan brieven van Opstelten als MinJus. 7) Dijkhoff:idem dito. 8) Rutte: MH17 steen blijft op de bodem. 9) April referendum oplossing: na 15/3/17 op z’n vroegst. 10) Van Miltenburg:reed scheve schaats als TK Voorzitter. Werd alom geprezen door de VVD omwille van haar superbe “human skills”. Etc.,etc.

 2. Maar ja welke rol speelt ouwe Neelie Smit Kroes Peper Parelberg in dit geheel ?
  Die hele veeveedee justitie kliek is te ziek om het land te besturen daarom
  doen ze het, net zoals Jan.Dirk z’n feestjes viert .

 3. Net de Telegraaf gelezen. En inderdaad, Jan-Dirk Paarlberg zet effe de bloemetjes buiten in het Amsterdamse uitgaansleven, met veel glazen Heineken bier.

  Toch wel lachen dus met die Paarlberg.

  Als die straks aangeschoten moet blazen bij een alcoholcontrole door de verkeerspolitie mag hij doorrijden omdat hij te ziek is om te worden vastgezet.

 4. Er bestaat een gezegde: Paarlen voor de zwijnen werpen.

  Toch heeft die Paarlberg zijn naam mee.

  Hij zou minder kans op verlof hebben gehad als hij bijvoorbeeld “Hooiberg” of “Ijsberg” zou heten.

  Maar als je “Bilderberg” heet, kan je nooit gearresteerd worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s