Turkije

Heeft Koender hem van achteren kregen van Turkse minister Çelik tijdens ‘EU-Graai en Naai-Top’.

(van onze Internationale EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Turkije-Maffia-top’ levert weinig op, behalve dat de ‘PvdA Eunuch Koenders ‘zichtbaar pijn in zijn Koendersgat had.Een poging om de betrekkingen tussen de ‘Europese-Graai-Unie’ en ‘Sultan Erdogan’ te normaliseren heeft niet veel opgeleverd. De volgens sommige diplomaten ,,vergiftigde afpers relatie van zes miljard’’ blijft problematisch, bleek zaterdag na overleg in Bratislava. De corrupte Europese ministers van Buitenlandse Zaken spraken in de Slowaakse hoofdstad met de Turkse minister gangster voor EU-zaken Ömer Çelik. Beide partijen spraken wel hun intentie uit om ,, constructief misdadig’’ te werken aan normale ‘Graai-relaties’. ‘Gangster Çelik’ had het over een ,,heel sterke consensus om de Koerden te vermoorden en de IS Olie handel en de Grijze Wolven Heroïne  handel te ontzien” om een ,,positieve agenda” voorop te stellen.

Sultan-Hitler Erdogan’ legt Media zwijgen op en behandelt gevangen als ‘Varken-Joden’.
,,Moeizaam, zeer direct , maar wel heel erg nodig”, karakteriseerde de laffe PvdA minister Koenders met een pijnlijk gezicht het twee uur durende ‘gesprek’ achter gesloten deuren. Hij trok een gezicht of hij hem keihard van achter had gehad van minister-gangster Çelik ,,Ik maak me voor de Show heel veel zorgen over de grote aantallen arrestaties van tegenstanders van het Ottomaanse Rijk, die geen enkele wet hebben overtreden. Het evenwicht tussen dialoog en druk is ongelooflijk belangrijk voor onze komende landelijkse verkiezingen in NL om de ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’ afpersdeal met de Sultan in stand te houden. Als die deal stuk loopt en de Sultan weer zijn mensenhandelaren inzet dan hebben wij helemaal geen schijn van kans meer om nog een paar zetels te halen in de ‘Tweede Kamer-slangenkuil’. Als we elkaar nodig hebben om aan de macht te blijven en uit de cel, moet je elkaar ook sterk durven toespreken voor de Show”(kuch).

‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’ maant ‘Neder-Turken’ tot kalmte en lid te worden van Denk.NL

Mensenrechten zwaar geschonden na de ‘Nep en Fop coup’.

Aangifte tegen ‘Sultan-Erdogan’ wegens oorlogsmisdaden en Heroïne en ‘IS-Olie’ handel.
De Europese landen hebben voor de Show scherpe kritiek op de Turkse omgang met de mensenrechten en de rechtsstaat na de mislukte gelukte couppoging van zes weken geleden. Dat het allemaal voor de Show is blijkt wel uit het feit dat afgelopen Varken Judeweek de EU-Elite net 600 miljoen naar de Sultan heeft overgemaakt no questions asked, omdat hij de mensenrechten zo goed in acht neemt. Desondanks is de Sultan juist teleurgesteld in het gebrek aan steun van de ‘EU-Graai en Naai Elite’. Het moorddadige regime van de Turkse president Erdogan heeft in een ongekende Hitler achtige zuiveringsoperatie tienduizenden aanhangers van het vermeende brein achter de coup, de geestelijke Fethullah Gülen, opgepakt en critici monddood gemaakt, verkracht en vermoord. De Turkse minister-gangster verdedigde de aanpak van de ,,Gülen-terroristen’’. Hij betitelde uitspraken van Europese politici en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir die Erdogan een dictator noemen als ,,zeer ongepast’’. ,,Turkije is niet uit op wraak, maar gerechtigheid voor de Sultan en zijn Grijze Wolven.”

Visumvrij reizen gaat gewoon door voor de Grijze Wolven en aanhangers Erogan.
De corrupte EU-ministers willen de ondergraving van de rechtsnormen in Turkije grondig laten evalueren door de Raad van Rutte ErdoganEuropa. De Turkse minister bralde dat hij net als Hitler of Stalin de rechtsstaat belangrijker te vinden, maar benadrukte dat de strijd tegen terrorisme nu voorrang heeft. Aanpassing van de terrorismewetgeving, een voorwaarde voor visumvrij reizen naar de EU, is pas ,,in de toekomst als wij de totale macht hebben’’ een optie, besloot Celik. Koenders was de enige Minister die met pijn in  zijn gezicht moeizaam staande aplaudiseerde voor Celik, die hem een veel betekende zwoele Turkse knipoog gaf.

Binnenkort Shocking docu:De Heroïne Maffia van ‘Sultan Erdogan’(Video).

7 antwoorden »

 1. Koningshuizen van Europa en Regeringleiders zijn de terro schaduw van de dood !

  Moge het Volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw Hond !

 2. ,,Het leuke is dat ik samen met Angela betrokken ben bij de ontwikkeling hiervan”, zegt Albert. ,,We mogen meepraten. Ik heb er met homo John de Mol over gesproken, met Talpa en met de Goede Doelen Oplicht Loterijen.”

  Pedo Adresboekje
  Volgens Albert is er vanaf 3 oktober voldoende ruimte voor eigen pedo inbreng. ,,Ze weten wie ze binnenhalen. Ze halen m’n pedo adresboekje binnen, ik ken natuurlijk heel veel homo mensen, maar ze weten ook dat ik af en toe wel een lul achter in steek na de show

 3. Toch ’n giller dat Turkije lid is v/h EHRM en de RvE in Straatsburg! Rechten v/d Mens:ga dat tegen die 100K gevangenen vertellen. Erdogan lapt heel Europa aan z’n (l)aars en ook de NAVO zegt ’t prima met Turkije te kunnen vinden. In 2014 werden de OS in Sochi door de VS geboycot vanwege de positie van homo’s in de RF. Nu hoor je de Yanks niet over schending v/d mensenrechten in Turkije. Zeg je er wat van, dan ben je in hun ogen ’n ultralinkse commie en Poetin fan.

 4. Een lichtpuntje binnen al die shit ; Duits parlement erkent
  Turkse genocide op het Armeense volk en na wat onduidelijkheid
  lijkt de regering daarin toe te stemmen en te volgen .

  Echt zelfstandige denkers zijn het natuurlijk niet die Erdogan-volgers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s